7jaka7
Sr. Member
Activity: 628
Merit: 276
BTC, ETH, XMR, LTC
|
|
October 27, 2017, 10:09:41 AM |
|
A mamo slovenci kak skupen Telegram channel?
Ne, še največ slovencev na kupu je v skupini na FB. https://www.facebook.com/groups/kriptovalute/Če pa bo kdo naredil chat se z veseljem pridružim.
|
|
|
|
alko89
Jr. Member
Activity: 150
Merit: 3
|
|
November 01, 2017, 08:03:07 PM |
|
Tudi jaz sem za chat. FBja se za enkrat uspešno izogibam. Jaz sem tudi več na Minds kot FB. A je kdo razmišljal o kakšnem Slacku?
|
|
|
|
Febo
Legendary
Activity: 2744
Merit: 1288
|
|
November 04, 2017, 02:17:52 AM Last edit: November 04, 2017, 01:47:40 PM by Febo |
|
sam to še pol pa neham debatirat ker se mi ne da. bit connect je registriran v UK ima licenčno številko in vse, tudi lastnik je znan na britanski GOV spletni strani, men to pove več ko pa tvoje špekulacije pa bullshitanje al w/e. Im out tk da mi dol visi če kaj odgovoriš Al se zavedaš da je sedajle v Cryptu kup projektov ki nam bodo spemenili življenje. In ti samo daš notr par evrov pa bo šla cena super gor. In ti greš v en ponzi sceno, ki so jih že pred 30 leti igral po avstriji pa keš gor vozil. Sedajle imaš življensko priložnost da sodeljuješ v največi predistrubiji premoženja ki se je kadarkoli zgodila na zemlji. ampak ne ti se raje z scammi ukvarjaš. Eni pravijo da je Bitcoin večja inovacija kot je poljedelstvo. Če je to res. Pomisli vsi drugi okol tebe bodo še zmer po gozdu nabiral jagode pa to, pa živali lovil, pa če majo srečo upajo da ne nabašejo na Mamuta al pa kakega prehistorik Grizlija. Ti pa lepo doma sediš pa mal spomlad pomečeš semečkov pa počasi raste pa udomačeno kravco maš za mleko, pa kako kuro za jajčka. Ko pride jesen pa lepo požanješ pa spravš za zimo, ko boš mel veliko časa na toplem da si kako novo inovacijo zamisliš. Kak lok bi dobr pršu, al pa Mesarica če slučajno kakega Turka napomlad zanese v naše kraje. Ampak zgleda se teb še zmer bolje zdi da boš pozim po mrazu po gmajni skakal. Aja še tole sem pozabu pokazat: https://www.youtube.com/watch?v=kbR1SXIje1U
|
|
|
|
|
minimalB
Donator
Hero Member
Activity: 674
Merit: 523
|
|
November 08, 2017, 10:04:29 AM |
|
Eni pravijo da je Bitcoin večja inovacija kot je poljedelstvo. Če je to res. Pomisli vsi drugi okol tebe bodo še zmer po gozdu nabiral jagode pa to, pa živali lovil, pa če majo srečo upajo da ne nabašejo na Mamuta al pa kakega prehistorik Grizlija. Ti pa lepo doma sediš pa mal spomlad pomečeš semečkov pa počasi raste pa udomačeno kravco maš za mleko, pa kako kuro za jajčka. Ko pride jesen pa lepo požanješ pa spravš za zimo, ko boš mel veliko časa na toplem da si kako novo inovacijo zamisliš. Kak lok bi dobr pršu, al pa Mesarica če slučajno kakega Turka napomlad zanese v naše kraje. Ampak zgleda se teb še zmer bolje zdi da boš pozim po mrazu po gmajni skakal. Aja še tole sem pozabu pokazat: https://www.youtube.com/watch?v=kbR1SXIje1UHahahhaha, vrhunsko Febo! : D
|
|
|
|
Maximusu
Newbie
Activity: 34
Merit: 0
|
|
November 12, 2017, 02:42:53 AM |
|
Sve mi se cini da su ovi forkovi bitkoina dali odlicno oruzje onima koji poseduju velike kolicine BTC-a. Sad mogu da manipulisu cenom kako hoce. Uopste ne moraju da izlaze u fiat. Samo prebacuju iz BTC-a u BCH koji i onako poseduju u istoj kolicini, a jadna raja se pita koja je bolja tehnologija ili koji je od njih bolji i prebacuje svoje mrvice. A tek kad se tome prikljuci i BTC Gold, e onda ce da nastane igranka bez prestanka.
Bitcoin gold ce biti vise scam nego nesto vise kao cash, bar po meni jer su svi mislili bice isto kad ono pola menjacnica dalo crveno svetlo mozda bude ali cisto sumnjam.
|
|
|
|
Orianaa
Newbie
Activity: 33
|
|
November 12, 2017, 02:48:37 AM |
|
Sve mi se cini da su ovi forkovi bitkoina dali odlicno oruzje onima koji poseduju velike kolicine BTC-a. Sad mogu da manipulisu cenom kako hoce. Uopste ne moraju da izlaze u fiat. Samo prebacuju iz BTC-a u BCH koji i onako poseduju u istoj kolicini, a jadna raja se pita koja je bolja tehnologija ili koji je od njih bolji i prebacuje svoje mrvice. A tek kad se tome prikljuci i BTC Gold, e onda ce da nastane igranka bez prestanka.
Bitcoin gold ce biti vise scam nego nesto vise kao cash, bar po meni jer su svi mislili bice isto kad ono pola menjacnica dalo crveno svetlo mozda bude ali cisto sumnjam. Ja sam mislio da je Bitcoin Gold trebao da se forkuje vec krajem Oktobra, a da izadje na menjacnice 1 Novembra. U svakom slucaju je jako sumljiv, jer koliko ja znam jos ne postoji full node client za njega i tek ce sutra moci ljudi da ga rudare, a do sada su ga organizatori samo rudarili.
|
|
|
|
danijel
Member
Activity: 83
Merit: 10
|
|
November 12, 2017, 09:17:27 AM |
|
Bitcoin gold ce biti vise scam nego nesto vise kao cash, bar po meni jer su svi mislili bice isto kad ono pola menjacnica dalo crveno svetlo mozda bude ali cisto sumnjam. Ja sam mislio da je Bitcoin Gold trebao da se forkuje vec krajem Oktobra, a da izadje na menjacnice 1 Novembra. U svakom slucaju je jako sumljiv, jer koliko ja znam jos ne postoji full node client za njega i tek ce sutra moci ljudi da ga rudare, a do sada su ga organizatori samo rudarili. 3 mesece staro ,but you get the idea https://pastebin.com/n0aGBMQr
|
|
|
|
7jaka7
Sr. Member
Activity: 628
Merit: 276
BTC, ETH, XMR, LTC
|
|
November 12, 2017, 10:50:29 AM |
|
Zakaj nisi tega pred 3-4 dnevi objavil
|
|
|
|
danijel
Member
Activity: 83
Merit: 10
|
|
November 12, 2017, 10:59:38 AM |
|
Zakaj nisi tega pred 3-4 dnevi objavil
|
|
|
|
baga105
|
|
November 17, 2017, 10:52:38 PM |
|
Zgleda, da so davkarijo pri nas nekaj porihtal ne?
|
Ass, Gas or Grass! No one rides for free!
|
|
|
f3tus
|
|
November 19, 2017, 12:52:37 PM |
|
Zgleda, da so davkarijo pri nas nekaj porihtal ne? Kaj je novega?
|
|
|
|
denisslo
Newbie
Activity: 46
|
|
November 19, 2017, 10:36:46 PM |
|
prvi post k ga nardis je promotanje scam coina...
|
|
|
|
Totscha
|
|
November 20, 2017, 08:45:28 AM |
|
Natančno eno stran nazaj smo že imeli smetenje s to nesnago...
|
|
|
|
amacar1
|
|
November 20, 2017, 09:06:34 AM |
|
prvi post k ga nardis je promotanje scam coina... V bistvu drugi, ker prvega sem prijavil moderatorju in so ga izbrisali. Ampak fant se očitno ne preda.
|
|
|
|
baga105
|
|
November 21, 2017, 02:41:40 PM |
|
prvi post k ga nardis je promotanje scam coina... V bistvu drugi, ker prvega sem prijavil moderatorju in so ga izbrisali. Ampak fant se očitno ne preda. Hoče neki % potegnit od tega.. Boljše da gre na click2pay Ads )
|
Ass, Gas or Grass! No one rides for free!
|
|
|
|
Totscha
|
|
November 22, 2017, 11:51:51 AM |
|
Priznam, na link sem kliknil s pošteno dozo skeptičnosti. V bistvu sem se podal na lov za dokazi, da vas pokritiziram. Bolj kot sem bral, bolj je vse skupaj zvenelo logično. Ekipa ima obstoječ funkcionalen produkt in stranke. ICO je upravičen in ni pohlepen. Tokni obstajajo z dobrim razlogom in bodo dejansko uporabljeni v sistemu. Zanimivo. Bom spremljal...
|
|
|
|
denisslo
Newbie
Activity: 46
|
|
November 22, 2017, 05:19:36 PM |
|
prvi post k ga nardis je promotanje scam coina... V bistvu drugi, ker prvega sem prijavil moderatorju in so ga izbrisali. Ampak fant se očitno ne preda. Vztrajnost je pot do uspeha 😂
|
|
|
|
alko89
Jr. Member
Activity: 150
Merit: 3
|
|
November 23, 2017, 12:50:28 PM |
|
Zakaj majo vsi te ICOti tok velko ceno za minimalen nakup toknov? Kko lahko navadn smrtnik prispeva 50 ETH? Res da sem jih kupu še v času ko so bli 8€, sam to še ne pomen da bom kr tko razmetavov z njimi btw. A rabte kšnga noob developerja?
|
|
|
|
|