mstfprcn
|
|
October 29, 2017, 05:42:10 PM |
|
Yakın zamanda sizleri şirket ofisimizde ağırlayıp proje detaylarını tartışabiliriz arkadaşlar, çayımız kahvemiz de var, sohbetimiz de fena değildir
|
|
|
|
pitipawn
Full Member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
|
|
October 29, 2017, 05:42:47 PM |
|
Yakın zamanda sizleri şirket ofisimizde ağırlayıp ğroje detaylarını tartışabiliriz arkadaşlar, çayımız kahvemiz de var, sohbetimiz de fena değildir ben de gelebiliyo muyum ?
|
|
|
|
onurgozupek
|
|
October 29, 2017, 05:43:38 PM |
|
Yakın zamanda sizleri şirket ofisimizde ağırlayıp ğroje detaylarını tartışabiliriz arkadaşlar, çayımız kahvemiz de var, sohbetimiz de fena değildir ben de gelebiliyo muyum ? Özellikle sen gel de tanışalım
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
October 29, 2017, 05:44:33 PM |
|
Yakın zamanda sizleri şirket ofisimizde ağırlayıp ğroje detaylarını tartışabiliriz arkadaşlar, çayımız kahvemiz de var, sohbetimiz de fena değildir ben de gelebiliyo muyum ? Gel kardeşim gel
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3276
Merit: 1546
|
|
October 29, 2017, 05:45:48 PM |
|
Yakın zamanda sizleri şirket ofisimizde ağırlayıp ğroje detaylarını tartışabiliriz arkadaşlar, çayımız kahvemiz de var, sohbetimiz de fena değildir ben de gelebiliyo muyum ? Özellikle sen gel de tanışalım Hakikaten merak ediyorum. Üşenmem Ankara'dan gelirim. bunca yıldır merak ettiğim bir kaç üyeden birisin pitipawn.
|
|
|
|
MrtShn
Newbie
Activity: 21
Merit: 0
|
|
October 29, 2017, 05:48:20 PM |
|
Yakın zamanda sizleri şirket ofisimizde ağırlayıp ğroje detaylarını tartışabiliriz arkadaşlar, çayımız kahvemiz de var, sohbetimiz de fena değildir ben de gelebiliyo muyum ? Özellikle sen gel de tanışalım Hakikaten merak ediyorum. Üşenmem Ankara'dan gelirim. bunca yıldır merak ettiğim bir kaç üyeden birisin pitipawn. Ben de izmir den kalkıp geleceğim Pitinin hatırına. Proje zaten burda herşey yazıyor, ekiptede çok merak edilecek bir durum yok. . Pitiyi kanlı canlı bir görelim...
|
|
|
|
pitipawn
Full Member
|
|
October 29, 2017, 05:50:44 PM |
|
ahah @onurgozupek @mstfprcn @mhanbostanci @MrtShn tamamdır şirket istanbuldadır herhalde ? yalovadayım ben de , zaten hepimiz biliyoruz bunu kasım sonu , aralık başı ; o civarlar gelirim hatta forumdaki arkadaşlar topluca gelmeye karar verirse , onlara göre de ayar çekerim tarihe . her türlü geliyorum yani . https://www.youtube.com/watch?v=3qfU4hcZi20
|
|
|
|
integrap
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
October 29, 2017, 05:53:17 PM |
|
Bu arada yazılım ortağı olarak pargesoftu gördüm. Eğer çalıştığım yere girmeseydim orada çalışmaya başlayacaktım. Arkadaşım var çalışan pargesoftta.
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
October 29, 2017, 05:56:37 PM |
|
ahah @onurgozupek @mstfprcn @mhanbostanci @MrtShn tamamdır şirket istanbuldadır herhalde ? yalovadayım ben de , zaten hepimiz biliyoruz bunu kasım sonu , aralık başı ; o civarlar gelirim hatta forumdaki arkadaşlar topluca gelmeye karar verirse , onlara göre de ayar çekerim tarihe . her türlü geliyorum yani . https://www.youtube.com/watch?v=3qfU4hcZi20Gel gel resimde çekiliriz paylaşırız burda
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
October 29, 2017, 05:57:23 PM |
|
Bu arada yazılım ortağı olarak pargesoftu gördüm. Eğer çalıştığım yere girmeseydim orada çalışmaya başlayacaktım. Arkadaşım var çalışan pargesoftta.
Evet pargesoft partnerimizdir.
|
|
|
|
pitipawn
Full Member
|
|
October 29, 2017, 06:11:31 PM |
|
@mstfprcn elbette paylaşırız şirket derken nasıl bi ortamda olacağız biz ? gelirken jager falan getirmek isterim ben , borzoi getirmek isterim. bi iki yudum bişey şeyapar mıyız ? yoksa biyerlere mi gideriz içmeye ? dışarıdan içki getirebiliyo muyuz yani , güvenlikle papaz olmayım sonra , yazık olmasın adama ahah tam tarihi falan , ne zaman müsait oluyosunuz bu durum için ? paylaşırsınız rayına oturunca işler .
|
|
|
|
YsfYlmz
Full Member
Activity: 175
Merit: 100
Why not!
|
|
October 29, 2017, 06:12:27 PM |
|
Ben Türkiye ye geldiğim de muhakkak gelicem, olayları yerinde incelemek lazım
|
|
|
|
GrinZ
Legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
|
|
October 29, 2017, 06:14:51 PM |
|
Ekip üyeleri oldukça forumda aktif kişiler . Gerçekten hoşuma gitti. Hem üretilen adet tokeni . Hem çıkış tarihi . Tamamen bize özgü olaylarla yola çıkmanız gerçekten sevindirici .
Başarılarınızın devamını diliyorum.
|
|
|
|
Pe55iMySTiC
Member
Activity: 108
Merit: 10
am I back ?
|
|
October 29, 2017, 06:17:12 PM |
|
pitipawn o kadar detaylı sorular sormana gerek yok sanırım o kadar davet eden var ki sana sadece vazelin lazım gidersen...
|
|
|
|
onurgozupek
|
|
October 29, 2017, 06:18:48 PM |
|
@mstfprcn elbette paylaşırız şirket derken nasıl bi ortamda olacağız biz ? gelirken jager falan getirmek isterim ben , borzoi getirmek isterim. bi iki yudum bişey şeyapar mıyız ? yoksa biyerlere mi gideriz içmeye ? dışarıdan içki getirebiliyo muyuz yani , güvenlikle papaz olmayım sonra , yazık olmasın adama ahah tam tarihi falan , ne zaman müsait oluyosunuz bu durum için ? paylaşırsınız rayına oturunca işler . Ofis tamamlanınca duyurusunu yaparlar. Kabul günü yaparız hatta Ziyarete gelenlere güzellikler yaparız...
|
|
|
|
Bonzai
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
Presale Starts on 30th of November
|
|
October 29, 2017, 06:22:21 PM |
|
Sanırım ben gelemem nickim uygun değil 😁
|
|
|
|
onurgozupek
|
|
October 29, 2017, 06:31:03 PM |
|
Sanırım ben gelemem nickim uygun değil 😁
Nickin değil kendin gelirsen ayarlarız bişeyler...
|
|
|
|
MarcosCr
Member
Activity: 215
Merit: 13
|
|
October 29, 2017, 06:35:59 PM |
|
Başarılar.
|
|
|
|
karmenali
|
|
October 29, 2017, 06:36:20 PM |
|
Sorularım;
Çok amatörce hazırlanmış herşey. Belki niyetiniz iyi olabilir ama burada binlerce proje gören insanlara bunu anlatabilmek için biraz daha çaba sarf etmeliydiniz.
-Bütün bilgi bu mu yoksa detaylı bir ekip görebilecek miyiz?
-Waves'ten sonra kendi zincirimizi oluşturacaz demişsiniz (Waves'ten daha iyi bir zincir mi oluşturacaksınız? Waves'te kalmanın ne gibi bir zararı olabilir? Kendinize özel smart contract teknolojisi mi geliştireceksiniz? Kendi decentralized oylama sisteminizi mi yaratacaksınız? )
- Oylama demişsiniz millet nereye yatırım yapacağını mi oylayacak? Herşeyden önce yatırım toplayıp yatırım mı kuracaksınız yoksa start up ların yatırım toplamasına yardım mı edeceksiniz?
Start up ların sizlere ya da sizin tokenınıza ihtiyacı yok, isteyen çıkarır zaten dex'ten sonra tanıtımını yapar. Yok yatırım yapacaksanız fon kurmuş oluyorsunuz.
-"Proje, güçlü finansal yatırım firmaları tarafından destekleniyor" Kim bunlar ?
-"Block zinciri üzerinde yönetilecek oylama mekanizması sayesinde tam güvenli bir oylama yapılacak. " Siz mi yapacaksınız yoksa waves projesinden mi bahsediyorsunuz?
-" Yenilikçi bir sistem olan İmece platformunda, herkes projelere katkı sağlar. Proje bitiminde ise ortaya çıkan kazançlar paylaşılır. " Bunun tefsirini yapar mısınız? Neye katkı yapıyor ve nasıl yapıyoruz?
-Websitesi bug dolu.
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
October 29, 2017, 06:47:24 PM |
|
Sorularım;
Çok amatörce hazırlanmış herşey. Belki niyetiniz iyi olabilir ama burada binlerce proje gören insanlara bunu anlatabilmek için biraz daha çaba sarf etmeliydiniz.
-Bütün bilgi bu mu yoksa detaylı bir ekip görebilecek miyiz?
-Waves'ten sonra kendi zincirimizi oluşturacaz demişsiniz (Waves'ten daha iyi bir zincir mi oluşturacaksınız? Waves'te kalmanın ne gibi bir zararı olabilir? Kendinize özel smart contract teknolojisi mi geliştireceksiniz? Kendi decentralized oylama sisteminizi mi yaratacaksınız? )
- Oylama demişsiniz millet nereye yatırım yapacağını mi oylayacak? Herşeyden önce yatırım toplayıp yatırım mı kuracaksınız yoksa start up ların yatırım toplamasına yardım mı edeceksiniz?
Start up ların sizlere ya da sizin tokenınıza ihtiyacı yok, isteyen çıkarır zaten dex'ten sonra tanıtımını yapar. Yok yatırım yapacaksanız fon kurmuş oluyorsunuz.
-"Proje, güçlü finansal yatırım firmaları tarafından destekleniyor" Kim bunlar ?
-"Block zinciri üzerinde yönetilecek oylama mekanizması sayesinde tam güvenli bir oylama yapılacak. " Siz mi yapacaksınız yoksa waves projesinden mi bahsediyorsunuz?
-" Yenilikçi bir sistem olan İmece platformunda, herkes projelere katkı sağlar. Proje bitiminde ise ortaya çıkan kazançlar paylaşılır. " Bunun tefsirini yapar mısınız? Neye katkı yapıyor ve nasıl yapıyoruz?
-Websitesi bug dolu.
Aynen hocam yazdıklarında sonuna kadar haklısın yaptıkları şu biri paintten logo tasarımı yapmış sonra iki üç slayt bir wavese de asset oluşturmuşlar bitti gitti şu gelecek bu gelecek hikaye adamların proje komple mavra yok finansal destek sağlam mağlam hikaye çöpe atacağınıza kendinz borsada al sat yapın ya da gidin taas gibi sağlam şeylere yatırım
|
|
|
|
|