grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
September 17, 2015, 07:54:38 AM |
|
Sabah 9 da ard arda 7 tane sms geldi.Çok acelem yoktu ancak olabilirdi.Umarım bir daha yaşanmaz.
|
|
|
|
bananadines
|
|
September 17, 2015, 08:20:12 AM |
|
zaman zaman oluyor bu sorun, önemli olan direkt btcturkten mi kaynaklanıyor sms altyapısını aldıkları yerden mi kaynaklanıyor, tespit edilip çözülmesi, yurtdışından benzer servislerden xapo da sorun yaşıyorum sms gecikiyor ama onun dışında çok güzel çalışan yerler var.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
September 17, 2015, 08:25:36 AM |
|
ben sms olayını bıraktım, authy kullanıyorum kafam rahat, sistem takıldıydı, sms gelmediydi derdi yok
|
|
|
|
bananadines
|
|
September 17, 2015, 08:32:15 AM |
|
ben sms olayını bıraktım, authy kullanıyorum kafam rahat, sistem takıldıydı, sms gelmediydi derdi yok
en sağlamı bu yöntem aslında, işin içine sms girince operatörden sisteme başka parametreler giriyor authy de hiç sorun çıktığını görmedim şahsen.
|
|
|
|
herzlos1985
|
|
September 19, 2015, 10:01:46 AM |
|
Gelismis alım satım bölümünde satıs butonuna tıkladigimda hic bir sey olmuyor alıs bölümünde kalıyor ve bazı menulerde acilmiyor hesaplar vb. gibi bu sorun bi tek bendemi var acaba ?
|
|
|
|
cincan
|
|
September 20, 2015, 01:45:27 PM |
|
Şuanda bende aynı sorunu yaşıyorum gelişmiş alım satım kısmındaki, satış butonu çalışmıyor.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
September 20, 2015, 04:04:33 PM |
|
Merhaba, konu ile ilgilendiğimizi belirtmek ister, teşekkür ederiz.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
September 21, 2015, 07:22:45 AM |
|
ayni sorun bende de var, firefox chrome ikisindede ilgili button calismiyor.. browser ekranlari donuyor, respond gelmiyor.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
Btcturk.com
|
|
September 21, 2015, 07:32:01 PM |
|
Gelismis alım satım bölümünde satıs butonuna tıkladigimda hic bir sey olmuyor alıs bölümünde kalıyor ve bazı menulerde acilmiyor hesaplar vb. gibi bu sorun bi tek bendemi var acaba ?
Şuanda bende aynı sorunu yaşıyorum gelişmiş alım satım kısmındaki, satış butonu çalışmıyor.
ayni sorun bende de var, firefox chrome ikisindede ilgili button calismiyor.. browser ekranlari donuyor, respond gelmiyor.
Merhaba, konu ile ilgili problemi çözdüğümüzü bildirmek isteriz, teşekkürler.
|
|
|
|
rikudou
|
|
September 23, 2015, 12:38:53 AM |
|
Genesisten ve Bir Yerden Hergün Devamlı Gelen BTC'lerim Oluyor, Mailime Baktığımda 10'larca Mail Geliyor.
Bitcoin Yüklendiğinde Mail Bildirimi Gelmesini İstemiyorum Şahsen.
Bu Konuda Bir Çalışmanız Var mı?
|
|
|
|
Karartma1
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
|
|
September 23, 2015, 01:02:12 AM |
|
Genesisten ve Bir Yerden Hergün Devamlı Gelen BTC'lerim Oluyor, Mailime Baktığımda 10'larca Mail Geliyor.
Bu Konuda Bir Çalışmanız Var mı? Genesis Mining'deki yatırımınız büyük sanırım. BTCTürk 0.001 BTC altındaki gönderimleri hesaba yansıtmıyor. Ben de SMS onayını kapatmak istiyorum. Çok sinir bozucu ve güvenlik açısından hiçbir yararı yok.
|
|
|
|
rikudou
|
|
September 23, 2015, 07:48:15 PM |
|
Bu Konuda Bir Çalışmanız Var mı? Genesis Mining'deki yatırımınız büyük sanırım. BTCTürk 0.001 BTC altındaki gönderimleri hesaba yansıtmıyor. Ben de SMS onayını kapatmak istiyorum. Çok sinir bozucu ve güvenlik açısından hiçbir yararı yok. Yok Hocam; 3365 GH/s Günlük 1,5 Dolar, Kur Dalgalanmasına Göre Miktar Değişiyor.
|
|
|
|
DevilMorgan
|
|
September 29, 2015, 02:25:54 PM |
|
Sitede bir çokkez aşağıdaki hatayı alıyorum,
502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server. There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
September 29, 2015, 02:43:34 PM |
|
502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server. There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.
Merhaba, kullandığınız internet tarayıcının Cache diye adlandırılan önbelleğini temizlemeniz sorununuzu çözecektir. Sorunun devam etmesi durumunda destek@btcturk.com üzerinden yardım alabileceğinizi hatırlatmak ister, teşekkür ederiz.
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Activity: 3906
Merit: 2198
Crypto Swap Exchange
|
|
September 29, 2015, 03:25:32 PM |
|
502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server. There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server. Merhaba, kullandığınız internet tarayıcının Cache diye adlandırılan önbelleğini temizlemeniz sorununuzu çözecektir. Sorunun devam etmesi durumunda destek@btcturk.com üzerinden yardım alabileceğinizi hatırlatmak ister, teşekkür ederiz. Cookie ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ben de BTC çekmeye çalışırken aynı hatayı almaya başladım. Şimdi de e-posta onayı gelmiyor.
|
|
|
|
ygsmaguduru
|
|
September 29, 2015, 03:34:44 PM |
|
bende demin sorun yaşadım btc alırken fiyat 0.00 görünüyor
|
|
|
|
herzlos1985
|
|
September 29, 2015, 04:29:55 PM |
|
Gecmisi temizlememe ragmen hata alıyorum;
Server Error
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
September 30, 2015, 07:57:05 AM |
|
Merhaba,
Dün hizmet sağlayıcımızdan kaynaklı bir sorun yaşandı. Yaklaşık bir saat boyunca kısa aralıklarla siteye giriş yaptığınızda 502 hatası almış olabilirsiniz.
Sorun çözülmüştür.
Saygılarımızla.
|
|
|
|
cincan
|
|
October 06, 2015, 11:26:14 AM |
|
Sayfa'nın sağ alt kısmındaki, yardım merkezi kısmını sol tarafa alınsa yada isteyenler x butonu ile kapatabilse? Emir iptal ederken yanlışlıkla oraya tıklıyoruz.
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
October 06, 2015, 01:54:01 PM |
|
Gelişmiş alış satışta üst bölüme bir bar eklenmiş. Çok güzel olmuş.
718.50 ₺ Güncel Fiyat 718.80 ₺ 24s. En Yüksek Fiyat 694.44 ₺ 24s. En Düşük Fiyat 711.04 ₺ 24s. Ortalama Fiyat 159.81 Ƀ 24s. Hacim 14,690,050 Ƀ Toplam Bitcoin
|
|
|
|
|