SuperCryptoMan
|
|
October 21, 2017, 02:43:12 AM |
|
bu ay ve onumuzdeki ay bircok kisi supriz yasayacak bence. herkes farkli goruslere sahip benim fikrim alt coinler bazilari daha da dusecektir ve birkac ay cok fazla artis gosteremeyecek tam olarak. belli araliklarla artar duser gibi. bitcoin durgun bir sureye girebilir bitcoin gold ve fork dolayisi ile
|
|
|
|
Afandoras
Member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
|
|
October 21, 2017, 05:04:32 AM |
|
Herkes btcgold almak için btcye geçiş ypacak alt coinler çakılacak. 25inden sonra pump şovları görebiliriz. Uyanık olan işi götürecek
|
Ethereum: 0xF16d67E955f8895c575B61F49a6D58f644F21d8c Waves : 3P8uK3tFBFeYb8fNXUdpcpTdhi1kanhJwjw
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
October 21, 2017, 05:14:57 AM |
|
Sürü psikolojisinin bir örneğini daha görmüş olduk. Türk bir profesör sonsuza kadar üretilen birşey nasıl değerli olabilir demişti. Belki bu konudaki cahilliğindendir ama yavaş yavaş gerçek oluyor dediği. Her 2 ayda bir biz böyle çatallanmaydı falan diye uğraşacaksak buda sonsuza kadar yapılıp her yapıldığında Piyasanın anasını ağlatacaksa. Bu profesör haklı derim arkadaşlar. Böyle bir ödeme aracı olamaz. Btc ilk çıktığı için piyasaya yön verecektir uzun bi zaman daha ama Etherium bana daha sağlıklı gelmeye başladı.(teknoloji vs) Bitcoinin yerini alsa ne güzel olur.
|
|
|
|
stompysteve
|
|
October 21, 2017, 06:19:41 AM |
|
Altların şenleneceği kesin, ama şu bölünme çatallanma muhabbetleri can sıkıyor artık. Şu şekilde günlük hayatta kullanılması zor hale geliyor, bölsünler bakalım nereye kadar bölecekler
|
|
|
|
aliacar
Member
Activity: 233
Merit: 10
|
|
October 21, 2017, 06:33:19 AM |
|
herkes altların cıkacagını dusunuyor kimseye bu kadar kolay para yedirmezler bence guzel surundurup milletin elinden mallarını toplıyacaklar ondan sonra yukarı surerler
|
|
|
|
CanErik
|
|
October 21, 2017, 07:43:17 AM |
|
Merhaba;
Şıklar arasında olmayan, kendi beklentimi belirtmek isterim. İstisnalar hariç Kasım frokuna kadar birçok coin 2x altında kalacaktır. Kasım HF öncesi ise dip.
İyi dileklerimle
|
|
|
|
bulson
Full Member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
|
|
October 21, 2017, 08:16:13 AM |
|
Konuyu takip ediyorum fakat benim aklıma takılan bu işlerde yeni olduğum içinde bilemediğim bir şey var . Baszı borsalar btc miktarı kadar gold vereceklerini açıkladı gibi yazılarda okudum. Benim sorum şu btc si olan herkes mi alacak ben blockchain in kendi websitesinden cüzdan almıştım onu kullanıyorum içinde bi miktar btc var hiç birşey yapmadan direk gold banadamı gelecek yoksa illa açıklama yapan bir borsadaki hesabamı atmak gerek? Yeni yeni bu dünyanın içine dahil oluyorum soru çok saçma gelebilir
|
|
|
|
Pulsar77
|
|
October 21, 2017, 08:31:12 AM |
|
Bitcoinin düşüş yaşayacağını düşünüyorum ben. Çok büyük bir düşüş olmayacaktır ama 5 bin seviyelerine gerileyecektir. Altcoinler de artacak ama yüzde yüzü bulması çok zor. Yüzde 60-70 seviyelerinde artması muhtemel bence.
|
|
|
|
CanErik
|
|
October 21, 2017, 08:40:31 AM |
|
Konuyu takip ediyorum fakat benim aklıma takılan bu işlerde yeni olduğum içinde bilemediğim bir şey var . Baszı borsalar btc miktarı kadar gold vereceklerini açıkladı gibi yazılarda okudum. Benim sorum şu btc si olan herkes mi alacak ben blockchain in kendi websitesinden cüzdan almıştım onu kullanıyorum içinde bi miktar btc var hiç birşey yapmadan direk gold banadamı gelecek yoksa illa açıklama yapan bir borsadaki hesabamı atmak gerek? Yeni yeni bu dünyanın içine dahil oluyorum soru çok saçma gelebilir Merhaba; Cüzdanınızın Private key'i sizde varsa B. Gold kazanabilirsiniz aksi takdirde hayır. Blockchain kullanmadığım için net bir şey söyleyemiyorum. İyi dileklerimle
|
|
|
|
bulson
Full Member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
|
|
October 21, 2017, 09:55:40 AM |
|
Konuyu takip ediyorum fakat benim aklıma takılan bu işlerde yeni olduğum içinde bilemediğim bir şey var . Baszı borsalar btc miktarı kadar gold vereceklerini açıkladı gibi yazılarda okudum. Benim sorum şu btc si olan herkes mi alacak ben blockchain in kendi websitesinden cüzdan almıştım onu kullanıyorum içinde bi miktar btc var hiç birşey yapmadan direk gold banadamı gelecek yoksa illa açıklama yapan bir borsadaki hesabamı atmak gerek? Yeni yeni bu dünyanın içine dahil oluyorum soru çok saçma gelebilir Merhaba; Cüzdanınızın Private key'i sizde varsa B. Gold kazanabilirsiniz aksi takdirde hayır. Blockchain kullanmadığım için net bir şey söyleyemiyorum. İyi dileklerimle Hocam açıkcası hesabı çok önce açmıştım ve o zaman privatekeyin ne işe yaradığını bilmediğim için kaydetmedim yada belkide hiç vermedi. Cüzdanda kontrol ettim fakat herhangi bir yerde göremedimde. Önerdiğiniz cüzdan nedir oradan bir cüzdan oluşturayım daha sağlıklı olacak gibi.
|
|
|
|
|
PrintMule
|
|
October 21, 2017, 01:28:46 PM |
|
Sürü psikolojisinin bir örneğini daha görmüş olduk. Türk bir profesör sonsuza kadar üretilen birşey nasıl değerli olabilir demişti. Belki bu konudaki cahilliğindendir ama yavaş yavaş gerçek oluyor dediği. Her 2 ayda bir biz böyle çatallanmaydı falan diye uğraşacaksak buda sonsuza kadar yapılıp her yapıldığında Piyasanın anasını ağlatacaksa. Bu profesör haklı derim arkadaşlar. Böyle bir ödeme aracı olamaz. Btc ilk çıktığı için piyasaya yön verecektir uzun bi zaman daha ama Etherium bana daha sağlıklı gelmeye başladı.(teknoloji vs) Bitcoinin yerini alsa ne güzel olur.
sürü psikolojisinden ziyade insanlar artık az cok biliyor piyasayi ve hareketlerini. belli ki işte bitcoin ayın 25'ine kadar artip sonrasında cakilacak bu artik net gibi bişi. bunun haricinde bi senaryo çizen varmi yok gerisi sadece btcgold un hareketleriyle ilgili fikirler ve tahminlerden ibaret. kıyıda köşede param olsa 300-400 dolar para kazanacagim diye gidip 22-23 bin neyse işte para verip 1 btc'ye baglarmiyim şuan için hayir . geçen haftalardan ama belliydi artacagi o zamanlardan alanlar için bence iyi bir noktaya gelinmiş bile kar yapmak için. herşey için bir düzeltme yapilir bu piyasalarda bu gözler neleri gördü. yüksek hacimlerde efsane dipler gördüm bitcoin için demiyorum ama yine de temkinli olmak lazim. yazik günah kaşıkla veriyorlar kepçeyle almasinlar.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
October 21, 2017, 01:34:54 PM |
|
Altcoin' lerin %30 kadar daha gerileyeceğini tahmin ediyorum. Bitcoin' de beklemede kalmakta fayda var şu dönemde. Bitcoin' den 7000 USD+ seviyeleri beklemek çok uçuk bir beklenti olmayacaktır. Zaten bunun gerçekleşmesi demek şu an mevcut altcoin fiyatlarının belirttiğim oranda gerilemesi anlamına geliyor.
|
|
|
|
Libertycoin
|
|
October 21, 2017, 07:56:27 PM |
|
insanlar btcden sonra hemen kafasındaki altlara yönelecektir bitcoin tamam çok yükseldi falan ama altlarda efsane projeler var bunlar herzaman kazandırır.
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
|
October 21, 2017, 08:07:24 PM |
|
Bence bitcoin gold, bitcoine çok şey kazandıracak, fiyat anlamında 8000 leri görmesini hızlandırabilir. Ancak Ters bir haber gelirse düşüş çok hızlı olacaktır. 4400-4800 aralığını görmek kaçınılmaz olur gibi geliyor. Eğer güzel haberlerle devam edersek 10000 $ görmesi çok kısa sürecek sanırım. TYD.
|
|
|
|
elcezireex
|
|
October 21, 2017, 08:12:04 PM |
|
Mining kısmından bence çok ekmek yeriz gibi eğer büyük borsalarda işlem görmeye başlarsa
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
October 21, 2017, 08:27:33 PM |
|
Madenciler tarafindan tutulursa bence btcg artmaya devam eder. O yuzden herkes btcg ele gecirmeden btc cikmaz. Sonra panik satislari baslar. Kasim sonrasi altcoinlerin bircogu 2x yapar.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
October 21, 2017, 09:18:18 PM |
|
Gold ' u bozduran altcoine geçecek tahminimce . Malum balinalar'ın altcoinlerden çıkmasıyla hepsi dibi görmeye niyetli . Hem BTC üzerinden sağlam bir kazanç sağladılar hem de gelecek bitcoingold ' lar la ellerinden çıkarmış oldukları altcoinlere geri dönüş sağlayacaklar . Şu aşamalarda bana en mantıklı btc gold ' dan ziyade altcoinler den toparlamak daha akılcı geliyor . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
October 22, 2017, 03:44:21 AM |
|
altlar şahlanacak diyenler bana göre altlarda terse kalan kimseler gibi geliyor, kimsenin günahını almayalım tabi. forumda manipülasyon yapma derdinde olabilirler bazı coinler vardı market capı çok ufak 10 btc yatırım alsa bile artar değeri o derece.
ben kesinlikle altların artacağına inanmıyorum aksine altlar düşmeye devam edecektir.
|
|
|
|
|
|