nicomedya5
|
|
November 17, 2017, 08:35:20 AM |
|
Neyseki ödül kampanyasından aldığım miktarı panik haliyle satmamışım, geleceğe dair Monetha umut veriyor.
Aynen ben de size katılıyorum gayet iyi oldu satmamak. Belki çok yakın zamanda değil ama ilerde kendini göstereceğini düşünüyorum ben de. Potansiyeli olan bir coin bana göre.
|
|
|
|
Hc01
|
|
November 17, 2017, 09:47:37 AM |
|
Hiro başlığı açtıktan sonra bittrex monetha'yı takibe aldı twitterdan, bittrexe gönderme mi yaptın hiro nedir Biraz yazılımcıları da bıyandan calıssa urun ortaya cıkmaya baslasa bittrex alıcaktır saglam proje, ins sabırla bekleyenlere cok guzel kazandıracak diye dusunuyorum. YTD.
|
|
|
|
Hardcorepitipawnn
Newbie
Activity: 13
Merit: 0
|
|
November 17, 2017, 10:12:35 AM |
|
Monetha şuan alım seviyesinde çok güzel fırsatlar veriyor bunddan sonrası çıkış için cok ıyı bı nokda dahaa aşşağıyı görmez cok fazla uzun vadede cok guzel kazanc getırebılır monetha
|
|
|
|
ferhanyusuf
Newbie
Activity: 56
Merit: 0
|
|
November 17, 2017, 10:42:25 AM |
|
Ben de monetha yı takipteyim pek çıkacağa benzemiyor çok fazla uzun zaman gerekecek galiba. Neyse izleyip göreceğiz.
|
|
|
|
gedor
|
|
November 17, 2017, 11:08:53 AM |
|
Monetha takibimde ama bu tarz projeler birden büyük bir yükselişe geçmez. O yüzden kısa vadede iyi bir kazanç vereceğini düşünmüyorum
|
|
|
|
alicaan
|
|
November 17, 2017, 11:12:32 AM |
|
İleride değerleneceğine inandığım coinlerden biri, ekip güzel çalışıyor fakat btc fork muhabbeti yine alaşağı etti tüm altcoinleri. İlerleyen zamanlarda hafif düşüşlerde bence yönelebiliriz monethaya
|
|
|
|
bitcoincitr
|
|
November 17, 2017, 11:27:13 AM |
|
Monetha'nın fiyatı hala yerlerde, Utrust'ta geliyor. Her iki projeninde başarılı olacağına inanmıyorum, her iki ekipte bana güven vermiyor açıkçası.
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
November 17, 2017, 05:18:38 PM |
|
Monetha su an bulundugu fiyatlardan almak adina efsane bir yatirim bana gore. Tabi ki evi arabayi basmamak lazim orasi ayri ama Monetha`ya uzun vadede guvenebiliriz bana gore.
|
|
|
|
panteraforlife
|
|
November 17, 2017, 06:19:58 PM |
|
Ben ne Monetha'nın ne de Utrust'ın değerlenebileceğini hayal etmiyorum çünkü bu iki projede yüksek miktarlar toplamasına rağmen asla kullanıcılarını tam olarak umursamadı. Ben yeterince aktif olmadıklarını düşünüyorum, en basitinden topladıkları Ethereum'ların bir kısmını fiyatı yükseltmek için kullanabilirlerdi ama bunu yapmadılar çünkü para tatlı geldi onlara.
|
|
|
|
CoinSlayer
Member
Activity: 238
Merit: 10
|
|
November 17, 2017, 07:19:00 PM |
|
çok can sıkıcı bir coin ya düştükce ortalamayı düşürdük ama buna yatıracağoım parayla ne alsam x2 yapmıstı. sıkılıyor insan sürekli düştükce
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
November 17, 2017, 10:50:49 PM |
|
bir ara 10 cent seviyelerine gelmişti. şimdi yine 6-7 cent bandına gerilemiş. uzun vade yatırımlık projelerden birisi ama bu kadar iniş çıkış olmaması gerekiyor. genel bir düşüş olursa eyvallah ama mehter marşı gibi git gel yapmasın.
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
November 17, 2017, 11:21:23 PM |
|
Ico'nun altında fiyatın dolaşması gerçekten ilginç ve düşündürücü.Satsak alamayız diye insan korkuyor.Al-sat için ıco fiyatının üstüne çıkmasını bekliyorum.Şu an satmak risk benim için.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
November 17, 2017, 11:45:37 PM |
|
Neyseki ödül kampanyasından aldığım miktarı panik haliyle satmamışım, geleceğe dair Monetha umut veriyor.
Aynen ben de size katılıyorum gayet iyi oldu satmamak. Belki çok yakın zamanda değil ama ilerde kendini göstereceğini düşünüyorum ben de. Potansiyeli olan bir coin bana göre. Ben ödül kampanyasından aldığım monethaları sattım daha sonra yaklaşık üç katı kadar monetha satın alma fırsatını yakaladım ve aldım projeye güveniyorum ama düşeceği bana göre ilk başta belliydi.
|
|
|
|
Spack17
|
|
November 18, 2017, 11:59:12 AM |
|
Ico'nun altında fiyatın dolaşması gerçekten ilginç ve düşündürücü.Satsak alamayız diye insan korkuyor.Al-sat için ıco fiyatının üstüne çıkmasını bekliyorum.Şu an satmak risk benim için.
Şu an tüm altcoinler çok kötü durumda olduğu için ico fiyatının altında olmasına aldırış etmiyorum ben. Zaten kısa vade için düşünülmemeli monetha bence. Uzun vadede iyi para kazandıracağını düşünüyorum. Altcoinlerin toparlanmasını beklemek lazım.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
November 18, 2017, 01:29:19 PM |
|
ICO su cok hızlı gerçekleşmiş olduğu icin beklentiler cok yüksekte kaldı. Sabreden kazanır
|
|
|
|
foculur
|
|
November 18, 2017, 05:30:27 PM |
|
Bittrex ile takiplesmeleri guzel gelismeydi bakalım biraz daha bekleyelim uzak olmayan bir zamanda bittrexe girebilir neden olmasın. Baya saglam miktarda monetha tutan kesim olusmaya basladı, hepımızı bırden mutlu eder ınsallah.
|
|
|
|
aragom
|
|
November 18, 2017, 06:58:06 PM |
|
Bittrex ile takiplesmeleri guzel gelismeydi bakalım biraz daha bekleyelim uzak olmayan bir zamanda bittrexe girebilir neden olmasın. Baya saglam miktarda monetha tutan kesim olusmaya basladı, hepımızı bırden mutlu eder ınsallah.
şu an için ortada bir ürün olmadığı için bitrexe girmemesi daha güzel bir gelişme bence. bitrexe girerse pump dump coini olup yatırımcısının güvenini kaybedebilir. güçlü bir şekilde girmesi daha mantıklı
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
November 18, 2017, 06:59:24 PM |
|
hocam projeye bakan kim herkez kazanç peşiden
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
November 18, 2017, 07:48:01 PM |
|
hocam projeye bakan kim herkez kazanç peşiden
Valla ben alırken projeye baktım hocam . Hayalim paypalin monethayi satin almasi
|
|
|
|
Borracha
|
|
November 18, 2017, 08:07:52 PM |
|
Icosu ile rekorlar kıran Monetha tarihe geçti, bizi fazla bekletmez umarım, düşük fiyatlardan topladık yataya geçtik. Daha da düşerse kısmet diyecem. Ama bence düşmez artık hodl.
|
|
|
|
|