Werqwer
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
July 13, 2014, 09:07:59 PM |
|
Ahojte, zdravím CZ/SK bitcointalk komunitku.. Som tu nový, tak sa zatiaľ len rozhliadam, a našiel som túto tému, tak som sa aspoň pozdraviť chcel
|
|
|
|
salsacz
|
|
July 13, 2014, 10:01:26 PM |
|
tož vítej
|
|
|
|
|
DubFX
|
|
August 03, 2014, 08:59:27 PM |
|
Are you also offering some rewards? After mentioning that more people would maybe run forward it.
|
|
|
|
Raklo1488
Newbie
Activity: 1
|
|
October 13, 2014, 10:52:44 AM |
|
ahoj! Chcel som sa len opýtať či niekdo neťaží cannanbiscoin, a ak hej tak ako na to, lebo už som to skúšal a neviem či to niečo ťaží alebo nie. dám tam normálne adressu a dalej je tam anypass to neviem čo je lebo na tom anglickom videu som vela toho nepochopil, kedže po anglicky moc neviem. Dík za odpoved
|
|
|
|
ovejda
Newbie
Activity: 37
|
|
August 26, 2015, 08:49:36 PM |
|
./cgminer -o stratum+tcp://xxxxxxxxxx.cz -u (uzivatel.nazev mineru) -p (heslo - anypass jakekoliv heslo )
|
|
|
|
ExEric3
|
|
April 25, 2016, 07:59:48 PM |
|
Caute partaci No co daky mining pool na SK/CZ sa nenajde? Nespravime nieco? Hlavne na altcoiny.
|
|
|
|
|
bulgar73
Member
Activity: 128
Merit: 10
|
|
November 05, 2017, 02:20:27 PM |
|
Zdravíčko ! chcem sa opýtať, či vie niekto o existencii nejakých "minig pools" na Slovensku alebo v CZ, okrem https://slushpool.comĎakujem --- BTC
|
|
|
|
spodo
Newbie
Activity: 79
|
|
January 26, 2018, 11:16:10 AM |
|
Zdravíčko ! chcem sa opýtať, či vie niekto o existencii nejakých "minig pools" na Slovensku alebo v CZ, okrem https://slushpool.comĎakujem --- BTCTiez poznam iba slushpool, kde sa da tazit BTC a ZEC, ale aj keby u nas boli nejake tak si myslim ze by tam tazilo malo ludi a zisk bol maly.
|
|
|
|
wewa
Newbie
Activity: 32
|
|
January 29, 2018, 11:12:30 PM |
|
dekuji za clanky, jsou hodne zajimave..
|
|
|
|
unpack
Member
Activity: 292
|
|
March 28, 2018, 11:39:55 AM |
|
Zdravíčko ! chcem sa opýtať, či vie niekto o existencii nejakých "minig pools" na Slovensku alebo v CZ, okrem https://slushpool.comĎakujem --- BTCTiez poznam iba slushpool, kde sa da tazit BTC a ZEC, ale aj keby u nas boli nejake tak si myslim ze by tam tazilo malo ludi a zisk bol maly. Souhlasím, mining pools potřebují lidi a takový zájem o kryptoměny obecně v české komunitě není ještě tolik, neprorazilo by to.
|
|
|
|
SchokoBon
Newbie
Activity: 29
|
|
March 30, 2018, 10:45:27 PM |
|
co takhle zacit s nejakou novou vlastní menou?? nejaka další by se jiste ještě chytla. Každý z nas si natezi par milionu minci, napomůžeme sobe i padu dolaru. Dobry napad tak at necim zacneme... treba co aktualne tezite? Ahoj! Výborná otázka na začiatok. Tiez mam často dilemu čo tažiť, keď nás zaplavila taká hŕba mincí. Je to sice dobry napad, ale ja bych se po pravde bal.. Uz takhle je mraky minci.. aby se to chytlo... GL
|
|
|
|
LiptonIce
Newbie
|
|
March 31, 2018, 07:28:55 PM |
|
Zdravím všetkých, ktorí sa nachádzajú v rovnakej zemepisnej šírke! Rozhodol som sa založiť túto tému z dvoch hlavných dôvodov:1. Aby sme mohli využiť potenciál nulovej jazykovej bariéry a rozšírili našu spoločnú komunitu pre prospech nás všetkých, nakoľko nevidím dôvod, aby sme sa tak malé krajiny v tomto separovali. 2. Predpokladám, že veľa z vás nemá problém s AJ, no je dobré brať ohľad aj na tých, pre ktorých je to španielska dedina, no majú skúsenosti v iných oblastiach, ktoré sú prínosné. Verím, že sa nájde dostatok ľudí, ktorí majú záujem sa podeliť o svoje skúsenosti a spoločnými silami vybudujeme prosperujúcu a optimisticky naladenú komunitu. Všetci ste tu vítaní. Ak máte nejaké návrhy alebo otázky, neváhajte sa o ne podeliť! Zdravim! jsem tu novy a ano, vim ze to je uz stary prispevek ale zkusit to muzu.. treba nekdo odpovi cim ted zrovna tezite? Nebo nejake rady na zacatek? predem dekuju a preju pekny svatky
|
|
|
|
LiptonIce
Newbie
|
|
March 31, 2018, 07:37:08 PM |
|
hlavně to jsou jednoruký banditi, jenom berou, nebo se mýlím?
Vetsina urcite....
|
|
|
|
LiptonIce
Newbie
|
|
March 31, 2018, 08:29:06 PM |
|
Ahojte, zdravím CZ/SK bitcointalk komunitku.. Som tu nový, tak sa zatiaľ len rozhliadam, a našiel som túto tému, tak som sa aspoň pozdraviť chcel Ahoj! Taky jsem tu novy.. ale bohuzel tu uz je mrtvo.. kdo vi jestli se to tady jeste rozjede... bylo by ale fajne, kdyby se to tu zase rojelo a my drzeli pohromade..
|
|
|
|
unpack
Member
|
|
April 03, 2018, 03:20:27 PM |
|
Ahojte, zdravím CZ/SK bitcointalk komunitku.. Som tu nový, tak sa zatiaľ len rozhliadam, a našiel som túto tému, tak som sa aspoň pozdraviť chcel Ahoj! Taky jsem tu novy.. ale bohuzel tu uz je mrtvo.. kdo vi jestli se to tady jeste rozjede... bylo by ale fajne, kdyby se to tu zase rojelo a my drzeli pohromade.. Taky doufám, že se to nějakým způsobem rozjede, ale bohužel není v CZ/SK tolik aktivních lidí
|
|
|
|
Michalmaterny
Newbie
Activity: 2
|
|
April 06, 2018, 04:48:25 PM |
|
Nazdar kluci :-) jsem nováček v krypto světe a přidal jsem se před pár dny do téhle skupiny na Telegramu. I v tomto trhu dokázali předpovědět trh a za poslední 4 dny jsou v plusu 20% takže silně doporučuji :-) (y) Také jsou hodně aktivní a pomůžou s čímkoliv. https://t.me/kryptohunters
|
|
|
|
|
unpack
Member
|
|
April 15, 2018, 09:59:18 AM |
|
Nazdar kluci :-) jsem nováček v krypto světe a přidal jsem se před pár dny do téhle skupiny na Telegramu. I v tomto trhu dokázali předpovědět trh a za poslední 4 dny jsou v plusu 20% takže silně doporučuji :-) (y) Také jsou hodně aktivní a pomůžou s čímkoliv. https://t.me/kryptohuntersDíky za tip, budu to tam sledovat a kdyžtak se jich zeptám na radu Jsi jejich aktivním členem?
|
|
|
|
|