Insanlarda neden bu kadar beklenti var anlamıyorum, türkçe çeviri konusunda 30-50 dolar yazıyor insanlar da neye güvenerek yazıyorlar anlamadım ortalıkta daha birşey yok binance gibi bir borsaya girmeleri harika bir haber ama bu kadar super bir proje olsa neden 10 dolardan 3 dolara geriledi
hocam bunun nedenleri sayfalar önce tartışıldı hatta bu konudan ziyade duyurular bölümündeki ana konusunda proje konuşuldu...
acaba whitepaper ı veya basında çıkan INS hakkındaki haberleri okudunuz mu ? keşke okusaydınız..
(ama ingilizceniz yoksa bişey diyemem tabi )
gerçi sizde haklısınız. burdaki
bazı dönercilerin sayfalarca süren kyc ve token dağıtımı mesajları yüzünden projeye ait hiçbişey okuyamamış olabilirsiniz.50$ baya iddiali bir rakam gibi görünse de düşük supply dan dolayı ilerki dönemlerde belki olabilir..2018 in sonunda belki....belki de firma anlaşmaları ardı ardına gelince ve 1 ve 2. çeyrek hedefleri gerçekleşince...yine de genel beklenti 20$ civarları
mesela anlaşmalara örnek olması açısından türkçe bir kaynak buldum..belki de tek kaynak budur bilemiyorum...
https://medium.com/@marginatus/perakende-sekt%C3%B6r%C3%BCnde-blokchain-ve-ins-eco-ile-gelen-yenilikler-76cbe9d9b96e(bu blog adresini tavsiye ederim ingilizceniz yetersiz ise ins hakkında baya fikir edinmenizi sağlıyor...)
ayrıca
ins nin kendi blog adresini de tavsiye ederim bilgilenmek adına
https://blog.ins.world/ ingilizceniz yetersiz ise chrome ile sayfayı çevirip öyle okuyun
fena değil he çeviriler baya verimli yani )
ins ye ait olmayan türkçe blog sitesinde, INS'nin; intel ,coca cola ,mc donalds,unilever gibi dünya devleri ile anlaşmalar yapıldığı yazıyor...bunlardan unilever doğrulandı ancak diğerlerini ben sitelerinde falan görmemiştim...teyide muhtaç bir bilgi bu sanki..
fiyatın toparlanabilmesi için öncelikle şu tokenların dağıtılması lazım..dönercilerin elinden ucuza toplanması lazım..daha sonra uyduruk bitcoinin fiyatının kararlı hale gelmesi lazım ..lanet olası inince herşeyi kendiyle batırıyor..aslında şundann kurtulsak ne güzel olacakta
(ytd)