Bitcoin Forum
December 05, 2016, 08:58:33 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: What's your hash/s rate, what gpu\cpu are you using?  (Read 6372 times)
Sovereign
Member
**
Offline Offline

Activity: 80



View Profile
June 28, 2011, 09:20:08 PM
 #1

I'm mining 9Mhash/s using an Nvidia 9600GT.

Is this optimal or could it be better? I'm using poclbm.exe to mine

12uB1LSPrAqeEefLJTDfd6rKsu3KjiFBpa
1480971513
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480971513

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480971513
Reply with quote  #2

1480971513
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480971513
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480971513

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480971513
Reply with quote  #2

1480971513
Report to moderator
1480971513
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480971513

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480971513
Reply with quote  #2

1480971513
Report to moderator
ghxost
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
June 28, 2011, 09:23:05 PM
 #2

283 Mhash/s
6870
Phoenix

13mX9HqEJSdxdrPpXv4c8Qtg2FUM6S3dAh
wacked
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
June 28, 2011, 09:31:47 PM
 #3

I'm mining 9Mhash/s using an Nvidia 9600GT.

Is this optimal or could it be better? I'm using poclbm.exe to mine

Use ATI cards only, Nvidia cards are not efficient at mining.
ChefQuix
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 28, 2011, 09:33:27 PM
 #4

I'm using dual 6970s and get about 750 mh/sec using poclbm.  Had to buy a new power supply and case as well though, so my ROI is going to take a while (if at all Tongue)
Sovereign
Member
**
Offline Offline

Activity: 80



View Profile
June 28, 2011, 09:34:01 PM
 #5

oh wow I'm wasting my time then. You think I should try using my CPU instead (quad core 750 i5 @ 2.67 Ghz)? If so, what app?

I'm probably going to buy an ATi very soon anyway.

12uB1LSPrAqeEefLJTDfd6rKsu3KjiFBpa
nonameo
Member
**
Offline Offline

Activity: 112



View Profile
June 28, 2011, 09:44:19 PM
 #6

5770

I've been playing around with different settings but this is what I'm doing now:

960 core/800 mem

phoenix miner with the 2 modifications mentioned in the miner software forum x2

miner1
-k phatk VECTORS  BFI_INT WORKSIZE=128 FASTLOOP=true AGGRESSION=5

miner2
-k phatk VECTORS  BFI_INT WORKSIZE=128 FASTLOOP=true AGGRESSION=6

total I get about 219 mhash/sec

edit: also using SDK 2.1 and driver 10.11

edit2: also, the desktop is plenty responsive Tongue

themike5000
Member
**
Offline Offline

Activity: 99


View Profile
June 28, 2011, 09:47:13 PM
 #7

Don't try with your CPU either. 

Consult this table:

https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison

Vertcoin: VdHjU3L2dcHCR3uQmqpM6mf4LCvp2678wh
moomoocow
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18


View Profile
June 28, 2011, 09:49:11 PM
 #8

At this point in time, only the ATI/AMD cards in the 5xxx and 6xxx lines are anywhere near efficient enough to make it worthwhile.

I've been told the 6870, 5770, 5850 and 5870 are particular efficient.
compro01
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 485


View Profile
June 28, 2011, 09:50:26 PM
 #9

283 Mhash/s
6870
Phoenix

what are your clocks?
ghxost
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
June 28, 2011, 10:00:14 PM
 #10

GPU Core: 950.0
Memory: 900.0
Nothing else changed (except fan)

Edit: up to 289 with GPU at 974. Anything higher, and I crash :\
Temps are low though (high ~70)

13mX9HqEJSdxdrPpXv4c8Qtg2FUM6S3dAh
virtualcodewarrior
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
June 28, 2011, 10:04:29 PM
 #11

5870 - 900Mhz clock 300 Mhz memory 390 MHash/s
6970 - default clock and memory 340 MHash/s

5 cores of my cpu = 12 MHash/s

I wish I could down clock my memory of the 6970 card, it improved the hash rate on my 5870 and makes the card run cooler.

The 5xxx range of ATI cards is the better choice for mining

1CuGEkBCmykfA86ccgpERHCSmeptBz95P6 -> if I wrote something useful by accident Smiley.
Cotton
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
June 28, 2011, 10:31:03 PM
 #12

I'm mining 9Mhash/s using an Nvidia 9600GT.

Is this optimal or could it be better? I'm using poclbm.exe to mine

I am running Nvidia 9500 GT and I only get not even 1 Mh/s. Must be doing something wrong. I am using the poclbm via gui miner. I actually do better with the Ufasoft CPU miner. I've been pool mining for three days and have only earned 5/1000 BTC. I just started the CPU about 20 mins ago. Very sad.  Cry

19nF44bEymoHBYz2oUs2DJeeXWDb9ggDJC
x0Jakeyboy0x
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 214



View Profile
June 28, 2011, 10:34:49 PM
 #13

ATI Radeon HD 5770 @ Stock settings and "-v -w128" flag -> 180ish M/hash


oh wow I'm wasting my time then. You think I should try using my CPU instead (quad core 750 i5 @ 2.67 Ghz)? If so, what app?

I'm probably going to buy an ATi very soon anyway.

Don't waste your time with that either. I have a 2600 i7 @ 3.4 Ghz and only get 2.4 M/hash.

1Jakey5Lum1P3XEh8b5UZvziNVn5eXc9dX
tytanick
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


Simplemining.net Admin


View Profile WWW
June 28, 2011, 10:40:55 PM
 #14

3 x Gigabyte HD6950 - 340 MH/s (good card !)
1 x Asus HD6970 - 400 MH/s (don't recommend, and also it need 3 free slots Tongue)

<b>REPORT BUG for simplemining.net ??
Please make screenshots of problem and send it to admin@simplemining.net
Please dont PM me - i dont like using this PM forum thing Tongue
Also Please read 10 previous posts - many questions are duplicated Smiley</b>
KissMate
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
June 28, 2011, 10:55:12 PM
 #15

238 Mhash/sec with a 6850 @ 950/850 using GUIMiner & Phoenix & phatk kernel on aggression level 4. See this thread for a solid few percent increase in hashing speed. (Thanks to bitless!)

1E3R4ZNAVgdjHXAKmyXN7UMpcXKywYspMU
Infinity1
Member
**
Offline Offline

Activity: 77



View Profile
June 28, 2011, 11:43:51 PM
 #16

1.1 mHash/s
Intel Pentium 4 on GUIMiner

Straya Cunt!
Alec
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
June 29, 2011, 12:12:17 AM
 #17

50MHash/s per card, so 100MHash/s total. I am using 2x NVidia GTX 260s.

I am looking to upgrade to triple 5850s very soon though! Smiley
fascistmuffin
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
June 29, 2011, 12:16:41 AM
 #18

Threads like these make me feel good about my ~850MH/s between a 5850 & 2x5830.

Good thing my 2x5830 rig is 100% paid off, and I'm not hurting as bad as some with the difficulty change.
i Donk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
June 29, 2011, 12:40:26 AM
 #19

Please don't point and laugh  Grin

But is there any point in me trying to mine at 500 Khash/S?
gade202
Member
**
Offline Offline

Activity: 99


View Profile
June 29, 2011, 12:58:42 AM
 #20

305 Mhash/s
6870
Phoenix

340Mhash/s
5850
Phoenix

Both on Windows XP
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!