wolwoo (OP)
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
October 11, 2017, 05:36:08 PM Last edit: October 11, 2017, 11:27:43 PM by wolwoo |
|
Arkadaş bu foruma üye oldum olalı bir rütbecilik sevdası gözlemliyorum. Herkesi kastetmiyorum tabii ki haddini bilen, nivbii falan demeyip insanca sohbet eden çok var ama böyle "buralar bizim, ya benim dediklerim için beni öv-yücelt ya da fikrini kendine sakla" tarzı yaklaşım sergileyenler de var. Eskiden yeni üye az olduğu için bu durum ne kadar vardı bilmiyorum ama coinlere ilgi arttıkça çığ gibi yeni üyelikler oldu, biraz da buna tepki gösteriyor ya da imza olayı nedeniyle rakip olarak görüyor da olabilirler. Çocukken sen sus küçüksün derler Okula gidersin üst sınıflar Mahallede abilik Askere gidersin devrecilik Forumda rütbecilik Tweeterda yumurta 🥚 kafa demeler Ne dediğine değil de kimin dediğine bakanlar Bu ne aq ne zaman eşit bireyler olacağız. Sosyalisti liberali bile aynı kafada. BU TÜR ÜYECİKLERE TOPLU TEPKİ VERELİM BİR DAHA ASLA ÜYELİK SEVİYESİNDEN ÖTÜRÜ KİMSE DIŞLANMASIN KÜÇÜMSENMESİN. HİNDİSTAN MI LAN BURASI KAST SİSTEMİ Mİ VAR İİİİSSSYAAAAAANNN dis iz sıpartaaaa
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
Yunuyunuyun
Member
Activity: 93
Merit: 14
|
|
October 11, 2017, 05:47:21 PM |
|
Dediğinde bir yere kadar haklısın forumda yeni eski göz etmeden fikirlere değer vermek lazım fakat gözden kaçırdığın nokta şu ki sırf trol muhabbete veya daha fazla signature alırım post kasar para kazanırım kafasıyla hesap açıp ortalığı karıştıran çok newbie var ortamda... bilmiyorum son zamanlarda pek aktif değilim zaten ama şimdiye kadar bir newbie ye hadi büyüğünden atıyorum legend veya fullmember olan birisinin sen ne bilirsin niwbi dediğini hiç görmedim forum ortamında... Neyse çok çikin uzun bi yazı oldu bu da kalsın burda
|
|
|
|
wolwoo (OP)
Legendary
|
|
October 11, 2017, 06:04:30 PM |
|
Dediğinde bir yere kadar haklısın forumda yeni eski göz etmeden fikirlere değer vermek lazım fakat gözden kaçırdığın nokta şu ki sırf trol muhabbete veya daha fazla signature alırım post kasar para kazanırım kafasıyla hesap açıp ortalığı karıştıran çok newbie var ortamda... bilmiyorum son zamanlarda pek aktif değilim zaten ama şimdiye kadar bir newbie ye hadi büyüğünden atıyorum legend veya fullmember olan birisinin sen ne bilirsin niwbi dediğini hiç görmedim forum ortamında... Neyse çok çikin uzun bi yazı oldu bu da kalsın burda Hocam her yerde görüyorum geçen bi fullmember newbie diye birine bel altı vuruyordu sanki kendi kaç aylıksa! Daha bugün gördüm 4* biri Herolar yerine yeniler konuşuyor falan geveliyordu, mantalite aynı... Herolar legendaryler de konuşsun elbet biz de fikir beyan edelim yanlışsak düzeltsinler adabınca
|
|
|
|
jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
October 11, 2017, 07:41:51 PM |
|
İllaki aradaki saygınlık ve tecrübe farkı vardır.Ama ben çok bariz bir şekilde ötekileştirme görmedim insanlarda haklı biryerde adam bir hesap açıp geliyor olur olmaz şeyler konuşuyor bilmediği konulara bile yorum yapmaya başlıyor ondan sonra insanlarında tepkisini üstüne çekiyor tabiki.
|
|
|
|
fitop
Full Member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
|
|
October 11, 2017, 07:54:06 PM |
|
Bu durum benimde dikkatimi çekti gerçekten eskiden böyle şeyler yapmazdık, işler garip bir hal almaya başladı. Resmen askeriyeye döndü buralar Askerliğim geldi aklıma bak şimdi efkarlandım ne güzel günlerdi lan o günlerrrr
|
|
|
|
HCRT
|
|
October 11, 2017, 08:28:09 PM |
|
aynen hocam banada çok saçma geliyor nasıl rütbeyle bilgi karşılaştırılır anlamadım adam geç girmiştir ama araştırmıştır
|
|
|
|
bitcointr01
|
|
October 12, 2017, 05:59:06 AM |
|
Foruma ocak ayında üye oldum toplasan 30 tane post yok. 10 gün önce üye olanın 100 den fazla postu var her konuya gereksiz cevap veriyorlar.
|
|
|
|
BLACKASUS
|
|
October 12, 2017, 06:09:31 AM |
|
Foruma ocak ayında üye oldum toplasan 30 tane post yok. 10 gün önce üye olanın 100 den fazla postu var her konuya gereksiz cevap veriyorlar.
10 günde 100 den fazla postu nasıl oluyor
|
|
|
|
Smoke06
|
|
October 12, 2017, 07:02:16 AM |
|
10 günde 100 den fazla postu nasıl oluyor Herşeye kısa kısa cevap verip verip geçmiştir. Konu dışın da takılmıştır çoğu yorumu okumadan altına saçmalamıştır birşeyler var öyleleri
|
|
|
|
Haymac
|
|
October 12, 2017, 07:07:07 AM |
|
ben foruma üye olalı 2,5 yılı geçti, toplasanız mesaj sayım 43 Şahsıma rütbecilik sökmez, jr mr olmak farketmez önemli olan bilgidir.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
October 12, 2017, 07:28:06 AM |
|
Arkadaş bu foruma üye oldum olalı bir rütbecilik sevdası gözlemliyorum. Herkesi kastetmiyorum tabii ki haddini bilen, nivbii falan demeyip insanca sohbet eden çok var ama böyle "buralar bizim, ya benim dediklerim için beni öv-yücelt ya da fikrini kendine sakla" tarzı yaklaşım sergileyenler de var. Eskiden yeni üye az olduğu için bu durum ne kadar vardı bilmiyorum ama coinlere ilgi arttıkça çığ gibi yeni üyelikler oldu, biraz da buna tepki gösteriyor ya da imza olayı nedeniyle rakip olarak görüyor da olabilirler. Çocukken sen sus küçüksün derler Okula gidersin üst sınıflar Mahallede abilik Askere gidersin devrecilik Forumda rütbecilik Tweeterda yumurta 🥚 kafa demeler Ne dediğine değil de kimin dediğine bakanlar Bu ne aq ne zaman eşit bireyler olacağız. Sosyalisti liberali bile aynı kafada. BU TÜR ÜYECİKLERE TOPLU TEPKİ VERELİM BİR DAHA ASLA ÜYELİK SEVİYESİNDEN ÖTÜRÜ KİMSE DIŞLANMASIN KÜÇÜMSENMESİN. HİNDİSTAN MI LAN BURASI KAST SİSTEMİ Mİ VAR İİİİSSSYAAAAAANNN dis iz sıpartaaaa
Sprite acımasız gerçekler şeklinde kısa bir reklam filmi tadında olmuş yazdıkların . Maalesef günümüzde de bu şekilde böyle değil mi ? Bilgisz olduğu halde herşeyi ben bilirim diyenler susmayanlarla dolu değil mi ? Bunun önlemi önemsememek. Yapılacak birşey yok maalesef. Günümüzde bu tip insanlar çoğaldı da çoğaldı ..
|
|
|
|
wolwoo (OP)
Legendary
|
|
October 12, 2017, 08:00:34 AM |
|
Sprite acımasız gerçekler şeklinde kısa bir reklam filmi tadında olmuş yazdıkların . Maalesef günümüzde de bu şekilde böyle değil mi ? Bilgisz olduğu halde herşeyi ben bilirim diyenler susmayanlarla dolu değil mi ? Bunun önlemi önemsememek. Yapılacak birşey yok maalesef. Günümüzde bu tip insanlar çoğaldı da çoğaldı .. Eyvallah hocam tabii bu yazdıklarım art niyetli algılanmasın. Herkes birbirine saygı duymak durumunda, bilgili insanları da küstürmemek lazım, onlar bize yol yordam gösterecek ki bilgi aktarımı olsun. Örneğin geçen forumda fotoğraf paylaşımı konusunda newbie bir arkadaş sorun yaşadı, fotoğraf direkt olarak görünmüyordu, sağolsun fuathan hocam bunun rütbeden kaynaklandığını izah etti, biz de öğrenmiş olduk.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
October 12, 2017, 08:22:32 AM |
|
Forumda rütbelerin ve hesapların bir önemi yok arkadaşlar. Cebinde 3 kuruşu para olan herhangi bir kişi gidip bir Legendary hesap satın alabilir. Zaten hesap alan kişi sorduğu sorulardan, yaklaşım tarzından doğal rütbesini belli eder. Devrecilik, kıdem esası hayatın bir parçasıdır bunu unutmayın.
|
|
|
|
tebessum
Member
Activity: 314
Merit: 10
|
|
October 12, 2017, 08:57:09 AM |
|
o kadar da olsun adamlar burada kendilerini parçalamış öğreneceğim diye illa bir fark olmalı bence hak ediyoruz
forumda o kadar benim gibi newbie var ki adam gelmiş kırk yıldır bu işteymiş gibi davranıyorlar
|
|
|
|
Pe55iMySTiC
Member
Activity: 108
Merit: 10
am I back ?
|
|
October 12, 2017, 09:06:17 AM |
|
@Wolwoo haklı
Ego taciri çok burda... ama yadırgamıyorum ben nerde böyle değil ki...
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
October 12, 2017, 10:32:28 AM |
|
Rütbeciliğin tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum ama asıl sıkıntı olan kraldan çok kralcılık bence. Çok takılmayınız
|
|
|
|
Sobe038
|
|
October 12, 2017, 10:38:07 AM |
|
vala cok haklısın dostum bende seziyorum bunu neden böyleyiz biz insanlar olarak rütbe meraklısı
|
|
|
|
mmmtr
|
|
December 14, 2017, 12:15:50 PM |
|
Rütbe değilde bilgi önemli bence şahsen rütbe benim umrumda değil.
|
|
|
|
PinkBlue
|
|
December 14, 2017, 07:59:25 PM |
|
Çok bilğinin verdiği bir haz bence yada başkalarını ezmek diyelim ama herkes aynı değil bence bazıları yardımcı oluyor haklarını yemeyelim
|
|
|
|
fitop
Full Member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
|
|
December 14, 2017, 08:10:09 PM |
|
Ben çok gördüm rütbecilik yapan geyikleri. Ama çoğu arkadaşımız böyle basit şeyler yapmıyor. Yapacaklarını da sanmıyorum. Ellerinden geldiğince insanlara yardım ediyorlar. Aynı soruya defalarca farklı farklı konularda cevap veren sabır taşları gördüm bu forumda Eksik olmasınlar.
|
|
|
|
|