sufferer123
|
|
March 23, 2018, 09:26:52 PM |
|
Evet scam olduğuna dair çok yazan çizen var. Ico'dan alamanlar mı acaba diye düşünmüyor değilim. Adamlar sürekli çalışıyor, her söylenene gerekli cevapları hazırlayıp iletiyorlar. Eksik oldukları noktaları kabul edip evet burayı düzeltmeliyiz de diyorlar. Açıkçası ben samimiyetine inanıyorum ekibin. Bakalım zaman gösterecek projenin ne olduğunu. Binance'a girerse scam sözleri azalır diye düşünüyorum. Ek olarak sadece Credits için değil, tüm kriptopara yatırımlarınız için sadece gözden çıkarabileceğiniz tutarları riske atın.
|
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
March 25, 2018, 09:19:25 AM |
|
Evet scam olduğuna dair çok yazan çizen var. Ico'dan alamanlar mı acaba diye düşünmüyor değilim. Adamlar sürekli çalışıyor, her söylenene gerekli cevapları hazırlayıp iletiyorlar. Eksik oldukları noktaları kabul edip evet burayı düzeltmeliyiz de diyorlar. Açıkçası ben samimiyetine inanıyorum ekibin. Bakalım zaman gösterecek projenin ne olduğunu. Binance'a girerse scam sözleri azalır diye düşünüyorum. Ek olarak sadece Credits için değil, tüm kriptopara yatırımlarınız için sadece gözden çıkarabileceğiniz tutarları riske atın. Scam yazanlar düşürüp almak isteyenler gibi geliyor bana.Adamlar sağlam çalışıyorlar.Bu ekipte çok iş var.Zaten ethereuma bile scam diyenler vardı şimdi nerelerde
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
|
|
March 25, 2018, 08:02:12 PM |
|
Evet scam olduğuna dair çok yazan çizen var. Ico'dan alamanlar mı acaba diye düşünmüyor değilim. Adamlar sürekli çalışıyor, her söylenene gerekli cevapları hazırlayıp iletiyorlar. Eksik oldukları noktaları kabul edip evet burayı düzeltmeliyiz de diyorlar. Açıkçası ben samimiyetine inanıyorum ekibin. Bakalım zaman gösterecek projenin ne olduğunu. Binance'a girerse scam sözleri azalır diye düşünüyorum. Ek olarak sadece Credits için değil, tüm kriptopara yatırımlarınız için sadece gözden çıkarabileceğiniz tutarları riske atın. Scam yazanlar düşürüp almak isteyenler gibi geliyor bana.Adamlar sağlam çalışıyorlar.Bu ekipte çok iş var.Zaten ethereuma bile scam diyenler vardı şimdi nerelerde En son monaco hakkında bu kadar scam dendiğini görmüştüm daha sonra monaco alıp başını gitmişti.Bakalım Credits için bu süreç nasıl yaşanacak.Umarım scam değildir bu projeye umut bağlamış çok sayıda tanıdığım var.
|
|
|
|
bgraydin
Newbie
Activity: 210
Merit: 0
|
|
March 26, 2018, 01:35:29 PM |
|
Blockchain’in Afrika’yı Nasıl Kurtaracağına Dair Yeni Makalehttps://pbs.twimg.com/media/DZN4brZWAAAMUj2.jpgWorld Economic Situation ve Prospects 2018'e göre, Birleşmiş Milletler'in bir ürünü olan, en az % 7 olan GSYH büyüme oranı, gelişmekte olan ülkelerin gelişmiş gruba geçişinin başlangıç noktasıdır. Bu denli güçlü oranları yakalayabilmenin tek yolu ekonomilerinde devam eden büyük ölçekli yatırımlardır. Ancak hiç kimse, Maslow'un piramidinde temsil edilen en temel ihtiyaçların bile çözülmediği ülkelere yatırım yapmak istemez. Bu, blockchain teknolojisinin başa çıkabileceği bir konudur. Blockchain teknolojisi sadece tıpta, bankacılıkta ve e-devlette değil, gelişmekte olan ekonomiler için de mükemmel bir çözüm olabilir. Medium'daki yeni makalemizden blockchainin Afrika'yı nasıl kurtaracağına dair her şeyi öğrenebilirsiniz. https://credits.com/en/Home/New_Ins/4362
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
March 26, 2018, 02:47:43 PM |
|
Evet scam olduğuna dair çok yazan çizen var. Ico'dan alamanlar mı acaba diye düşünmüyor değilim. Adamlar sürekli çalışıyor, her söylenene gerekli cevapları hazırlayıp iletiyorlar. Eksik oldukları noktaları kabul edip evet burayı düzeltmeliyiz de diyorlar. Açıkçası ben samimiyetine inanıyorum ekibin. Bakalım zaman gösterecek projenin ne olduğunu. Binance'a girerse scam sözleri azalır diye düşünüyorum. Ek olarak sadece Credits için değil, tüm kriptopara yatırımlarınız için sadece gözden çıkarabileceğiniz tutarları riske atın. Scam yazanlar düşürüp almak isteyenler gibi geliyor bana.Adamlar sağlam çalışıyorlar.Bu ekipte çok iş var.Zaten ethereuma bile scam diyenler vardı şimdi nerelerde her projeye scam yaziyorlar anasini satiyim. zamaninda ethereuma bile scam yazmislardi. forumda ornegi baya mevcut. ortaya bi sey cikana kadar bunu bilemeyiz tabi.
|
|
|
|
sebastian787
Jr. Member
Activity: 182
Merit: 8
|
|
March 26, 2018, 03:00:09 PM |
|
here you can check what they are sharing on telegram to create a hype and to convince newcomers to invest. That’s a scams method and not how legit companies work.
|
|
|
|
bgraydin
Newbie
|
|
March 26, 2018, 04:47:25 PM |
|
CREDITS Yarın LBank'ta Listelenecekhttps://pbs.twimg.com/media/DZOdTERXUAAo7U6.jpgCREDITS 27 Mart'ta, bir başka (listelendiği 6. borsa) dijital varlık alım satım platformu olan LBank'ta listelenecek! LBank, günlük cirosu 142.56 milyon dolara ulaşan Çinli ticaret platformudur. Şubat 2018'de, en büyük 30 kripto para borsasında 14. sırada yer almıştır. Nispeten düşük olan % 0.1'lik komisyonlar da kayda değer. CREDITS, LBank'ta listelenir listelenmez, CS / ETH ticareti hemen kullanılabilir hale gelecektir. CS / BTC ve CS / USDT alışverişleri ise daha sonra açılacaktır. CREDITS'in Yatırımcı İlişkileri Bölümü Başkanı Dmitry Sheludko, ekibin uzun vadeli listeleme stratejisi ile uyumlu bir şekilde hareket etmeye devam ettiğini söyledi. "Yeni borsalara gireceğiz, böylece çıta yükselecek. Karşılaştırma yapmak gerekirse, girdiğimiz son borsa olan KuCoin'in, günlük 41,49 milyon dolar cirosu var. Stratejimizin nihai hedefi, CS'in hem ufak yerel borsalarda hem de büyük küresel borsalarda kolayca satın alınmasına imkan sağlamaktır.” KuCoin'e gelince, CS token son iki hafta içinde borsada istikrarlı bir talep ve büyüme gösterdi. En fazla ciro yapan ilk 10 token arasına girdi. Geliştiricilerin Alpha test raporu ( CREDITS'in Alpha sürümü, test sırasında saniyede 488,403 işlem hızı gösterdi) ve ilgili yayınımız fiyat seviyesinde büyük bir etki yarattı. Alpha testinden önce CS fiyatı 0.00068 ETH civarında dalgalandı; testten sonra ise 0.0012. Başka bir deyişle, token % 100 büyüdü.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
March 26, 2018, 11:48:09 PM |
|
Niye yabancılar ısrarla gelip bu projenin scam olduğunu iddia ediyorlar anlamıyorum.Proje scam olabilir ama bu kadar mı yardımsever bu insanlar globalde yazmak yerine localdeki her posta projeden uzak durun yazıyorlar onu anlamadım.
|
|
|
|
sufferer123
|
|
March 27, 2018, 07:59:27 AM |
|
Niye yabancılar ısrarla gelip bu projenin scam olduğunu iddia ediyorlar anlamıyorum.Proje scam olabilir ama bu kadar mı yardımsever bu insanlar globalde yazmak yerine localdeki her posta projeden uzak durun yazıyorlar onu anlamadım.
Valla o scam yazan sebastian sırf credits'i kötülemek için hesap açmış gibi duruyor. Sürekli credit'sle ilgili yazıyor. Ya daha önce dediğim gibi ico'da alamadı ya da başka bi sıkıntısı var ekiple alakalı.
|
|
|
|
bgraydin
Newbie
|
|
March 27, 2018, 05:17:50 PM |
|
|
|
|
|
|
georgemamat
Member
Activity: 476
Merit: 75
|
|
March 27, 2018, 10:30:48 PM |
|
Son zamanlarda projenin ismi epey gözüme çarpmaya başladı detaylı bir araştırma yapabilrim şimdilik baktığım kadarıyla gelecekte iyi fiyatlarda olabilir zaten çok az proje elle tutulur birşey vaadediyor.
|
|
|
|
|
bgraydin
Newbie
|
|
March 28, 2018, 04:12:30 PM |
|
https://image.ibb.co/cV9Vjn/1112.jpgBeklediğimiz şey yaklaşıyor. CREDITS pre-beta platformunu 29 Mart'ta yayınlıyor. Yaklaşan teknik güncellemeler için takipte kalın.
|
|
|
|
|
|
|
|
hollandalibaykus
|
|
March 30, 2018, 09:12:20 AM |
|
Bu proje bana scam gibi gelmiyor, yatırım yapılır mı bilemiyorum ama bountyden falan gelir elde ettiyseniz bence uzun vadeli tutabilirsiniz. 2 sene içinde 4-5x yapsa güzel kar bırakmış olur (: Yok fiyatına satmaktansa kenarda dursuni sonra pişman olmayın
|
|
|
|
|