luckydag
|
|
March 17, 2018, 09:59:43 PM |
|
deadley'in kampanya yönetme şeklini herzaman beğenmişimdir, zaten kendisini bilen bilir zamanında çok iyi şeyleri takip etti şimdide işini 4 4'lük yapıyor diyebiliriz.
|
|
|
|
Elysio
|
|
March 17, 2018, 10:13:55 PM |
|
İlk imzam INS Token yöneticisi Deadley di iyi yönetti zamanında açmadı spreadsheeti ama stakelerimizi doğru hesaplayı verdi allahı var. İkinci imzam CEDEX yöneticisi Sylon şuan güzel gidiyor yönetimi, Cuma'dan Cumaya post sayımı Cumartesi Pazarda Spreadsheet'i güncelliyor, imza bitince tekrar güncellerim.
|
|
|
|
alex219
|
|
March 17, 2018, 10:16:27 PM |
|
Her ödül yöneticisi hak yiyiyor bir kere en baştan diyelim adam Pakistan'lı ise İngilizce'den Pakistan'a tercümeyi kendisi alıyor bunun dışında iyi projelere kendi yan hesaplarını sokuyor ve 15 hafta stake almış insanlari son anda projeden atıyorlar.
|
|
|
|
tinywestler
|
|
March 17, 2018, 11:04:28 PM |
|
Bence bütün kampanya yöneticileri hak yiyor ve işlerini doğru yapmıyorlar, bu kadar büyük bir pastadan pay alıp da daha özverili çalışmaları gerektiğini düşünüyorum ben,
|
|
|
|
seje
|
|
March 18, 2018, 06:10:33 AM |
|
Bence bütün kampanya yöneticileri hak yiyor ve işlerini doğru yapmıyorlar, bu kadar büyük bir pastadan pay alıp da daha özverili çalışmaları gerektiğini düşünüyorum ben,
Hocam bu sekil yazarak hakka giriyorsunuz kim nasıl bir hak yedi ve işlerini yapmadığına dair tekil şahıs olarak yazarsanız biz de bilelim ve nasıl bir çalışma bekliyordunuz da yapmadılar veya kim neyi yapmadı da bu cümlenize magruz kalıyor bilelim..
|
|
|
|
triclinics21
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
March 18, 2018, 07:02:48 AM |
|
amazix ekibini beğeniyorum ama şartları biraz ağırlaştı, orda çok farklı yöneticiler olduğu için tam anlamıyla karar verilemiyor bazıları %30 lokal post dıyor, bazı salaklar ise anlamlı diyor 2 hafta geçtikten sonra. Anlamlı ise ingilizce demek oluyormuş
|
|
|
|
bulgar_84
|
|
March 18, 2018, 09:10:29 AM |
|
Ben de deadley'den memnunum, buaralar güzel bir kampanyası var mı göremedim amazix'ler ön plana çıkmaya başladı buaralar, onlar da güzel çalışıyor ico bitişinden sonra bir ay içinde token dağıtımı gerçekleşiyor vesaire, baştan kuralları koyuyorlar.
|
' | WSPX | | | . ║║ ║║ █[/b] | ▬▬ ● W ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● S ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● P ● ▬▬▬▬▬▬ ● X ● ▬▬
|
| |
' WSPX . ║║ ║║ █[/b] WebSpaceX Technology Artificial Intelligence Solutions ▬▬ ● W ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● S ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● P ● ▬▬▬▬▬▬ ● X ● ▬▬ ANN Thread ► Whitepaper ► Github ► Twitter ► YouTube ► Reddit ► Medium .SALE ..01 JAN 2019.
|
|
|
a.hasat
Member
Activity: 252
Merit: 10
|
|
March 18, 2018, 09:20:05 AM |
|
Needmoney olcaytu miralles takımının kampanyalarını inceledim. token dağıtımlarında güncellemelerinde sıkıntı yok da (sosyal medya kampanya bitiminde güncelleniyor çoğunlukla zaten) 15 mesajdan 5 i global 10u local veya 7 local 3 global beni sıkıntıya düşürdüğü için giriş yapamıyorum tabi.
yoksa kampanyalar rahat. bitiş tarihi belli deadleyin kampanyaları gibi 18 19 hafta sürmüyor. 4 - 6 -8 haftalık kampanya. ıco sıkıntılı olsa bile kaybın en fazla 8 hafta. deadleyde öyle değil. 20 haftayı götürüyor doğrudan.
|
|
|
|
seje
|
|
March 18, 2018, 03:05:45 PM |
|
Ben de deadley'den memnunum, buaralar güzel bir kampanyası var mı göremedim amazix'ler ön plana çıkmaya başladı buaralar, onlar da güzel çalışıyor ico bitişinden sonra bir ay içinde token dağıtımı gerçekleşiyor vesaire, baştan kuralları koyuyorlar.
Şuan bulundugum kampanya deadley tarafından destekleniyor hocam.. Telegram sayfasında bu kampanyanın linkini paylaştı.. https://bitcointalk.org/index.php?topic=3110529.msg32144157#msg32144157
|
|
|
|
crazy1204
|
|
March 18, 2018, 03:22:14 PM |
|
Ben amazix ekibini tek geçerim valla adamlar güzel sistemli çalışıyorlar ve aldıkları çoğu projede hardcap yapan sağlam projeler bu yüzden amazixten şaşmam gibi hızlıda ödülü yatırıyorlar
|
|
|
|
mamiko
Member
Activity: 294
Merit: 11
|
|
March 18, 2018, 03:59:48 PM |
|
HC01 bey güzel söylemiş dikkate almak lazım çünkü bir çok yönetici gerçekten işini iyi yapmıyor ve emekler boşuna çıkarıyorlar o kadar uğraş et eee karşılık görme ulaşmak istesen de ulaşama ya da terselen falan yönetici seçimi de yapmak lazım
|
|
|
|
Tadic
|
|
March 18, 2018, 05:33:56 PM |
|
yöneticiler bu konuda önemli bir yere sahip tabii ki ortada emek var kimse boşa gitmesini istemez haliyle bu işe kalkışanların bu sorumluluğu iyice alması gerekiyor
|
|
|
|
acmrl
|
|
March 18, 2018, 05:38:11 PM |
|
Ben net olan yöneticileri seviyorum, örneğin deadley örneğin amazix. Amazix her kampanyayı bir ay içinde dağıtılacak şeklinde bildiriyor ve aynen öyle de yapıyorlar bu tarzda ve insanları uğraştırmayan projeleri seviyorum, diğerleri uğraş dur iki aya verirse iyi.
|
|
|
|
nascasto
Full Member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
March 18, 2018, 05:44:32 PM |
|
Ben türklerin yönettiği kampanyaları çok seviyorum. En son stkya girmiştim needmoney yönetiyordu onu sanırım ve herşey dört dörtlüktü stakeler zamanında hesaplandı tokenler zamanında dağıtıldı çok memnundum. Şuanda dipte ama çokta güzel zamanda çıkmıştım seni seviyorum needmoney
|
|
|
|
huzurkan
|
|
March 18, 2018, 07:43:12 PM |
|
amazix ve sylon gelmiş geçmiş en iyi bounty managerlar. adamların her şeyi net. sylona forum üzerinden amazixlere de telegram üzerinden çok rahat ulaşabiliyorsunuz.
|
|
|
|
|
,gaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaag, ,aP8b _,dYba, ,adPb,_ d8Ya, ,aP" Yb_,dP" "Yba, ,adP" "Yb,_dP "Ya, ,aP" _88" )888( "88_ "Ya, ,aP" _,dP"Yb ,adP"8"Yba, dP"Yb,_ "Ya, ,aPYb _,dP8 Yb ,adP" 8 "Yba, dP 8Yb,_ dPYa, ,aP" YdP" dP YbdP" 8 "YbdP Yb "YbP "Ya, I8aaaaaa8aaa8baaaaaa88aaaaaaaa8aaaaaaaa88aaaaaad8aaa8aaaaaa8I `Yb, d8a, Ya d8b, 8 ,d8b aP ,a8b ,dP' "Yb,dP "Ya "8, dI "Yb, 8 ,dP" Ib ,8" aP" Yb,dP" "Y8, "YaI8, ,8' "Yb, 8 ,dP" `8, ,8IaP" ,8P" "Yb, `"Y8ad' "Yb,8,dP" `ba8P"' ,dP" "Yb, `"8, "Y8P" ,8"' ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb,`8, 8 ,8',dP" "Yb,Ya8aP,dP" "Y88888P" "Y8P" " | | Free TON
| │ │ │
| PEER-TO-PEER MULTY-BLOCKCHAIN SYSTEM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬TON SURF - OFFICIAL WALLET ▬▬▬▬ | │ │ │
| ▄███████████████████▄ █████████████████████ ▄█████ █████████████████████ ██████ ████ ████ ███ █████████████████████ ██████ ████ ████ ██████ █████████████████████ ███ █████████████████████ ███████ ▀███████████████████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄ ▀████ ████▌ ██ ▐██▌ █▌
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
| | TELEGRAM FORUM WIKI |
|
|
|
Payitaht
Member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
March 18, 2018, 08:06:51 PM |
|
Doğru diyorsunu Sylon gibi adamlar her zaman güvenilir liman olmuştur. Ayrıca globale bulaşmayıp burada insanları aydınlatman güzel hareket
|
|
|
|
TheEagle1903
Member
Activity: 154
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
March 18, 2018, 08:17:06 PM |
|
Sylon ve deadley en iyi managerler olabilir. Riske girmeden iyi bir kampanyaya imza atmak istiyorsan bu adamlardan doğrusunu bulmak zor gözüküyor.
|
|
|
|
akiko6823
|
|
March 18, 2018, 08:23:24 PM |
|
merhabalar. yazıldı ve görmediysem özür dilerim ama twitter rapor istemeyen, türkçe makale ve video kabul eden yöneticiler kimler? bir bilginiz varmı acaba?
|
|
|
|
Hc01 (OP)
|
|
September 18, 2018, 04:47:35 AM |
|
Yeni managerlardan biri heralde Zapo denen saftiriğin teki, imzasına katılım için yazıyorsun bounty başlığına hafta başını bekletiyor arada 4-5 gün beklettiği oluyor, haftanın ortasına geldiğimizde ne oldu bizim başvuru dedik henüz cevap yoktu ve güncelleme yapıldı kabul edilmediniz diyor:) Şartların hepsini sağlarken niye kabul etmediğini bilmiyorum bikaç kişiyi kabul ederken, Türk bir kaç arkadaşım daha girmek istedi ve onlara da aynısını yapmış artık adamına göre muamele midir bilemem ama hıyarın teki olduğu kesin. Bountysine girmeyin derim.
|
|
|
|
adamdamdandusen
Member
Activity: 462
|
|
September 18, 2018, 10:52:39 AM |
|
bu yöneticilerin çoğu yavşak bu yöneticileri birileri yada bitcointalk.org kontrol etmeleri gerekiyor çoğu bizim emeklerimizi ceplerine indiriyorlar maalesef..
|
|
|
|
|