vapapgr (OP)
|
|
November 04, 2017, 09:17:17 AM |
|
Δεν ειχαν cameraman διαθεσιμο λογω οτι επρεπε να καλυψουν τις ουρες με τα ηλεκτρονικα εισητηρια! Την επομενη εβδομαδα.
|
Liberland.org To live and let live
|
|
|
theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
November 04, 2017, 01:12:27 PM |
|
ακριβως αυτο εννοουσα οταν ελεγα για την αξιοπιστια των μμε οι ουρες και η ταλαιπωρια ειναι σημαντικοτερη ειδηση, προφανως! οταν ερθουν, αν ερθουν, δωστους να φανε "πορτα" και ενα ουστ απο μενα πες τους
|
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
November 09, 2017, 08:22:15 PM |
|
nice δωστε και link αν είναι από το video όταν το ανεβάσουν
|
|
|
|
dukektm
|
|
November 13, 2017, 06:02:44 PM |
|
Τι εγινε το δειξανε?? δεν το ειδα γαμωτο..!ωραια αναμενουμε το link να το δουμε..
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
November 13, 2017, 11:30:16 PM |
|
ναι γμτ μας ξεχάσατε και δεν ανεβάσατε το link. Αντε να την βρούμε τώρα μετά από τόσες μέρες
|
|
|
|
mpufatzis
|
|
November 14, 2017, 12:48:17 PM |
|
Το βίντεο των ειδήσεων της παρασκευής είναι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=Kmz7qh0EzzUρεπορτάζ για το Bitcoin όμως δεν υπάρχει... ναι γμτ μας ξεχάσατε και δεν ανεβάσατε το link. Αντε να την βρούμε τώρα μετά από τόσες μέρες
|
|
|
|
Aiolos79
|
|
November 14, 2017, 01:13:10 PM |
|
Είχα κάτσει και είχα δει το δελτίο όλο και πράγματι δεν έδειξε κάτι. Με λίγα λόγια μάλλον χεστήκανε κι όλας. Αυτά είναι ρεπορτάζ που τα κάνουν μονο αν προκύψει κάποια σημαντική είδηση γι αυτούς και μετά τα χώνουνε τραβώντας τα από το αρχείο τους.
|
|
|
|
theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
November 14, 2017, 01:33:21 PM Last edit: November 14, 2017, 03:54:17 PM by theoulis |
|
Είχα κάτσει και είχα δει το δελτίο όλο και πράγματι δεν έδειξε κάτι. Με λίγα λόγια μάλλον χεστήκανε κι όλας. Αυτά είναι ρεπορτάζ που τα κάνουν μονο αν προκύψει κάποια σημαντική είδηση γι αυτούς και μετά τα χώνουνε τραβώντας τα από το αρχείο τους.
πες τα ρε φιλε. ν'αγιασει το στομα σου (γραψτα ρε φιλε. ν'αγειασουν τα δαχτυλα και το πληκτρολογιο σου)
|
|
|
|
dukektm
|
|
November 14, 2017, 02:55:06 PM |
|
Ετσι!! Σωστα τα λες.. και καποια στιγμη στο ξεκαρφωτο ισως το βαλουν σε καποιο δελτιο τους.
|
|
|
|
Dimitris
|
|
November 14, 2017, 08:41:20 PM |
|
Τίποτα ακόμη. Θα πρέπει να ρωτήσουμε τη δημοσιογράφο μάλλον...
|
|
|
|
ptiper21
|
|
November 20, 2017, 04:34:03 PM |
|
Δε νομιζω πως θα ηταν σωστο να παραπλανηθει ο κοσμος . Αυτη τη στιγμη με τα fees που υπαρχουν δε νομιζω οτι αγοραζεις καφε . Διορθωστε με αν κανω λαθος , δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχουν εναλλακτικες . Ισως θα επρεπε να κανετε μια επιδειξη με καποιο πιο γρηγορο και λιγοτερο κοστοβορο νομισμα ωστε ο κοσμος να μαθει συνολικα για το χωρο των κρυπτονομισματων . Οσο για να εμφανιστει καποιος στην τηλεοραση , νομιζω πως η ανωνυμια ειναι ανεκτιμητη .
τα fee μια χαρά είναι αν χρησιμοποιήσεις segwit συναλλαγή. Τις δύο τελευταίες μέρες μου πέρασαν συναλλαγές μέσα σε μια ώρα με 80 satoshi per kb κάτι cent δλδ την ίδια ώρα που για κανονική συναλλαγή απαιτούσε 2 ευρώ Δλδ όποιος έχει λεφτά για πέταμα απλά χρησιμοποιεί παραδοσιακά wallet. Οι υπόλοιποι περνάνε σε segwit. Mobile wallet για segwit συναλλαγές φυσικά το Samurai Wallet Καλησπέρα, να σε ρωτήσω αν το samurai wallet ειναι σταθερό και αξιόπιστο να χρησιμοποιηθεί για καθημερινές συναλλαγές , όπως να πας πχ σε ένα bitcoin atm? Γιατί βλέπω είναι σε Alpha 3 έκδοση... Παρατήρησες κάποιο bug ή κάτι άλλο για να προσέχουμε;
|
|
|
|
F8N00
Full Member
Activity: 230
Merit: 100
19/11/2018 - Capitulation !!!!
|
|
November 20, 2017, 05:32:41 PM |
|
Δε νομιζω πως θα ηταν σωστο να παραπλανηθει ο κοσμος . Αυτη τη στιγμη με τα fees που υπαρχουν δε νομιζω οτι αγοραζεις καφε . Διορθωστε με αν κανω λαθος , δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχουν εναλλακτικες . Ισως θα επρεπε να κανετε μια επιδειξη με καποιο πιο γρηγορο και λιγοτερο κοστοβορο νομισμα ωστε ο κοσμος να μαθει συνολικα για το χωρο των κρυπτονομισματων . Οσο για να εμφανιστει καποιος στην τηλεοραση , νομιζω πως η ανωνυμια ειναι ανεκτιμητη .
τα fee μια χαρά είναι αν χρησιμοποιήσεις segwit συναλλαγή. Τις δύο τελευταίες μέρες μου πέρασαν συναλλαγές μέσα σε μια ώρα με 80 satoshi per kb κάτι cent δλδ την ίδια ώρα που για κανονική συναλλαγή απαιτούσε 2 ευρώ Δλδ όποιος έχει λεφτά για πέταμα απλά χρησιμοποιεί παραδοσιακά wallet. Οι υπόλοιποι περνάνε σε segwit. Mobile wallet για segwit συναλλαγές φυσικά το Samurai Wallet Καλησπέρα, να σε ρωτήσω αν το samurai wallet ειναι σταθερό και αξιόπιστο να χρησιμοποιηθεί για καθημερινές συναλλαγές , όπως να πας πχ σε ένα bitcoin atm? Γιατί βλέπω είναι σε Alpha 3 έκδοση... Παρατήρησες κάποιο bug ή κάτι άλλο για να προσέχουμε; Προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά απο τη στιγμή που είναι σε alpha version θα σου πρότεινα να πας αλλού (electrum κτλ.), γιατι τώρα είναι σε alpha, μετά θα πάει σε beta για να καταλήξει σε stable. Δεν είναι να ρισκάρεις τα bitcoin σου....
|
|
|
|
ptiper21
|
|
November 20, 2017, 05:56:58 PM |
|
τα fee μια χαρά είναι αν χρησιμοποιήσεις segwit συναλλαγή. Τις δύο τελευταίες μέρες μου πέρασαν συναλλαγές μέσα σε μια ώρα με 80 satoshi per kb κάτι cent δλδ την ίδια ώρα που για κανονική συναλλαγή απαιτούσε 2 ευρώ Δλδ όποιος έχει λεφτά για πέταμα απλά χρησιμοποιεί παραδοσιακά wallet. Οι υπόλοιποι περνάνε σε segwit. Mobile wallet για segwit συναλλαγές φυσικά το Samurai Wallet Καλησπέρα, να σε ρωτήσω αν το samurai wallet ειναι σταθερό και αξιόπιστο να χρησιμοποιηθεί για καθημερινές συναλλαγές , όπως να πας πχ σε ένα bitcoin atm? Γιατί βλέπω είναι σε Alpha 3 έκδοση... Παρατήρησες κάποιο bug ή κάτι άλλο για να προσέχουμε; Προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά απο τη στιγμή που είναι σε alpha version θα σου πρότεινα να πας αλλού (electrum κτλ.), γιατι τώρα είναι σε alpha, μετά θα πάει σε beta για να καταλήξει σε stable. Δεν είναι να ρισκάρεις τα bitcoin σου.... Κατι σε segwit για το κινητό θέλω ... το electrum έχει segwit σωστά;
|
|
|
|
Aiolos79
|
|
November 20, 2017, 06:12:54 PM |
|
Έχει 2 επιλογές το electrum. Default και segwit. Επιλεγεις ότι θες.
|
|
|
|
ptiper21
|
|
November 20, 2017, 06:41:48 PM |
|
Στα πρώτα 5 λεπτά κράσαρε 3 φορές! Αλλά ΟΚ αφού έχει segwit μας κάνει...
|
|
|
|
F8N00
Full Member
Activity: 230
Merit: 100
19/11/2018 - Capitulation !!!!
|
|
November 20, 2017, 08:08:29 PM |
|
Στα πρώτα 5 λεπτά κράσαρε 3 φορές! Αλλά ΟΚ αφού έχει segwit μας κάνει... Κατέβασε κανένα antivirus στο κινητό πριν βάλεις τα seeds σου.
|
|
|
|
ptiper21
|
|
November 20, 2017, 08:45:24 PM |
|
Στα πρώτα 5 λεπτά κράσαρε 3 φορές! Αλλά ΟΚ αφού έχει segwit μας κάνει... Κατέβασε κανένα antivirus στο κινητό πριν βάλεις τα seeds σου. Ηδη το απεγκατεστησα! Δυσκολο να βρω αλλη εφαρμογη χειρότερη απο αυτήν! Κρασάρει συνεχώς! Επίσης οι segwit διευθυνσεις που δινει για να λάβω btc ήταν μη αποδεκτές πχ απο το localbitcoins... Το samurai πετάει! Κανονικά παρέλαβε btc ταχυτατα!
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
November 20, 2017, 11:46:36 PM |
|
Στα πρώτα 5 λεπτά κράσαρε 3 φορές! Αλλά ΟΚ αφού έχει segwit μας κάνει... και μένα στο κινητό το electrum μου έκανε κρασαρίσματα. Τώρα από την άλλη το samurai που δούλεψε μια χαρά αλλά όπως έιπαμε είναι και το ρίσκο της alpha
|
|
|
|
ptiper21
|
|
November 21, 2017, 12:25:57 PM |
|
Στα πρώτα 5 λεπτά κράσαρε 3 φορές! Αλλά ΟΚ αφού έχει segwit μας κάνει... και μένα στο κινητό το electrum μου έκανε κρασαρίσματα. Τώρα από την άλλη το samurai που δούλεψε μια χαρά αλλά όπως έιπαμε είναι και το ρίσκο της alpha Που να βγάλουν και beta ! Ολα τέλεια στις πρώτες δοκιμές, μικρά fees και γρήγορη αποστολή. Να σαι καλά που το ανακάλυψες!
|
|
|
|
|