kribati7
|
|
November 30, 2017, 10:22:35 PM |
|
Zaten bütün hepsi onların kontrolü altında. Çıkartsa bile bu yalnızca göstermelik olur. Dünyanın her yerinde parayı, savaşı, kanı yöneten bir ülke bu piyasayı mı yönetmeyecek?
|
|
|
|
ysakay
|
|
December 01, 2017, 01:45:40 AM |
|
Adını da Zarrab koysunlar. Devletlerin desteklemesini istiyorum ama devletlerin kendi paralarını çıkarmasına karşıyım. Emperyalism buraya bari bulaşmasın.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
December 01, 2017, 04:58:53 AM |
|
Bu amaca sahip olan süper güç Amerika olsa bile artık çok geç. Bu saatten sonra kolay kolay kimse Bitcoin ve Ethereum' un hakimiyetinin önüne süresiz olarak geçemez. ABD değil, Alfa Centauri' den griler gelip para çıkartsa yine de geçilemez.
BTC ve ETH' nin toplam dominasyonu %69' e ulaşmış ve giderek de artıyor.
|
|
|
|
kellendil
|
|
December 01, 2017, 06:06:10 AM |
|
Bu ve benzeri düşünceler Rusya, Estonya gibi ülkelerde uzun süredir konuşulan hatta Türkiye'de bile bahsi geçen düşünceler. Ama bu kalkışmayı en son yapacak ülkenin ABD olduğunu düşünenlerdenim.
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
December 01, 2017, 06:09:07 AM |
|
Aksine yakında btcyi yasaklayacak bakın buraya yazıyorum. Son yapılan açıklamalar ve btcnin bu kadar sivrilmesi hiç hayra alamet değil. Şimdi biri atlar btc yasaklanamaz diye .O işi geçin kardeşim.
|
|
|
|
yapa ve yalniz
|
|
December 01, 2017, 06:39:47 AM |
|
çıkarmaz, dolar hükümdarı sizce böyle bi işe girişir mi doların hali ne olur o zaman
|
|
|
|
rewalker
Newbie
Activity: 49
Merit: 0
|
|
December 01, 2017, 06:54:26 AM |
|
tether in ABD merkez bankası versiyonu olur. Böylece tether de ortadan kalkar ve tether spekülasyonları son bulur. Bence olumlu bir adım
|
|
|
|
kellendil
|
|
December 01, 2017, 12:48:15 PM |
|
tether in ABD merkez bankası versiyonu olur. Böylece tether de ortadan kalkar ve tether spekülasyonları son bulur. Bence olumlu bir adım
Bu sistemi hangi ülke uygulasa çok başarılı bir hareket olur ama bunun öncesinde para politikası ile alakalı birçok düzenleme getirilmesi gerekir. ABD zaten bu konuda başı çekerse kripto para piyasası tutulamaz bir daha. Ama ben böyle bir gelişme olacağını düşünmüyorum.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
December 01, 2017, 12:54:05 PM |
|
Bi estonya çıkarıyor bi katalanlar çıkarıyordu bi ara çin yapıcaktı . Şimdi ABD . Hep birileri düşünüyor ama hiç yapılmıyor . Haberden başka bişey göremiyoruz .
|
|
|
|
sconklin321
Sr. Member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
|
|
December 01, 2017, 12:55:56 PM |
|
Bitcoin'i geçemesede böyle bir para biriminin büyük ses getireceğinden açıkçası hiç şüphem yok sonuçta devlet eliyle çıkarılmış bir coin. Hele ki bu devlet amerikaysa.
|
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
December 01, 2017, 01:34:04 PM |
|
BTC nin abdye kafa tuttuğunu falan mı sanıyorsunuz. Yarın abd yasaklayacağım dese fiyat mundar olur hala gelip burda yasaklayamaz engelleyemez diyorsunuz ya çok gülüyorum . Bu piyasanın %80 ni kripto para iyi kazandırıyormuş deyip giren bir kitle kimse bunun merkezi olup olmamasıyla ilgilenmiyor. Böyle bir olayda gemiyi terkeden çok olacaktır. Yakında görecek gibiyiz bekliyorum ben de böyle bir hamle.
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
DC Comics
Full Member
Activity: 182
Merit: 100
DIW - Decentralized Security
|
|
December 01, 2017, 01:36:51 PM |
|
Amerika kendi sanal parasını çıkartırsa bunun günlük hayatta kullanılmasınıda çıkaraktır diye düşünüyorum. Bitcoin'i etkileyen herhangi birşey olmaz diye düşünüyorum genelde btc ile uzun süreli yüksek meblağ için kullanılıyor yine öyle olacaktır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
cacoin
|
|
December 01, 2017, 01:42:33 PM |
|
Böyle şeyler BTC ye daha çok güç katacaktır, devlet kanalıyla çıkarılan kriptoparalar bu piyasaya ponzi gözüyle bakanlara bile güven verici bi durum oluşturacaktır.Üstelikte bu amerika olursa ve ABD vatandaşlarının da icoya katılma vs gibi sorunları ortadan kalkarsa piyasa tahmin ettiğimizden hızlı büyüyebilir.Bizim devlette hala engellemeye çalışsın, her konuda olduğu gibi bu konuda da diğer ülkelerin gerisinde kalacağız malesef
|
|
|
|
mesacan
Member
Activity: 280
Merit: 13
|
|
December 01, 2017, 07:26:40 PM |
|
Sonu hüsran olur
|
|
|
|
nekominer
Full Member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
|
|
December 01, 2017, 07:33:42 PM |
|
Bu gözle bakılırsa borsada işlem yapanlar için güven veren bir adım olur. Amerikanın bitfinexle arası pek iyi değil zaten.
|
|
|
|
1melyun
|
|
December 01, 2017, 07:41:38 PM |
|
Haberin detayını atarsan daha iyi incelerdik. Yinede düşüncemi söyleyeyim yapacaklarsa belirli bir kesim için yapacaklar. Abd takibini yapamadığı hesaplar yüzünden savaş çıkarıyor üstüne gidip kendi sonunu getirecek teknolojiyi farkedemeyen insanların gözünümi sokacak sanıyorsunuz. Sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
|
|
|
|
fedoralite
|
|
December 01, 2017, 08:19:45 PM |
|
Biri düşünmeye başlayabilir diye bir şey söylüyor, siz hemen Amerika kendi sanal parasını çıkaracak diye başlık açıyorsunuz yahu bu neyin kafası? Ben hiç sanmıyorum Amerika'nın önümüzdeki dönemde kendi dijital parasını çıkaracağını ayrıca Rusya içinde böyle bir haber çıkmıştı sonra ses kesildi.
|
|
|
|
nogoodcoin
|
|
December 01, 2017, 09:12:58 PM |
|
Hadi hayırlı olsun nur topu gibi kapitalist bir coinimiz daha yakında doğuyor muhtemelen umarım bu şerefsizler kapitalizmi buraya da enjekte etmeye çalışmazlar.
|
|
|
|
Whoisthelorax
|
|
December 01, 2017, 09:40:31 PM |
|
Amerika kaliteli ve günlük hayatta da, diğer ülkelerde de daha çok kullanım alanı olacak bir coin çıkarırlarsa neden bitcoin'i geçmesin. Lightining bitcoin falan iyice boku çıkmıştı zaten
|
|
|
|
Kuzan
Member
Activity: 266
Merit: 12
|
|
December 01, 2017, 09:52:33 PM |
|
Amerika bu konuda adım atarsa eğer mutlaka dolar gibi bir balon çıkar ortaya patlar mı? patlamaz. İlk günlerde alım yapmak mantıklı olacaktır. Btc ile yarışabileceğini düşünüyorum hatta düşük miktarda piyasaya sürerek göz boyama usulü fiyatları kabartırlar diye düşünüyorum. Btc den çok sayıda yatırımı kendilerine çekeceklerdir.
|
|
|
|
|