Sakaleyn_40
|
|
February 03, 2018, 11:33:55 AM |
|
Şu an sular bulanık. Almak için fırssat bu fiyatlar ama dibin dibi olma gerçeği ürkütüyor yatırımcıyı. Ayı piyasasından bir çıkamadık gitti. Yatırımcı güven duymadığı için fiyatlar her an aşağı çekilmeye kaldığı yerden devam edebilir. Ben bekleme taraftarıyım. Almak isteyenler varsa kademli alımlar yapılabilir.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
February 03, 2018, 11:34:27 AM |
|
Monetha şaka maka dün 12 Centlere gelmiş , Alabilen olduysa bitcoin çıkışa geçtiği zaman deli para kazandıracaktır .
|
|
|
|
tasadar
|
|
February 03, 2018, 11:51:45 AM |
|
eski alım emirlerim duruyordu 1600'lerden alımlarım oldu daha düşerse dahada alırız sıkıntı yok
|
|
|
|
Neo--
|
|
February 03, 2018, 03:11:02 PM |
|
Kellog fairbank monethadan ayrilmis... ben eric duprat haberi beklerken olan bu.. bilmiyorum ama monethadaki pozisyonumu degistirebilirim. Boyle birsey beklemiyordum cunku. Iki kisi vardi bu projede en bastan beri guvendigim. Kellog ve eric ikiside yok artik diyebiliriz monethada. Isin ilginci fiyata hic etkisi olmadi ya ben bu adami cok onemsemisim proje icin yada insanlar nekadar buyuk bir isim oldugunun farkinda degil.
|
|
|
|
Hc01
|
|
February 03, 2018, 03:33:25 PM |
|
Proje iyiyse ekipte biri gider biri gelir diye düşünüyorum, eric gibi adamlar sadece onyuzde ınsanların fazla tanıması sebebıyle olumlu etkı yapar, ama ıs yapacak adamsa bunlar erıc merıc kım olursa olsun bu ısı basarıcaklardır kı buna ınandıgım ıcın yatırım yapıyorum. 1-2 adama guvenıp yatırım yapmadım acıkcası.
|
|
|
|
Neo--
|
|
February 03, 2018, 03:37:06 PM |
|
Proje iyiyse ekipte biri gider biri gelir diye düşünüyorum, eric gibi adamlar sadece onyuzde ınsanların fazla tanıması sebebıyle olumlu etkı yapar, ama ıs yapacak adamsa bunlar erıc merıc kım olursa olsun bu ısı basarıcaklardır kı buna ınandıgım ıcın yatırım yapıyorum. 1-2 adama guvenıp yatırım yapmadım acıkcası.
Hocam ekip zaten kac kisi 1-2 adama guvenmiyorsun? Aralarinda is alanindan gelen bir kellog vardi ayrica bu tarz insanlarin tum ekibe ve projeye yarari yadsinamaz, tecrube para verip alinacak birsey degil. Ben satmayacagim suan ama ne yalan soyleyim inancimi biraz yitirdim.
|
|
|
|
tribeca
Member
Activity: 135
Merit: 10
|
|
February 03, 2018, 03:38:32 PM |
|
kellog da gittiyse artık bu coin için resmen çöp oldu diyebiliriz.
|
|
|
|
valley365
|
|
February 03, 2018, 04:14:27 PM |
|
Hocam ekip zaten kac kisi 1-2 adama guvenmiyorsun? Aralarinda is alanindan gelen bir kellog vardi ayrica bu tarz insanlarin tum ekibe ve projeye yarari yadsinamaz, tecrube para verip alinacak birsey degil. Ben satmayacagim suan ama ne yalan soyleyim inancimi biraz yitirdim. Monetha yatırımcısı için üzücü bir durum olmuş fakat burada önemli olan Kellog' un ekipten ne şekilde ayrıldığı. Bu ayrılığın sebeplerinin araştırılması lazım. Ekibin de bunu açıklayacağını hiç sanmıyorum. Sormak, öğrenmek gerek.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
February 03, 2018, 04:16:59 PM |
|
o eric hıyarı sayesinde baya hype olmuştu bu coin. şimdi o da yok artık. bir çok kişi güven kaybetmiştir bu tokene karşı. bi şeyler yapacaklarsa artık ellerini çabuk tutmaları lazım.
|
|
|
|
zenfo
|
|
February 03, 2018, 04:45:57 PM |
|
monetha hardcap yaptığında insanlarda bir heyecan bir heyecan sormayın gitsin. herkes bir anda zengin olma hayali kuruyordu. ee bakın neymiş demekki. cebinize girmeyinceye kadar büyük konuşmamak lazımmış. halen satmayıp tutanlara şaşırıyorum.
|
|
|
|
Leonbtc
|
|
February 03, 2018, 07:12:18 PM |
|
Vaay neler neler olmus, sanirim son zamanlarin en ilginc olaylarina sahne oluyor bu monetha. Bukadar kötü koku cikmaya basladiysa MOON yakindir diyrum arkadaslar
|
|
|
|
Mugur2
Jr. Member
Activity: 336
Merit: 2
|
|
February 03, 2018, 08:35:38 PM |
|
Kellog mellog tanımıyorum ben sonuna kadar hodl
|
|
|
|
btchalo
Jr. Member
Activity: 42
|
|
February 03, 2018, 09:37:37 PM |
|
1 yıl içinde hedefim 10$, bakalım aldık biraz.
nisan ayına doğru 2.5usd diyorum ve katlıyor.um
|
|
|
|
goodsson
Member
Activity: 350
Merit: 25
|
|
February 04, 2018, 04:15:57 PM |
|
Kellog fairbank monethadan ayrilmis... ben eric duprat haberi beklerken olan bu.. bilmiyorum ama monethadaki pozisyonumu degistirebilirim. Boyle birsey beklemiyordum cunku. Iki kisi vardi bu projede en bastan beri guvendigim. Kellog ve eric ikiside yok artik diyebiliriz monethada. Isin ilginci fiyata hic etkisi olmadi ya ben bu adami cok onemsemisim proje icin yada insanlar nekadar buyuk bir isim oldugunun farkinda degil.
Nerde yaziyo kellog gitti diye
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
February 04, 2018, 04:29:37 PM |
|
durumu şimdi bütün coinler gibi düşüşte ama gelecek vadeden bir coin olduğu içiin sağlam bir şekilde girebilir
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
hasyurt
|
|
February 04, 2018, 04:52:31 PM |
|
ben de isimlere takılmıyorum. eğer gerçekten proje iyi bir proje ise. tam uygun olur mu bilmem ama barcelonadan çok hoca gitti ama o hala çok kaliteli bir klüp. guardiola gidince etkisi olmadı. mesela bu sene valverde geldi. reale 19 puan fark attı. bence önemli olan proje. yeter ki projeyi devam ettirsinler...
|
|
|
|
RastaBaba
Member
Activity: 126
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
February 04, 2018, 10:41:10 PM |
|
500 satoshilerden 4000lere kadar çıktı sonra da 2000 satoshilere kadar geriledi. uygun bi fırsatta ilk hedefi 8000 satoshi olacaktır bence.
|
|
|
|
|
acmrl
|
|
February 05, 2018, 06:30:09 AM |
|
her ne kadar isimlere takılmak istemesem de beni hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor , ya batacaz ya çıkacaz zaten artık. Reklam olayını ya anlamak istemiyolar ya gerçekten beceremiyolar. Nasıl ki iyi haberde fiyata etkisi olmuyosa kötü haberde de bi düşüş yaşanmıyor.
|
|
|
|
WillBeOk
Full Member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
February 05, 2018, 06:44:49 AM |
|
Piyasa düştükçe hemen hemen her yerde bu tarz ayrılmalar da yaşanabilir gibi . Monetha oldukça revaçta bir token. Global ' de de aynı şekilde resmen . Fiyatın biraz daha düşmesini bekleyeceğim . Sanırım bu sene sallantılı geçecek . İyi değerlendirmek lazım.
|
|
|
|
|