hipnolife
Newbie
Activity: 12
Merit: 0
|
|
July 06, 2014, 10:34:40 AM |
|
e jel mora na tome da se investira 6$ kao sto pise?
Naravno investireas 6$ da bi zaradjivao 1$ na dan . cujem da svi pricaju da je to odlicna stvar kao mozda i jeste Pre nego sto sam dosao na primedice probao sam sve moguce PTC sajtove i crowd sajtove i faucete, i video da od svega toga nema ama bas nikakve vajde haha pa dobro sad sam ja na tvom mestu haha posto ja nzm ni kako ni gde da napravim pare Koliko ti zarađuješ dnevno na miningu MICRO 6$ ti je mjesečni ulog a ja trenutno zarađujem 1.80 dolara dnevno s tim da svaki drugi dan kupim novog referala i zarada mi se povećava. I ja sam ko i ti MICRO prošao masu takvih stranica i uglavnom su bile same prijevare ili si toliko morao klikati da je zarada bila nikakva. Ova je posve nešto drugo admin uredno isplaćuje. Ne kažem da možda neće na kraju i ta stranica ukinuti isplate ali za sada je sve uredno.
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
|
|
July 06, 2014, 10:42:10 AM |
|
Naravno investireas 6$ da bi zaradjivao 1$ na dan . cujem da svi pricaju da je to odlicna stvar kao mozda i jeste Pre nego sto sam dosao na primedice probao sam sve moguce PTC sajtove i crowd sajtove i faucete, i video da od svega toga nema ama bas nikakve vajde haha pa dobro sad sam ja na tvom mestu haha posto ja nzm ni kako ni gde da napravim pare Koliko ti zarađuješ dnevno na miningu MICRO 6$ ti je mjesečni ulog a ja trenutno zarađujem 1.80 dolara dnevno s tim da svaki drugi dan kupim novog referala i zarada mi se povećava. I ja sam ko i ti MICRO prošao masu takvih stranica i uglavnom su bile same prijevare ili si toliko morao klikati da je zarada bila nikakva. Ova je posve nešto drugo admin uredno isplaćuje. Ne kažem da možda neće na kraju i ta stranica ukinuti isplate ali za sada je sve uredno. Ma ne kopam ja. Ja zaradjujem ovde postovanjem , prosli mesec sam imao 1btc . Sada ce biti dosta manje oko 0.24 mesecno. Ali na pd zaradjujem isto puno , npr juce sam zaradio 0.1 btc.
|
|
|
|
Joca97
Legendary
Activity: 3808
Merit: 1030
The Best Tipster on the Forum!!
|
|
July 06, 2014, 01:41:55 PM |
|
Naravno investireas 6$ da bi zaradjivao 1$ na dan . cujem da svi pricaju da je to odlicna stvar kao mozda i jeste Pre nego sto sam dosao na primedice probao sam sve moguce PTC sajtove i crowd sajtove i faucete, i video da od svega toga nema ama bas nikakve vajde haha pa dobro sad sam ja na tvom mestu haha posto ja nzm ni kako ni gde da napravim pare Koliko ti zarađuješ dnevno na miningu MICRO 6$ ti je mjesečni ulog a ja trenutno zarađujem 1.80 dolara dnevno s tim da svaki drugi dan kupim novog referala i zarada mi se povećava. I ja sam ko i ti MICRO prošao masu takvih stranica i uglavnom su bile same prijevare ili si toliko morao klikati da je zarada bila nikakva. Ova je posve nešto drugo admin uredno isplaćuje. Ne kažem da možda neće na kraju i ta stranica ukinuti isplate ali za sada je sve uredno. Ma ne kopam ja. Ja zaradjujem ovde postovanjem , prosli mesec sam imao 1btc . Sada ce biti dosta manje oko 0.24 mesecno. Ali na pd zaradjujem isto puno , npr juce sam zaradio 0.1 btc. tebi je dobro sto te dosta ljudi postuje i ti zaradjujes pare tako na pd sa rain zaradis mnogoo...i plus ovi postovi na forumu !
|
Best betting Tipster on the forum by far!! Join my telegram channel for free https://t.me/joca97freepicks and checkout the free predictions daily!!
|
|
|
Febo
Legendary
Activity: 2730
Merit: 1288
|
|
July 06, 2014, 02:43:06 PM |
|
Ali na pd zaradjujem isto puno , npr juce sam zaradio 0.1 btc.
možeš reči gdje i kako ovo?
|
|
|
|
MICRO
Legendary
|
|
July 06, 2014, 02:48:37 PM |
|
Ali na pd zaradjujem isto puno , npr juce sam zaradio 0.1 btc.
možeš reči gdje i kako ovo? Moderator sam na chatu, radim neki semi support , i u kontaktu sam sa support na skype i sa gazdom tako da resavam ljudima problem mnogo brze nego da salju mail, i high roller igraci uglavnom znaju to da cene i daju tip. Svasta se desava na chatu puno giveaways itd. Evo bas sada je bilo faucet 0.0002 btc svakih 60s ali sam zaboravio da vam kazem. Sorry.
|
|
|
|
pureelite
|
|
July 06, 2014, 04:19:32 PM |
|
ma na pd je najjace zaradjivati pare ako si na cetu i cekas rain
|
|
|
|
dmeter
|
|
July 06, 2014, 04:39:26 PM |
|
ma na pd je najjace zaradjivati pare ako si na cetu i cekas rain na ghasu je največe zarađivanje evo sa malim ulogom od par tisuča $ 0.1794 btc dnevno. sad je samo opasno da BTC ne padne ispod 500$ a ako naraste profit je ogroman da skratim za 1 godinu se zaradi oko 50% + ako se rudar proda dodatni profit šteta šta nemam muda za veči ulog od recimo 1 miljon eura uložit jer tada je povrat 150% jer je rudarska oprema puno jeftinija i porez se odbija
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
Activity: 1722
Merit: 1000
Satoshi is rolling in his grave. #bitcoin
|
|
July 06, 2014, 05:21:26 PM |
|
ma na pd je najjace zaradjivati pare ako si na cetu i cekas rain na ghasu je največe zarađivanje evo sa malim ulogom od par tisuča $ 0.1794 btc dnevno. sad je samo opasno da BTC ne padne ispod 500$ a ako naraste profit je ogroman da skratim za 1 godinu se zaradi oko 50% + ako se rudar proda dodatni profit šteta šta nemam muda za veči ulog od recimo 1 miljon eura uložit jer tada je povrat 150% jer je rudarska oprema puno jeftinija i porez se odbija brate mili pa ako imas toliku kolicinu novaca, zasto se kockas? nekazem da treba ziviti kao siromah, ali u ovoj sprdacini od drzave , sa 1,5 mil EUR mozes ziviti kao gospodin covjek. pretpostavljam da apetiti zaista rastu zajedno sa bogatstvom.
|
|
|
|
dmeter
|
|
July 06, 2014, 06:21:39 PM |
|
ma na pd je najjace zaradjivati pare ako si na cetu i cekas rain na ghasu je največe zarađivanje evo sa malim ulogom od par tisuča $ 0.1794 btc dnevno. sad je samo opasno da BTC ne padne ispod 500$ a ako naraste profit je ogroman da skratim za 1 godinu se zaradi oko 50% + ako se rudar proda dodatni profit šteta šta nemam muda za veči ulog od recimo 1 miljon eura uložit jer tada je povrat 150% jer je rudarska oprema puno jeftinija i porez se odbija brate mili pa ako imas toliku kolicinu novaca, zasto se kockas? nekazem da treba ziviti kao siromah, ali u ovoj sprdacini od drzave , sa 1,5 mil EUR mozes ziviti kao gospodin covjek. pretpostavljam da apetiti zaista rastu zajedno sa bogatstvom. da se gladnom najesti a bogatome uz duplat kapital
|
|
|
|
subSTRATA
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1043
:^)
|
|
July 06, 2014, 06:37:40 PM Last edit: July 06, 2014, 07:44:29 PM by subSTRATA |
|
Da li je netko od vas upratio https://bitcointalk.org/index.php?topic=623147.0 evo idem provjeriti svoj BTC wallet mozda upadne nesto, LTC i DOGE su mi na exchangu cijelo vrijeme znaci od toga nista nazalost. Taj CLAM je dobra fora za vlasnike exchanga, neka netko javi ekipi iz BitKonana pa nas mozda pozovu na krstarenje Jadranom ili slicno. EDIT: Upalo nista.
|
theres nothing here. message me if you want to put something here.
|
|
|
subSTRATA
Legendary
|
|
July 07, 2014, 04:32:32 PM |
|
A sta ako je bio lak i sta ako je i ovo bed lak? Difficulty 16818461371 Estimated 16856721137 in 828 blks Network total 118702.462 Thash/s Blocks/hour 5.92 / 609 s Ne ide na bolje znaci nije bed lak, prije ce biti da se netko zaista igra sa hashrate.
|
|
|
|
dmeter
|
|
July 07, 2014, 05:23:50 PM |
|
A sta ako je bio lak i sta ako je i ovo bed lak? Difficulty 16818461371 Estimated 16856721137 in 828 blks Network total 118702.462 Thash/s Blocks/hour 5.92 / 609 s Ne ide na bolje znaci nije bed lak, prije ce biti da se netko zaista igra sa hashrate. S3 je zapakirana u kutije i počelo slanje mušterijama.kao završeno testiranje u prvi dan je prodano opreme za 15000 BTC S4 vjerovatno ide prodaja za 30 dana a ide bladovi koji će S2 pretvarat u S4 i to je zadnja prodaja malim igračima BTC rudara poslije toga po najavama idu samo prodaje minimalno 1 miljon dolara
|
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
July 07, 2014, 08:41:28 PM |
|
A sta ako je bio lak i sta ako je i ovo bed lak? Difficulty 16818461371 Estimated 16856721137 in 828 blks Network total 118702.462 Thash/s Blocks/hour 5.92 / 609 s Ne ide na bolje znaci nije bed lak, prije ce biti da se netko zaista igra sa hashrate. S3 je zapakirana u kutije i počelo slanje mušterijama.kao završeno testiranje u prvi dan je prodano opreme za 15000 BTC S4 vjerovatno ide prodaja za 30 dana a ide bladovi koji će S2 pretvarat u S4 i to je zadnja prodaja malim igračima BTC rudara poslije toga po najavama idu samo prodaje minimalno 1 miljon dolara Pa dobro onda ces kupovat u Izraelu umjesto u Kini i opet dobar... ili jos bolje kupovat cemo za milion buxa.
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
subSTRATA
Legendary
|
|
July 07, 2014, 09:07:00 PM |
|
@ dmeter
Nova oprema se dodaje na mrezu ali barem nesto od starije opreme otpada, koliko ne znam ali podosta SHA256 hardware-a vise nije profitabilno uopce, cak i da ne placas struju jer evo ljeto je stiglo napokon a to znaci gasi sve sto stvara temperaturu i buku i furaj na more, rijeku, jezero ili barem bazen! Da li ce i koliko difficulty ici gore ostaje da se vidi ali za sada izgleda da je dosegnut vrh. Samo da BTC ne ode mnogo ispod 560 USD i bit ce sve OK, valjda.
Jel' imao tko srece sa CLAMP?
|
|
|
|
Parazyd
|
|
July 08, 2014, 11:08:37 AM |
|
Čao svima ... evo, Slovenac na hrvatskom forumu. Da li se možda netko interesuje za Zeusminer 28-30 MH/s za 3BTC (bolje nego kot provajdera)? Ako ga netko želi, šaljite mi PM. Sta to majna? Scrypt, x11?
|
|
|
|
iawgoM
|
|
July 08, 2014, 11:10:32 AM |
|
Čao svima ... evo, Slovenac na hrvatskom forumu. Da li se možda netko interesuje za Zeusminer 28-30 MH/s za 3BTC (bolje nego kot provajdera)? Ako ga netko želi, šaljite mi PM. Sta to majna? Scrypt, x11? Ja bi rekao da je Scrypt: http://zeusminer.com/shop/ Ovaj Thunder X3 - cijene razlicite - ovisno kad je isporuka. Zar sluzbeno postoji X11 ASIC?
|
|
|
|
azguard
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1001
Crypto-News.net: News from Crypto World
|
|
July 08, 2014, 11:13:22 AM |
|
Quote from: Parazyd on Today at 11:08:37 AM Quote from: BitKoiner on Today at 07:56:54 AM Čao svima ... evo, Slovenac na hrvatskom forumu. Wink Da li se možda netko interesuje za Zeusminer 28-30 MH/s za 3BTC (bolje nego kot provajdera)? Ako ga netko želi, šaljite mi PM. Sta to majna? Scrypt, x11? Ja bi rekao da je Scrypt: http://zeusminer.com/shop/ Ovaj Thunder X3 - cijene razlicite - ovisno kad je isporuka. Zar sluzbeno postoji X11 ASIC? Ako ovaj majninguje x11 onda vredi mada mozda za 2.5 btc ne znam neke mozda stavi i licitaciju moze da dobije vise a moze i manje naravno.
|
▄▄▄██████▄▄▄ ▄██████████████████▄ ▄████████████████████████▄ ▄▄ ▄████████████████████████████▄ ███████████████████████████████████▄ ▀▀█████████████████████████████████▄ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ▀████████████████████████████████▀ ▀██████████████████████████████▀ ▀▀██████████████████████████▀ ▀██████████████████████▀ ▀▀▀████████████▀▀▀ | .
| .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ | | █ █ █ █ █ █ |
|
|
|
Parazyd
|
|
July 08, 2014, 12:52:56 PM |
|
Čao svima ... evo, Slovenac na hrvatskom forumu. Da li se možda netko interesuje za Zeusminer 28-30 MH/s za 3BTC (bolje nego kot provajdera)? Ako ga netko želi, šaljite mi PM. Sta to majna? Scrypt, x11? Ja bi rekao da je Scrypt: http://zeusminer.com/shop/ Ovaj Thunder X3 - cijene razlicite - ovisno kad je isporuka. Zar sluzbeno postoji X11 ASIC? Ne mora nuzno bit ASIC masina.
|
|
|
|
Young_Croatian
Member
Activity: 72
Merit: 10
|
|
July 08, 2014, 08:50:41 PM |
|
Evo zaboravio sam reči kaj je došao laptop kojeg sam naručio na https://e4btc.com/. Trebalo im je 1 tjedan da pošalju laptop... Bio sam doma,podignuo sam paket,raspakirao ga,stavio račun na stol. Hahaha dok su došli doma i vidli taj laptop i račun bili su WTF??? Svaka čast. I šta kažu starci na btc? Trebo si još mami naručit torbicu a starom pive iz češke i bio bi na konju Ne razumiju btc oni,ali barem su sad shvatili kaj se nisam zajebavao da imam podosta veliku lovu.Još mi je oslalo 6k kuna u btc-u. Rekli su mi da će mi pomoći prebaciti btc u kune.To je najbitnije.Transakciju ću napraviti preko bitkonan.com . Ajde,reci gdje se može naručiti online sa btc-om češko pivo da naručim nekoliko komada. Btw,netko bi morao napraviti neki youtube klip gdje objašnjava što je btc,kako je genijalno napravljen itd. da ne duljim. I ako poznajete nekog mladog korisnika btc kao mene,rado bi se čuo sa njima...valjda nisam jedini mladi btc korisnik na balkanu. lol
|
|
|
|
MICRO
Legendary
|
|
July 08, 2014, 08:52:16 PM |
|
Evo zaboravio sam reči kaj je došao laptop kojeg sam naručio na https://e4btc.com/. Trebalo im je 1 tjedan da pošalju laptop... Bio sam doma,podignuo sam paket,raspakirao ga,stavio račun na stol. Hahaha dok su došli doma i vidli taj laptop i račun bili su WTF??? Svaka čast. I šta kažu starci na btc? Trebo si još mami naručit torbicu a starom pive iz češke i bio bi na konju Ne razumiju btc oni,ali barem su sad shvatili kaj se nisam zajebavao da imam podosta veliku lovu.Još mi je oslalo 6k kuna u btc-u. Rekli su mi da će mi pomoći prebaciti btc u kune.To je najbitnije.Transakciju ću napraviti preko bitkonan.com . Ajde,reci gdje se može naručiti online sa btc-om češko pivo da naručim nekoliko komada. Btw,netko bi morao napraviti neki youtube klip gdje objašnjava što je btc,kako je genijalno napravljen itd. da ne duljim. I ako poznajete nekog mladog korisnika btc kao mene,rado bi se čuo sa njima...valjda nisam jedini mladi btc korisnik na balkanu. lol Ima tih klipova pun kurac na yt. Doduse ne na nasem jeziku.
|
|
|
|
|