Btcturk.com
|
|
April 28, 2016, 12:35:31 PM |
|
Merhaba, Chrome 50.0.2661.75 versiyonunda yaşanan sorun çözülmüştür. Saygılarımızla.
|
|
|
|
Sacred
|
|
April 28, 2016, 12:44:20 PM |
|
Daha önce birkaç kere alım yapmak istesemde eft ne kadar sürede onaylanıyor bilmediğim için yapmadım hep aracılar ile hallettim. Havale/Eft ortalama ne kadar sürede onaylanır? Saatlerce bekleniyor mu?
|
|
|
|
EUROPEANTURK
|
|
April 28, 2016, 01:37:46 PM |
|
Merhaba, Chrome 50.0.2661.75 versiyonunda yaşanan sorun çözülmüştür. Saygılarımızla.
Harikasınız ne diyeyim. Chrome kullanmaya o kadar alışmışız üstüne kısa yolları falan kaydetmişiz başka bir tarayıcı çok sıkıntı yaratıyordu göz aşinalığı ve kullanım kolaylığı açısından. Ellerinize sağlık. Emeği geçenden allah razı olsun. Allah tuttuğunuzu Bitcoin etsin inşallah
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
April 28, 2016, 01:53:44 PM |
|
Daha önce birkaç kere alım yapmak istesemde eft ne kadar sürede onaylanıyor bilmediğim için yapmadım hep aracılar ile hallettim. Havale/Eft ortalama ne kadar sürede onaylanır? Saatlerce bekleniyor mu?
en uzun 1 saat kadar sürüyor genelde yarım saat içinde işlemi hallediyorlar. daha uzun süren belki vardır ama ben hiç rastlamadım. güvenle alabilirsiniz.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
April 28, 2016, 02:04:42 PM |
|
ya arkadaşlar sizin de dikkatinizi çekti mi? birisi btc leri iyi çakmış. nerdeyse 200 liralık bir fiyat düşüşü yaşatmış.sebep ne olabilir ki. başka bir eleman benzer hareketi başka bir sitede euroda yapmıştı bugün yine.ne bekliyorlar acaba düşüsü önceden mi gördüler naptılar.
Benim anlamadığım herkes görüyor ama kimsenin elinde nakit yok mu niye değerlendirmiyor bu arbitraj fırsatını
|
|
|
|
semihyesilyurt
|
|
April 28, 2016, 11:39:09 PM Last edit: April 28, 2016, 11:52:27 PM by semihyesilyurt |
|
Benim anlamadığım herkes görüyor ama kimsenin elinde nakit yok mu niye değerlendirmiyor bu arbitraj fırsatını
Elde btc satmayı bekleyenlerin nakitte bekleyenlere oranı 2,35.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
April 29, 2016, 06:28:07 AM |
|
ben bir miktar alıp poloya çektim orda altcoin trade devam ediyorum fiyt normale donunce gelip dumplıcam. suan başka çare görünmüyor. yada koinimden ufak ufak satış emirleri girilebilir.
|
|
|
|
coaex
|
|
April 29, 2016, 07:29:28 PM |
|
İş Bankası'ndan yapılan havaleler halen sorunlu mu? İkinci bir duyuruya kadar İşbank kullanmayın yazmıştınız, değişiklik var mı durumda?
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
April 29, 2016, 07:48:33 PM |
|
İş Bankası'ndan yapılan havaleler halen sorunlu mu? İkinci bir duyuruya kadar İşbank kullanmayın yazmıştınız, değişiklik var mı durumda?
Merhaba, İş Bankası ile yapılan havale işlemlerinde yaşanan sorun çözülmüştür. Saygılarımızla.
|
|
|
|
semihyesilyurt
|
|
May 03, 2016, 07:48:36 PM |
|
biri alım satım tablosunu manipüle etmek için 1.1 tl den onlarca emir giriyor. şuradaki gibi kümülatif şekilde görebiliyor olsak sorun yok. Fakat pozisyon almayı zorlaştırmaktan başka bir şeye yaramıyor. Hayır, bu şekilde kar edebileceğini de sanmıyorum. Yasaklama zihniyetine karşıyım fakat bu kullanıcı api servisini düpedüz kötüye kullanıyor.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
May 04, 2016, 07:39:44 AM |
|
biri alım satım tablosunu manipüle etmek için 1.1 tl den onlarca emir giriyor. şuradaki gibi kümülatif şekilde görebiliyor olsak sorun yok. Fakat pozisyon almayı zorlaştırmaktan başka bir şeye yaramıyor. Hayır, bu şekilde kar edebileceğini de sanmıyorum. Yasaklama zihniyetine karşıyım fakat bu kullanıcı api servisini düpedüz kötüye kullanıyor. Merhaba, sitemizin üst kısmında bulunan Kaynaklar bölümünden Derinlik Tablosu kısmına tıkladığınızda karşınıza Derinlik Grafiği ve güncel alış satış emirleri gelmektedir. Derinlik Tablosu üzerinde istediğiniz fiyatın üzerine gelerek o fiyata kadar olan tüm emirlerin toplamını Bitcoin ve TL cinsinden görebilir aynı zamanda o fiyata kadar olan ortalama fiyatı görebilirsiniz. Saygılarımızla.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
May 08, 2016, 08:28:56 PM |
|
Onaylı hesap uygulamasına katılmak zorunda kaldım. Eğer hesabınız onaylı değilse, 1 BTC bile alamıyorsunuz limit 1000 TL çünkü. onaysız hesap limiti çok düşük. en azından 2 BTC civarında olmalı.
|
|
|
|
isvicre
|
|
May 08, 2016, 09:21:16 PM |
|
Onaylı hesap uygulamasına katılmak zorunda kaldım. Eğer hesabınız onaylı değilse, 1 BTC bile alamıyorsunuz limit 1000 TL çünkü. onaysız hesap limiti çok düşük. en azından 2 BTC civarında olmalı. Onaysız hesapların işlem yapmasına hiç izin vermemeliler aslında. AML/KYC kurallarına göre kullanıcı bilgisi olmadan işlem yapılmasına göz yumuyorlar.
|
|
|
|
semihyesilyurt
|
|
May 09, 2016, 03:53:27 PM |
|
Onaylı hesap uygulamasına katılmak zorunda kaldım. Eğer hesabınız onaylı değilse, 1 BTC bile alamıyorsunuz limit 1000 TL çünkü. onaysız hesap limiti çok düşük. en azından 2 BTC civarında olmalı. Onaysız hesapların işlem yapmasına hiç izin vermemeliler aslında. AML/KYC kurallarına göre kullanıcı bilgisi olmadan işlem yapılmasına göz yumuyorlar. herkes kendi banka hesabından göndermek zorunda. ondan dolayı izin veriliyor.
|
|
|
|
mjpo
|
|
May 10, 2016, 05:44:50 AM |
|
Merhaba, İş bankasıyla sorun devam ediyor mu? Türkiye Finansı kullanmak istemiyorum..
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
May 10, 2016, 10:27:57 AM |
|
Merhaba, İş bankasıyla sorun devam ediyor mu? Türkiye Finansı kullanmak istemiyorum..
Merhaba, bundan sonraki para transferlerinizi Para Yatırma sayfasında belirtilen yeni banka IBAN bilgilerine yapmanız gerekmektedir, teşekkür ederiz.
|
|
|
|
mjpo
|
|
May 10, 2016, 11:07:48 AM |
|
Merhaba, bundan sonraki para transferlerinizi Para Yatırma sayfasında belirtilen yeni banka IBAN bilgilerine yapmanız gerekmektedir, teşekkür ederiz. Para yatırılabilecek banka adedini arttırabilir misiniz? Açıkcası EFT biraz gecikmeli oluyor. İş bankası benim için iyiydi..
|
|
|
|
whocanstopme
Newbie
Activity: 8
Merit: 0
|
|
May 12, 2016, 11:11:27 PM |
|
Merhaba, bundan sonraki para transferlerinizi Para Yatırma sayfasında belirtilen yeni banka IBAN bilgilerine yapmanız gerekmektedir, teşekkür ederiz.
Merhaba hocam ben yeniyim ve sitenize küçük miktarlar atarak başlamak istiyorum yatıracağım ücreti hangi bankaya yollamam gerekiyor ASYA KATILIM BANKASI demişsiniz başka bir banka kullanmıyor musunuz birde siteye üye olduğum isim ve bankadan havale yapacağım isim arasında küçük farklılıklar var mesela iki isimli biriyim ikinci ismim ile sitenize üye olmadım sorun teşkil ediyor mu bunları öğrenmek istiyorum.
|
|
|
|
MesutCan
|
|
May 14, 2016, 08:32:04 AM |
|
Merhaba, bundan sonraki para transferlerinizi Para Yatırma sayfasında belirtilen yeni banka IBAN bilgilerine yapmanız gerekmektedir, teşekkür ederiz. Eski İşbankası değişti farlı oldu itirazım yok, Mobil Uygulamada Farklı iban , Sitede farklı iban veriyorsunuz onu düzeltin bi ilk önce
|
|
|
|
Penguen
|
|
May 16, 2016, 12:09:26 PM |
|
Bende eski iban kayıtlıydı oraya para göndermiştim. Btc gelmeyince baktım iban değişmiş. Eft yi iptal formu gönderdim yeni ibana ödeme yaptım. Eski ibana göndermiş olduğum bakiyenin iptali için onayınız gerekiyormuş. yardımcı olacağınızı ümit ediyorum.
NOT : Bu kadar çok değişiklik olması hoş değil
|
|
|
|
|