snykutlug
Member

Activity: 448
Merit: 17
|
 |
December 14, 2017, 09:50:38 PM |
|
Bu ins icosuna nasıl katılabilirim ben ne yapmam lazım millet övüp duruyor bu ins coinini bayağı kaliteli diyorlar ekibi falanda iyiymiş öyle dedi bir arkadaş alayım dedim
tokensale.ins.world bu adresten alabilirsin almak istiyosan ve kimlik dogrulama falan istiyolar onlarıda hazırla öyle gir.
|
|
|
|
nicomedya5
|
 |
December 14, 2017, 09:52:33 PM |
|
2542 Stake var hesaplarıma göre +15 -15 de olabilir ortalama stake başı 59 Token düşüyor haberiniz olsun son güncellenmiş hali böyle.
Bu imza kampanyalarının en sevdiğim yeri stake başına kaç token düşeceğini hesaplamak gerçekten çok zevkli bir olay.  Bu arada son gelen bonusunda etkisiyle ben Ins'in bu hafta içerisinde hardcap yapabileceğine inanıyorum.
|
|
|
|
linkstronghappy
|
 |
December 15, 2017, 11:42:31 AM |
|
INS nin projesi büyük bir sektöre hitap ediyor. Token alacaklar kârlı çıkacak.
|
|
|
|
Xday123
Member

Activity: 490
Merit: 16
|
 |
December 15, 2017, 11:56:05 AM |
|
2542 Stake var hesaplarıma göre +15 -15 de olabilir ortalama stake başı 59 Token düşüyor haberiniz olsun son güncellenmiş hali böyle.
Stake basi 59 token 10 stake varsa 590 token oda 1 dolar 1 ins diye hesaplanmis haliyle 590 dolar mi yapacak ki full member uye bile erken girdiyse saglam karli cikacak yani? Imza olayi iyiymis ya bende birine girsem bari member olunca  )
|
|
|
|
SodaLimon
Newbie
Activity: 47
Merit: 0
|
 |
December 15, 2017, 12:02:47 PM |
|
oo iyi iyi allah bereket versin 
|
|
|
|
Betfair
|
 |
December 15, 2017, 12:05:54 PM |
|
2600 e yakın stake var şuan ama iptal olanlar silinenler olacaktır merak etmeyin.Son gün gelmeden kampanya sonlanmadan kesin birşey söylemek şu kadar eder demek saçmalık olur.
|
|
|
|
ZaPpaRa83
|
 |
December 15, 2017, 12:08:40 PM |
|
Dönüp bakınca keşke bunun imzasına girseymişim diye düşünüyorum. Şu an dahil olduğum imzadan ne geleceğini tam olarak kestiremiyorum . zaten ödülü de düşürdüler. neyse kısmet diyelim. ileriye bakacaz artık
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member

Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
 |
December 15, 2017, 04:24:50 PM |
|
10 gün vard bitime hardcap yapması zor . Elimize güzel para geçecek hayırlısıyla .
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2478
Merit: 1238
|
 |
December 15, 2017, 04:26:16 PM |
|
10 gün vard bitime hardcap yapması zor . Elimize güzel para geçecek hayırlısıyla .
Benim toplam 10 stake olucak soyle kabaca ortalama ne kadar gecer elime acaba yorum alabilir miyim sizden senior 
|
| . BC.GAME | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀░▀██████ ████▀░░░░░▀████ ███░░░░░░░░░███ ███▄░░▄░▄░░▄███ █████▀░░░▀█████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███░░▀░░░▀░░███ ███░░▄▄▄░░▄████ ███▄▄█▀░░▄█████ █████▀░░▐██████ █████░░░░██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀▀░▀▄░███ ████▀░░▄░▄░▀███ ███▀░░▀▄▀▄░▄███ ███▄░░▀░▀░▄████ ███░▀▄░▄▄██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | │ │ | DEPOSIT BONUS .1000%. | GET FREE ...5 BTC... | │ │ | REFER & EARN ..$1000 + 15%.. COMMISSION | │ │ | Play Now |
|
|
|
crazyhashmanz
|
 |
December 15, 2017, 04:32:06 PM |
|
arkadaşlar burada ki herkese iyi para kalacak felan yazıyorsunuz tüm imzalar böyle zannediyorlar, post atıp atıp banlanma riski laudadan negatif trust yeme riski felan bunların hepsini dahil edin ayrıca ödeme alamama riski vesaire 
|
|
|
|
|
Elysio (OP)
|
 |
December 15, 2017, 04:51:11 PM |
|
Benim toplam 10 stake olucak soyle kabaca ortalama ne kadar gecer elime acaba yorum alabilir miyim sizden senior  Boşa ne kadar kazanıcam diye soru sorma kardeşim hiç yorumları okumuyomusun 3-4 kişi paylaşmıl ne kadar stake var ne kadar token düşüoy stake başı yorum kasmak için çöp yapmayın. + + Burdaki kimse bütün imzalar çok kazandırıyor demiyoruz sadece bu INS bize kazandıracak diyoruz diğer dediğin çok boş yorum atmada haklısın negatif trustları yerler otururlar bidaha giremezler imzalara.
|
|
|
|
belhanda
|
 |
December 15, 2017, 04:52:15 PM |
|
%90 da takıldı kaldı. bu saatten sonrada hardcap çok zor görünüyor gibi. boşuna uzatıyorlar bitirin icoyu gidin.
|
|
|
|
dewilboys
|
 |
December 15, 2017, 04:56:15 PM |
|
Bu projenin hardcap yapamamasına çok şaşırdım, hardcap yapan projelerden altta kalır bir tarafı yok. Ekip iyi, destekçileri var, beta yayınlanmış daha ne yapsınlar. İnsanların yatırım yapma psikolojisini anlamak gerçekten zor.
|
|
|
|
deepocean
|
 |
December 15, 2017, 04:59:07 PM |
|
Bu projenin hardcap yapamamasına çok şaşırdım, hardcap yapan projelerden altta kalır bir tarafı yok. Ekip iyi, destekçileri var, beta yayınlanmış daha ne yapsınlar. İnsanların yatırım yapma psikolojisini anlamak gerçekten zor.
insanlarda nasıl olsa borsadan daha ucuza alırım alım fırsatı verecektir mutlaka gibi düşünceler var ve bu konuda biraz haklılar.
|
|
|
|
Neo--
|
 |
December 15, 2017, 05:22:29 PM |
|
Hem birsadan ucuz alma beklentisi hemde 300 den 700e cikan ether var psikolojilerini bide boyle dusunun insanlarin. Ben 2 erher yolladm simdi o paraya birtane alamiyorum yoksa 2 daha yollicaktim maasla birliktw.
|
|
|
|
Kripto_adam
Full Member

Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
|
 |
December 15, 2017, 06:08:06 PM |
|
Tmama bu saatten sonra hardcap olursa bu kesinlikle artik yapay bi sekilde olur cunku son artislardan sonra kimse elinde olanin disinda gidip ethereum alip yatirim yapmaz buna. saglik olsun hemen hardcap yapacak demistik olmadi.
|
|
|
|
DrMsEr
|
 |
December 15, 2017, 08:03:48 PM |
|
Ins projesinin hardcap miktarını yakalaması halinde ico satış fiyatının altına düşme ihtimalini diğer projelere nazaran daha düşük olasılıkta görüyorum.Bu arada projenin para toplama hızı çok azaldı büyük bir süpriz olmaz ise hardcap miktarına ulaşacaklarını sanmıyorum.
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
 |
December 15, 2017, 08:07:40 PM |
|
Bu gerçekten güzel bir haber olmuş, ICO satışlarını bir nebze olsun etkileyebilir. INS ayakları yere sağlam basan bir coin olacak, o yüzden bountyden gelenleri satmayı düşünmüyorum. Çok değil 1 yıl sonra en az 10x yapar.
|
|
|
|
thebitstreet
|
 |
December 15, 2017, 09:26:14 PM |
|
Forbes haberi güzel olmuş, belki kaybettiği ivmeyi tekrardan kazanıp %100'e tamamlar. Heleki piyasa dışından, kripto para piyasasına yabancı müşteriler gelirse o zaman değmeyin.
|
|
|
|
|