Republicofizmir
|
|
April 10, 2018, 08:54:26 PM |
|
Ya orası öyle ama bi de şu açıdan baksak, zaten kaybeden insan bitcoinden de kaybetmedi mi bize kazandıran başkasını mağdur etti, ethereum, ripple, litecoin ve daha bir sürü coinden alıp şansımızı denedik ben birinden kar ettim 3 ünden zarar çok değişken bi durum bu.
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
April 10, 2018, 10:45:14 PM |
|
Altcoinler değil mesele gelecekte hayatımızda yer alacak projeler hangisi evet ciddi bir para dönüyor ancak er yada geç bir elenme yaşayacağız diye düşünüyorum. Ona göre yatırım yapmak daha gerçekçi olur.
|
|
|
|
civilengineer
|
|
April 10, 2018, 10:59:02 PM |
|
Katlama olayini istiyorsak eğer altcoinler sart. Riski çok fazla ama kazanci da çok fazla. Bitcoin burada biraz daha sakin duruyor. Oranları daha düşük. Nispeten
|
|
|
|
aamirsuh
|
|
April 10, 2018, 11:13:55 PM |
|
Altcoinler ve btc hepsi para kazanma amaçlı bence bu sebeple balinalar nasıl kullanıyorsa peşlerinden boğulmadan takip etmek lazım altlardan çıkmak yada tamamen btcye sırt dönemek pek mantıklı gelmiyor.
|
|
|
|
Hopewithmoney
|
|
April 10, 2018, 11:22:15 PM |
|
İyi hoş yazmışsın etmişsin de bizim de umudumuz alcoinler be kardeşim uzun zaman önce keşfetseydim şu kripto dünyasının o zaman bitcoinden kazanırdım da favorim o olurdu ama su an alternatifler fazla napalım
|
|
|
|
snykutlug
Member
Activity: 448
Merit: 17
|
|
April 10, 2018, 11:25:00 PM |
|
Zaten bu piyasayı yakında çeviricekler altcoinler veya bizim para kazanabileceğimiz coinler altcoinler katlaması burda kolay btc de ne bok yiyicez kaça katlayabilicez
|
|
|
|
Exomars
Newbie
Activity: 68
Merit: 0
|
|
April 11, 2018, 01:26:54 PM |
|
altcoin her zaman bir risktir kesinlikle güvenilir projeleri olan altcoinler alın hacmi olmayan altcoinler almayın.
|
|
|
|
Coinredd
|
|
April 11, 2018, 05:51:32 PM |
|
güvenlir projelere katıldıkdan sonra alt coinlerde kalmakta bence çokta büyük problem yok. btc düşerse illaki alta çekicek ama proje sağlamsa illaki kendine gelir.
|
|
|
|
Blackeagle190342
|
|
April 11, 2018, 05:58:02 PM |
|
Şuan piyasa da alt coinler var Btc 'den millet kazandı kazanacağını. Alt coinler yavaş yavaş değerlenecek.
|
|
|
|
Crypto Toys
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 1
|
|
April 11, 2018, 06:04:33 PM |
|
Biraz şans biraz da piyasa okumayla binance coinleri yavaş yavaş kazandırmaya başladı. Bitcoin biraz sakin dursa gir çık ile zararlar telafi edilebilir.
|
|
|
|
Night Trader A
|
|
April 11, 2018, 06:52:06 PM |
|
Global borsalarda sıkıntı varken, bitcoin ve altın güvenli liman gibi görülürse (kısa sürede belli olur) bu noktaların altlara girmek için uygun olduğunu düşünüyorum.
|
|
|
|
hiziridiyunusidi
Jr. Member
Activity: 308
Merit: 1
|
|
April 11, 2018, 08:52:25 PM |
|
Bitcoin ikinci planda benim için, aslında milyon dolarlarım olsa tamamen btc üzerinden devam ettiririm bu bi gerçek ama diğer türlü altcoinler btc den daha avantajlı her şekilde. Hem de daha zevkli. Btc piyasasına bağlı bi cycle neticede.
|
JAVVY │ An All-in-one Crypto Exchange
|
|
|
cyrptoturkey
|
|
April 11, 2018, 08:59:37 PM |
|
Altcoinleri bu piyasada olan kimse bırakamaz çünkü asıl cevherin ve paranın orda olduğunu herkes biliyor.Hepimizin hayali kısayoldan hızlı bir şekilde para katlamak olduğuna göre bunun için en müsaiti altcoinler. haftada %1000 yapan coin/tokenler oluyor tabi yakalayabilirseniz, dikkatli olmak ve shitcoinlere yatırım yapmamak kaydıyla ben çokta risk görmüyorum altcoinlerde
|
|
|
|
mavikapi
Member
Activity: 209
Merit: 11
|
|
April 11, 2018, 09:10:33 PM |
|
Eskisi gibi çok fazla yükseliş beklememek lazım bence. Yükseliş için bir devletin büyük destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Son aylarda çok güven kaybetti piyasa. Güzel haberlere ihtiyaç var. YTD.
|
|
|
|
okanciftci74
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
April 11, 2018, 11:47:17 PM |
|
Bırakın altcoinleri bırakın üstcoinler kripto paraları bırakın nu bırakın bunu bırakın ne bok yemeye geldik biz buraya ozaman bunu söyle ona göre hareket edelim.
|
|
|
|
TaliskerDarkStorm
|
|
April 12, 2018, 01:00:22 AM |
|
Altlar zaten riskli de ufak çaplı da olsa vurgun yapma ihtimali başka türlü kolay olmuyor. Bırakayım demekle altcoinleri bırakamadım hiç, bir dönem alım yapmadan bekledim piyasayı izledim anca öyle
|
|
|
|
kukoc
Newbie
Activity: 196
|
|
April 12, 2018, 08:33:41 AM |
|
altlardan şu anda çıkamasam da yoruma bende katılıyorum. altlardan ziyade bitcoin daha ivmeli yükselecek diye düşünüyorum ki yabancı forumlara baktığımızda bu yorumun ağırlık kazandığı görülmekte
|
|
|
|
freedomforever
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
April 13, 2018, 05:07:04 PM |
|
Altcoinler candır. Altcoinlerin 5-10 katına çıkması btc'nin veya eth'ın 5-10 katına çıkmasına göre çok daha kolaydır. Bu açıdan bakın derim.
|
|
|
|
erdemylmz99
Newbie
Activity: 168
|
|
April 21, 2018, 01:12:09 PM |
|
Benim tüm çevrem altcoinden geçimini sağlıyor. Azimli olalım arkadaşlar altoinler çok kazandırıyor. Özelliklede bu aralar çok iyi kadandırıyor arkadaşlar.
|
|
|
|
TurkSec
Newbie
Activity: 15
|
|
April 21, 2018, 01:18:58 PM |
|
Artık bitcoinden zengin olma ihtimalin zor. Ama doğru altcoin seçimleriyle olabilirsin.
|
|
|
|
|