sla1925
|
|
February 24, 2018, 08:34:20 AM |
|
Читай уважніше. Якщо захочуть. Тобто таке вводиться доволі швидко навіть в такій бюрократичній махіні, як наша країна, якщо це хоче влада. І їм наплювати, чи ти це розумієш, і чи це хочеш.
Виділив головні ваші тези. Читайте уважніше, хоча б самого себе. По-перше, вони не захочуть, бо воно їм не треба, і не зможуть, бо не вміють. По-друге, їм наплювати, і на вас, і на ваші бажання в тому числі. А взагалі, іноді треба виходити з віртуального світу в реальний, щоб краще розуміти, що саме відбувається в нашій з вами країні.
|
|
|
|
Radhead
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
February 24, 2018, 12:31:23 PM |
|
Пофіг на той Меріт, він не дає ніяких переваг на форумі, а за покупку/продажу можуть бан виписати.
Хіба не дає? А як жеж ранги без нього отримувати?
|
|
|
|
TheFuzzStone
Legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
|
|
February 24, 2018, 12:38:33 PM |
|
|
|
|
|
RichMonk
Jr. Member
Activity: 44
Merit: 1
|
|
February 24, 2018, 01:48:12 PM |
|
Як раз в тому топіку і вказано, що не отримавши 10 мерітів за свої пости, не бачити мембера. Я один якось випадково спіймав. Скажіть, ви комусь той меріт давали самі чи ні? Хз, я подивився, хто з початківців отримував меріти і за які дописи, мені здається, що назбирати 10 мерітів до мембера за рік неможливо. Простіше виграти лотерею і купити готовий акк, що не заборонено правилами форуму
|
|
|
|
TheFuzzStone
Legendary
thefuzzstone.github.io
|
|
February 24, 2018, 01:57:07 PM |
|
Скажіть, ви комусь той меріт давали самі чи ні? Так, но не більше ніж "+1", це своєрідний лайк цього форума.
|
|
|
|
sla1925
|
|
February 24, 2018, 02:39:37 PM |
|
Як раз в тому топіку і вказано, що не отримавши 10 мерітів за свої пости, не бачити мембера. Я один якось випадково спіймав. Скажіть, ви комусь той меріт давали самі чи ні? Хз, я подивився, хто з початківців отримував меріти і за які дописи, мені здається, що назбирати 10 мерітів до мембера за рік неможливо. Простіше виграти лотерею і купити готовий акк, що не заборонено правилами форуму Давайте реально дивитися на речі, заробити багато мерітів можна лише за щось дуже цікаве і корисне, і лише в англомовній гільці. У нас можна заробити меріти лише із жалю, або від друзів, але для того треба тут мати багато друзів.
|
|
|
|
TheFuzzStone
Legendary
thefuzzstone.github.io
|
|
February 24, 2018, 02:47:43 PM |
|
не отримавши 10 мерітів за свої пости, не бачити мембера.
А не чуть інакше? Коли получиш Member-а, тоді і получиш 10 Merit?
|
|
|
|
RichMonk
Jr. Member
Activity: 44
|
|
February 24, 2018, 03:16:35 PM |
|
А не чуть інакше? Коли получиш Member-а, тоді і получиш 10 Merit?
Здається, що ні. Ті, хто мав ранги на момент нововведення, отримали відповідну кількість мерітів. Для тих, хто не встиг, той запізнився. Це зроблено з метою зменшити кількість спам постів, тому що за останні півроку, форум від спаму збільшився в два рази. Крім того, адміни планують заборонити проведення баунті компаній, і використання для цього підпису Раніше форум був для спілкування невеликого кола любителів кріптовалюти. Після ажіотажу в ЗМІ сюди полізли всі кому не лінь і модери не встигають видаляти спам. Варто зайти почитати пости в російськомовному розділі. Там сотні відповідей у гілці, складаються з 2-5 слів. Тому адміни пішли на такі кроки. Якось так, кому сподобалось thumb up
|
|
|
|
Flodner
|
|
February 24, 2018, 05:42:41 PM |
|
Не знаю, чи можна підвищити ранг без меріта, думаю так, але сама система там ще змінювалась, я на початку читав тему про Меріт, пропонували ввести де-меріт, система ще може змінитись. Я, наприклад, скоро маю стати Senior Member, от і побачу чи зможу без достатнього меріта. А так, справді, надсилайте одне-одному в цій гілці, надсилайте тим чиї пости подобаються. В мене на момент введення було 7 мерітів, я надіслав одному дописувачу в темі про Грідкойн, поки ще не з'яивились нові, хоч вже й пару тижнів пройшло
|
|
|
|
sla1925
|
|
February 24, 2018, 06:17:48 PM |
|
Раніше форум був для спілкування невеликого кола любителів кріптовалюти.
А нічого, що з тих пір коло любителів криптовалюти трохи розширилося? Більше того, ідея обмеження будь чого за певними критеріями суперечить самому духу крипти? Це вже вимальовується якая масонська ложа.
|
|
|
|
sensay
Jr. Member
Activity: 462
|
|
February 24, 2018, 07:16:21 PM |
|
Не знаю, чи можна підвищити ранг без меріта, думаю так, але сама система там ще змінювалась, я на початку читав тему про Меріт, пропонували ввести де-меріт, система ще може змінитись. Я, наприклад, скоро маю стати Senior Member, от і побачу чи зможу без достатнього меріта. А так, справді, надсилайте одне-одному в цій гілці, надсилайте тим чиї пости подобаються. В мене на момент введення було 7 мерітів, я надіслав одному дописувачу в темі про Грідкойн, поки ще не з'яивились нові, хоч вже й пару тижнів пройшло
На даний момент без меріта неможливо підвищити ранг У вас Full Member i 101 Merit, щоб отримати Sr.Member вам потрібно ще 149 Merit В залежності від рангу ви можете відправити певну кількість sMerit (максимум 50 для кожного користувача). Коли ви натискаєте + Merit буде показано кількість sMerit, яке ви можете відправити. sMerit можна відправляти іншим, Merit ні. За кожен відправлений вами sMerit ви отримуєте 0.5 sMerit Детальніше читайте тут https://bitcointalk.org/index.php?topic=2818398.0
|
|
|
|
Yari_k
Jr. Member
Activity: 70
Merit: 5
|
|
February 24, 2018, 07:18:30 PM |
|
Привіт я зі Львова
|
|
|
|
Ukraine2020
|
|
February 25, 2018, 12:38:03 AM |
|
Саша Іванов - параша, жопа і сраний скамер. Тримайтеся від нього подалі і від всіх його довбаних проектів. Решта портфоліо цілком перспективне.
Дякую за відгук! Так, цікаво почути деталі, якщо буде тут трохи більше аргументів, то думаю читачі цієї гілки будуть поширювати це в інших гілках. Бо так хоч сказано все лаконічно, але в перекладі на англійську модери можуть видалити)) Я так і написав) "Але що проти Вэйвс Ви можете сказати конкретно! Що не так у протоколі? Знову - а що не так з Івановим?"
|
|
|
|
Ukraine2020
|
|
February 25, 2018, 12:42:40 AM |
|
Привіт я зі Львова
Вітаю!) Ласкаво просимо!
|
|
|
|
Flodner
|
|
February 25, 2018, 08:06:25 AM |
|
В залежності від рангу ви можете відправити певну кількість sMerit (максимум 50 для кожного користувача). Коли ви натискаєте + Merit буде показано кількість sMerit, яке ви можете відправити. sMerit можна відправляти іншим, Merit ні. За кожен відправлений вами sMerit ви отримуєте 0.5 sMerit
Так я відправив 7 sMerit, які в мене з'явились на момент введення Меріту, але ніякі sMerit в мене не з'явились.
|
|
|
|
Radhead
Newbie
|
|
February 25, 2018, 08:39:53 AM |
|
Привіт я зі Львова
А я з Одеси, ласкаво просимо!))
|
|
|
|
sla1925
|
|
February 25, 2018, 09:05:22 AM |
|
На даний момент без меріта неможливо підвищити ранг У вас Full Member i 101 Merit, щоб отримати Sr.Member вам потрібно ще 149 Merit В залежності від рангу ви можете відправити певну кількість sMerit (максимум 50 для кожного користувача). Коли ви натискаєте + Merit буде показано кількість sMerit, яке ви можете відправити. sMerit можна відправляти іншим, Merit ні. За кожен відправлений вами sMerit ви отримуєте 0.5 sMerit Детальніше читайте тут https://bitcointalk.org/index.php?topic=2818398.0Тоді, любі хлопчики та дівчата, не залишається нічого іншого, як допомагати один одному. Я розумію, що в нас не звикли дякувати за допомогу, але... Як колись співали: "Разом нас багато.." Але, якщо що, я цього не писав.
|
|
|
|
Radhead
Newbie
|
|
February 25, 2018, 10:07:10 AM |
|
На даний момент без меріта неможливо підвищити ранг У вас Full Member i 101 Merit, щоб отримати Sr.Member вам потрібно ще 149 Merit В залежності від рангу ви можете відправити певну кількість sMerit (максимум 50 для кожного користувача). Коли ви натискаєте + Merit буде показано кількість sMerit, яке ви можете відправити. sMerit можна відправляти іншим, Merit ні. За кожен відправлений вами sMerit ви отримуєте 0.5 sMerit Детальніше читайте тут https://bitcointalk.org/index.php?topic=2818398.0Тоді, любі хлопчики та дівчата, не залишається нічого іншого, як допомагати один одному. Я розумію, що в нас не звикли дякувати за допомогу, але... Як колись співали: "Разом нас багато.." Але, якщо що, я цього не писав. Я б із радістю допоміг, але не маю такою фізичної можливості навіть, немає що роздавати
|
|
|
|
Flodner
|
|
February 25, 2018, 04:27:05 PM |
|
От Baltic Blockchain Fund - цікаво, візьму участь в баунті. Я багато разів був в Литві і багато спілкувався з литовцями. Так чи інакше - вони зараз наші найближчі друзі, найбільше підтримують Україну. Тому активно придивлюсь до цього проекту. До речі - хто не був в Литві - раджу, злітати можна на вікенд, візи зараз непотрібні, летіти годину, ціни дешевше ніж в багатьох інших країнах ЄС
|
|
|
|
TMofDD
|
|
February 25, 2018, 06:12:41 PM |
|
От Baltic Blockchain Fund - цікаво, візьму участь в баунті. Я багато разів був в Литві і багато спілкувався з литовцями. Так чи інакше - вони зараз наші найближчі друзі, найбільше підтримують Україну. Тому активно придивлюсь до цього проекту. До речі - хто не був в Литві - раджу, злітати можна на вікенд, візи зараз непотрібні, летіти годину, ціни дешевше ніж в багатьох інших країнах ЄС
Яку мову вони переважно знають, руцку чи англ?
|
|
|
|
|