jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
January 26, 2018, 05:41:30 PM |
|
Bence hold yapmak bu coini mantıklı olabilir. İlk dagitiltiginda fiyatı düşecektir. Ama zamanıyla 10 11 dolarlara geleceğini düşünüyorum
|
|
|
|
thetis
|
|
January 26, 2018, 05:43:14 PM |
|
INS'yi okadar çok görüyor ve duyuyorum ki. şu bountyler dağıtıldıktan sonra satışa geçecek bi bounty avcıları var. onlar fiyatı biraz daha düşürür. o düşüşte biraz almak istiyorum.
edit 9 10 $ lardaki coin piyasanın da bozulmasının etkisiyle 4.5$ a kadar düştü. az daha düşecektir.
|
|
|
|
Hc01
|
|
January 26, 2018, 05:45:36 PM |
|
Hemen ilk gün almak yerıne part part alınabılır, cunku ne ghuzel %50 dusurdu bountycıler dıyosun alıyosun sonrakı gun bı partı daha dusuren oluyor, duruma gore olcmek lazım nekadar satıldı nekadar bounty var vesaıre, ama INS kesınlıkle hodl yapacagım bır proje, adet sayısı mukemmel 10 15 doları rahat gorur bıkac aya dıye dusunuyorum.
|
|
|
|
Lewan
Member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
|
|
January 26, 2018, 05:51:39 PM |
|
İns beklentileri karşılayacak gibi duruyor , bakalım umarım bir aksaklık çıkmadan güzel fiyatlarda satış yapabiliriz
|
|
|
|
yns1903
|
|
January 26, 2018, 06:11:08 PM |
|
Adamlar 8 ocak dağıtım dedi sonra 15 ocak dedi sonra kyc çıktı adamlar dagitmamak için herşeyi yapıyorlar. En azından imzaya katılanlara bari verseler.
|
|
|
|
Zakkaya
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 3
|
|
January 26, 2018, 06:13:19 PM |
|
Adamlar 8 ocak dağıtım dedi sonra 15 ocak dedi sonra kyc çıktı adamlar dagitmamak için herşeyi yapıyorlar. En azından imzaya katılanlara bari verseler.
sonra spreadsheet hadisesi 21 ocak'da hesaplanacaktı 24 ocak oldu. artık ocak sonuna kaldı o.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
January 26, 2018, 07:10:42 PM |
|
8 Ve 15 ocak ICO dağıtımıydı ama hocam . Bounty değil . Yanlış bilgi vermeyelim
|
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1156
|
|
January 26, 2018, 07:31:21 PM |
|
Gozumuz aydin. Bende gecmisim 110 kisi elenmis.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Neo--
|
|
January 26, 2018, 07:32:12 PM |
|
Bircok kisi gecmis söyle bir baktigimda kalanlarda IDsi eski olanlar. Bounty manager hala stakeleri hesaplayamamis ama subat7'ye kadar aciklanacakmis listeler.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
January 26, 2018, 07:35:51 PM |
|
Bircok kisi gecmis söyle bir baktigimda kalanlarda IDsi eski olanlar. Bounty manager hala stakeleri hesaplayamamis ama subat7'ye kadar aciklanacakmis listeler. Stake'ler pazartesi sabahı açıklanacakmış öyle dedi deadley . Şubat erken'de dağıtım olacakmış . KYC ' de yarımızı eleyecekler paranın üzerine konacaklar diyenler üzülecek bu KYC'de % 90 ın geçmesine . İşiniz gücünüz velvele .
|
|
|
|
Kripto_adam
Full Member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
|
|
January 26, 2018, 07:39:41 PM |
|
Oley, bende gecmisim, Burada yapilan goygoydan sonra gecip kalacagim konusunda endiselerim vardi. Simdi olay deadleye kaldi bakalim dogru hesaplayacakmi stakeleri.
|
|
|
|
mehmet312
|
|
January 26, 2018, 07:41:34 PM |
|
Bunu açıklarken bide stake başı ne aldığımızı da yazaydı keşke bekle bekle çürüdük:) inşallah kimsenin emeğini çalmazlar deadleye ben güveniyorum açıkçası, kyc'de de bişey olmadı söylendiği gibi.
|
|
|
|
Stavri
|
|
January 26, 2018, 07:45:55 PM |
|
Ben de geçmişim. bu arada geçemeyen varsa tekrar deneyebilecek hatta hiç kyc yapmamış olanlara bile formu doldurabilecekler. Ancak şubat başı olarak duyurdukları ilk parti bounty dağıtımı sadece bu listede onaylananlara yapılacak.
|
|
|
|
Coinredd
|
|
January 26, 2018, 07:58:00 PM |
|
arkadaşlar gerek facebookta olsun gerek wp grupalrda olsun ins tokenden bahseden birçok arkadaş gördüm bountyler felan dagıtıluınca 2 doları felan görürmü acaba 2 dolardan alınırmı birde
|
|
|
|
avalonn
|
|
January 26, 2018, 08:07:27 PM |
|
dandik bitcoin cortlamasa 15$ a doğru yürüyordu...aklı başında bir ödül avcısının 10-12$ fiyat aralığını gördükten sonra 2 $ a falan token satacağını sanmıyorum..tabiki bizimkilerden 1 $ a dahi satacak illaki olacaktır. ama fiyatın çok çökeceğini sanmıyorum.çökse bile uzun süreli olmaz bence
|
|
|
|
pleght
|
|
January 26, 2018, 08:20:48 PM Last edit: January 27, 2018, 07:03:52 PM by pleght |
|
İns şimdiden tutmuş gibi görünüyor zaten.İmzasındaki arkadaş güzel kazanç sağlayacaktır şimdiden hayırlı olsun.
|
|
|
|
HadadC
Jr. Member
Activity: 266
Merit: 1
|
|
January 26, 2018, 09:00:31 PM |
|
Bundan sonra herhangi bir form falan doldurucaz mı daha?
|
❤ humancoin ❤ (https://www.humancoin.net/) Join our whitelist! █A new era of charity █
|
|
|
Hoenir
Newbie
Activity: 70
Merit: 0
|
|
January 26, 2018, 09:03:17 PM |
|
Kyc den de bişey olmadı derken ? İçin nasıl rahatladı anlamadım. Ne içinmiş kyc ?
|
|
|
|
elcezireex
|
|
January 26, 2018, 09:58:00 PM |
|
2-3 dolara düşsede alsak yazmış çoğu kişi ki o civarlara düşmez merak etmeyin , bountyden gelenleride 15 dolara kadar holdluyacağım
|
|
|
|
|