Merhaba herkese.benim bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var.Olay şu bundan 3 ay önce iş ortağımla coin işine merak saldık,o madencilik yapmak için 20000 tl lik ortak bir bütçe oluşturmamız gerektiğini, bense bu parayla uzun vadeli yatırım yada al-sat yapmanın daha kazançlı olacağını söyledim.Sonuçta fikirler ayrı düştü ve o 10000 tl lik bir yatırımla rig kurdu,şu ana kadar madencilikten 1000 dolara yakın kazandı 3 ayda ( masraflar hariç).Bense bu süreçte hiçbirşey yapmadan durdum.Bir hafta önce foruma üye olup okumaya ve öğrenmeye başladım,aramızdaki iddaa 1 yıllık ve ben üç ayı kaçırdım şimdiden sonra sadece yatırım yaparak ortaktan iyi duruma gelebilir miyim?.Bu konuda desteklerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.
şu an dip yapan bir çok coin var, grafiklerini inceleyin burada gelecek vaat eden bir çok coin den bahsediliyor bunlara yatırımınızı yapın 9 ayda illa ki pump yiyecekler, ne kadar kar almak istediğinizi belirleyin ve buna uyun. yatırım hakkında daha önceden bir tecrübeniz yoksa mutlaka bu forumdaki yol gösteren başlıkları okuyun, kademe nedir nasıl yapılır öğrenin.