Altcoin nedir arkadaş ya ? Tamam bende aldım sattım ama büyük oyunu görmüyormusunuz ? Şuan bitcoin 2500 e sert bir dump yerse altcoin fiyatlarını düşünsenize ? Artık kimseye kolay kolay kazandırmazlar.Girin btcoine bırakın şu altcoinleri en azından birsüre.Yoksa üzülüyorum çok kişinin canı yanmış belli daha çok batacaksınız.Amaç bitcoin ve daha o emekleme aşamasında ,altcoinlerin çoğu patlayacak bana göre.Bitcoin hızla 2000 e bile düşse 3000 olması 1 günü alır.5000 i geçmesi 1 hafta bile sürmez.
Benim gördüğüm tablo Bitcoinin tamamen Altcoinlere darbe vurmasıdır.Kesinlikle bana göre bitcoinin dumpla alakası yok.Tek amaç Bitcoinin ben kralın böyle kafanıza kafanıza vurup öldürürüm hepinizi diyor.Eğer büyük bir dump gelirse öldürücü darbe olur çoğu altcoin için..
neyse anlatamıyorum şuan neler gördüğümü hissettiğimi anlayan anladı iyi günler
Eskiden bende bu düşüncedeydim. Hala bu düşünce mantıklı geliyor, fakat ethereum yükselişi bize piyasanın ne kadar acımasız olduğunu gösterdi. Şunu bilinki artık piyasaya yön veren tek tük grup yok. Bitcoin kripto altın olarak devam edecek diye düşünürdük eskiden.
Kafada onlarca senaryo kurulabilir ama sonucunu tahmin etmek gerçekten zor. Altcoin hareketlerinin bitcoin elde etmek için yapıldığına emindim eskiden, ama şu an aklımda dönen senaryoda ya bitcoin fiyatı altcoin elde etmek için hareket ettiriliyorsa diye düşünüyorum.
Bitcoin'in kripto para lideri olarak kalacağını düşünüyorum. Şu durumu bozan bir tehdit bulunmuyor henüz. Sadece altcoin projelerinin görmezden gelinmesini yanlış buluyorum.
Hedef yatırım ise parayı katlamanın en iyi yolunun altcoin olduğunu düşünüyorum. Gerçekten güzel projeler var, bitcoinin ise elde acil gereksinim duyulmayan paranın değerlendirilmesi için ideal yol olduğu gerçeği var tabi. Usd, euro vb. paralardan daha güvenli bir liman. Ama işini bilen için altcoinler surf tahtası