coa032
|
 |
July 17, 2014, 07:01:20 PM |
|
Poz kolege okacio sam malopre u Srpskom delu foruma, pa evo i ovde. Ovih dana sam se bacio na posao i napravio prvi Balkanski sajt koji ce se konkretno baviti vestima iz sveta kriptovaluta. Svaki pocetak je tezak pa i ovaj, ima dosta da se radi na clancima, jos ponesto da se doradi, sajt je jutros startovao. Trudicu se da pisem sto kvalitetnije clanke i prenesem svoje iskustvo o trgovini. Sajt zasad nema nikakvih prihoda, svakako planiram da zaposlim nekoga ko bi pisao svakodnevno clanke kada dodje do odredjene zarade,ali to mi trenutno nije glavni prioritet. Prioritet je da napravim stabilan sajt i da steknem stalne citaoce. Za sutra spremam jos zanimljivih clanaka vezanih za Alternativne valute,pa cemo videti kako ce se sajt razvijati narednih meseci. Imam u planu jos neka iznenadjenja, ali otom potom. evo link pa pogledajte: www.bitcoinvesti.comKritike/pohvale/saveti su dobrodosli...ako je neko voljan i ima vremena da pomogne oko pisanja clanaka moze da me kontaktira na pm ili da se javi ovde u temi. Hvala, coa032
|
|
|
|
subSTRATA
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1043
:^)
|
 |
July 17, 2014, 07:20:24 PM Last edit: July 17, 2014, 09:42:27 PM by subSTRATA |
|
Poz kolege okacio sam malopre u Srpskom delu foruma, pa evo i ovde. Ovih dana sam se bacio na posao i napravio prvi Balkanski sajt koji ce se konkretno baviti vestima iz sveta kriptovaluta. Svaki pocetak je tezak pa i ovaj, ima dosta da se radi na clancima, jos ponesto da se doradi, sajt je jutros startovao. Trudicu se da pisem sto kvalitetnije clanke i prenesem svoje iskustvo o trgovini. Sajt zasad nema nikakvih prihoda, svakako planiram da zaposlim nekoga ko bi pisao svakodnevno clanke kada dodje do odredjene zarade,ali to mi trenutno nije glavni prioritet. Prioritet je da napravim stabilan sajt i da steknem stalne citaoce. Za sutra spremam jos zanimljivih clanaka vezanih za Alternativne valute,pa cemo videti kako ce se sajt razvijati narednih meseci. Imam u planu jos neka iznenadjenja, ali otom potom. evo link pa pogledajte: www.bitcoinvesti.comKritike/pohvale/saveti su dobrodosli...ako je neko voljan i ima vremena da pomogne oko pisanja clanaka moze da me kontaktira na pm ili da se javi ovde u temi. Hvala, coa032 Mislim da se ne bi trebao smarati all-around textovima, toga ima i previse. Puno njih vec pise o svemu i svacemu. Uhvati se jedne teme i razvali hardcore naprimjer in-depth analiza samo PoS altcoina. Ili samo Scyrpt ASIC. Ili samo situacija na burzama. Ili samo pljuvanje po svemu i svacemu a da je vezano za cryptocoine (mada ces tu uskoro imati konkurenciju jer sam ja u pripremama, evo kupljena cryptox.in domena prije par mjeseci a textovi idu pomalo, kada bude puno materijala za objaviti onda krecem). http://en.wikipedia.org/wiki/ToxinO nekim stvarima ne mogu pisati cak ni ovdje na bitcointalk forumu, na NXT forumu su me vec banali mnogo puta pa nema druge nego kako je gore navedeno - udri po svima tamo gdje mi ne mogu nista.  Nego zanimljiva je ova tvoja domena mada imas jedno "i" viska, da je samo bitcoinvest vrijedila bi mnogo vise.
|
theres nothing here. message me if you want to put something here.
|
|
|
cech4204a
|
 |
July 17, 2014, 08:11:43 PM |
|
Pozdrav svima, ja sam htio samo obavjestiti da imam manju kolicinu BtCja za prodat, trenutno sam u Novoj gradisci i ostajem na dva tjedna, ako tko zeli kupit vazi bitstamp i primam eur i hrk. Pozz
Razne ponude od 500kn za 0.2 btc me bas i ne zanimaju, gledajuci na trenutnu cjenu od 702kn za 0.2. Vazi bitstamp i tecaj koji izbaci google, konacna cijena.
|
Bitcoin is DEAD
|
|
|
dmeter
|
 |
July 17, 2014, 10:36:52 PM |
|
Razne ponude od 500kn za 0.2 btc me bas i ne zanimaju, gledajuci na trenutnu cjenu od 702kn za 0.2. Vazi bitstamp i tecaj koji izbaci google, konacna cijena.
Pa prodaj po cijeni koja tebe zadovolji,moraš samo pronači kupca niti išta više niti manje. Probaj ovdje https://localbitcoins.com/
|
|
|
|
subSTRATA
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1043
:^)
|
 |
July 18, 2014, 09:22:40 AM |
|
Pa prodaj po cijeni koja tebe zadovolji,moraš samo pronači kupca niti išta više niti manje. Ma nece on da trazi kupca, raskini mu ugovor! 
|
theres nothing here. message me if you want to put something here.
|
|
|
|
WonFreeBitcoin
|
 |
July 18, 2014, 12:31:41 PM |
|
znali od vas ko kako da napravim dice ja sam skino par skripti i postavio ih na hosting ali kda ih instaliram nece da rade kako treba nema slika i tako to  pa ako neko zna da mi pomogne...
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Activity: 2478
Merit: 1037
Oldschool!
|
 |
July 18, 2014, 12:44:08 PM |
|
znali od vas ko kako da napravim dice ja sam skino par skripti i postavio ih na hosting ali kda ih instaliram nece da rade kako treba nema slika i tako to  pa ako neko zna da mi pomogne... Evo uskoro ces mozda moci da kupis ovaj https://www.luckynumber.me/ Posto ide novi dizajn i svasta nesto. Ali veruj mi da ako planiras profit , tesko da ces uspeti bilo sta. Pogledaj samo taj ln , ulozio je dosta para u njega pa opet slabo ide. Ali sa novim sajtom msm da ce ici mnogo bolje. Btw te skripte online sto nalazis 99% imaju back door .
|
|
|
|
WonFreeBitcoin
|
 |
July 18, 2014, 12:47:00 PM |
|
znali od vas ko kako da napravim dice ja sam skino par skripti i postavio ih na hosting ali kda ih instaliram nece da rade kako treba nema slika i tako to  pa ako neko zna da mi pomogne... Evo uskoro ces mozda moci da kupis ovaj https://www.luckynumber.me/ Posto ide novi dizajn i svasta nesto. Ali veruj mi da ako planiras profit , tesko da ces uspeti bilo sta. Pogledaj samo taj ln , ulozio je dosta para u njega pa opet slabo ide. Ali sa novim sajtom msm da ce ici mnogo bolje. Btw te skripte online sto nalazis 99% imaju back door . ne planiram ulagati nesto u dice jer nema sanse da ja uspijem pored velikana primedice i lackynumber ja to za sebe i kolega a ako jos ko naleti dobro ce biti 
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
Activity: 1722
Merit: 1001
Satoshi is rolling in his grave. #bitcoin
|
 |
July 18, 2014, 01:15:19 PM |
|
Pozdrav svima, ja sam htio samo obavjestiti da imam manju kolicinu BtCja za prodat, trenutno sam u Novoj gradisci i ostajem na dva tjedna, ako tko zeli kupit vazi bitstamp i primam eur i hrk. Pozz
Razne ponude od 500kn za 0.2 btc me bas i ne zanimaju, gledajuci na trenutnu cjenu od 702kn za 0.2. Vazi bitstamp i tecaj koji izbaci google, konacna cijena. Zasto jednostavno ne prodas u USD i onda prodajes njih po tecaju koji svi znaju, i koji se ne mjenja iz dana u dan. Tako ces se rjesiti rizika pada cijene, i lakse prodati; zar bitstamp nema vauchere kao btc-e ? Inace, imas https://bitkonan.com/ , gdje mozes prodati i povuci na svoj tekuci, ako si iz hrvatske, withdraw je prosljeden u roku jednog dana. LP
|
|
|
|
WonFreeBitcoin
|
 |
July 18, 2014, 01:30:28 PM |
|
Razne ponude od 500kn za 0.2 btc me bas i ne zanimaju, gledajuci na trenutnu cjenu od 702kn za 0.2. Vazi bitstamp i tecaj koji izbaci google, konacna cijena. Zasto jednostavno ne prodas u USD i onda prodajes njih po tecaju koji svi znaju, i koji se ne mjenja iz dana u dan. Tako ces se rjesiti rizika pada cijene, i lakse prodati; zar bitstamp nema vauchere kao btc-e ? Inace, imas https://bitkonan.com/ , gdje mozes prodati i povuci na svoj tekuci, ako si iz hrvatske, withdraw je prosljeden u roku jednog dana. LP neznam zasto bi prodavo uopce btc ja svoje ne planiram nikad prodavati vec ih samo tosim po internetu  naj vise na http://www.dinodirect.com/ besplatna dostava to mi se sviđa 
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Oldschool!
|
 |
July 18, 2014, 01:47:33 PM |
|
Razne ponude od 500kn za 0.2 btc me bas i ne zanimaju, gledajuci na trenutnu cjenu od 702kn za 0.2. Vazi bitstamp i tecaj koji izbaci google, konacna cijena. Zasto jednostavno ne prodas u USD i onda prodajes njih po tecaju koji svi znaju, i koji se ne mjenja iz dana u dan. Tako ces se rjesiti rizika pada cijene, i lakse prodati; zar bitstamp nema vauchere kao btc-e ? Inace, imas https://bitkonan.com/ , gdje mozes prodati i povuci na svoj tekuci, ako si iz hrvatske, withdraw je prosljeden u roku jednog dana. LP neznam zasto bi prodavo uopce btc ja svoje ne planiram nikad prodavati vec ih samo tosim po internetu  naj vise na http://www.dinodirect.com/ besplatna dostava to mi se sviđa  Da , i ja sam narucivao svasta kod njih. Mada malo su skupi. dx.com je naj jeftiniji ali ne prihvataju btc jos uvek.
|
|
|
|
WonFreeBitcoin
|
 |
July 18, 2014, 01:53:28 PM |
|
imalju li svoj forum i jesil gledo hoce li prihvatati BTC
|
|
|
|
coa032
|
 |
July 18, 2014, 02:48:18 PM |
|
Pozdrav kolege, danas sam uveo jednu lepu inovaciju,a tu su prvi Bitcoin Oglasi na prostoru Balkana. Oglasi su potpuno besplatni i nije potrebna registracija. Na njima mozete prodati/kupiti Bitcoin-e, prodati Mining rigove, racunarske kompontente itd. Kritike/sugestije su uvek dobrodosle! http://bitcoinvesti.com/oglasi/Hvala, coa032
|
|
|
|
WonFreeBitcoin
|
 |
July 18, 2014, 02:53:29 PM |
|
Pozdrav kolege, danas sam uveo jednu lepu inovaciju,a tu su prvi Bitcoin Oglasi na prostoru Balkana. Oglasi su potpuno besplatni i nije potrebna registracija. Na njima mozete prodati/kupiti Bitcoin-e, prodati Mining rigove, racunarske kompontente itd. Kritike/sugestije su uvek dobrodosle! http://bitcoinvesti.com/oglasi/Hvala, coa032 mnogo dobra ideja svaka cas
|
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Oldschool!
|
 |
July 18, 2014, 06:23:34 PM |
|
Nije mi promaklo  . Exstra vest. Samo trebali malo pre nego sto sam kupio monitro P2414H , ali exstra stvar nema sta.
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
Activity: 1722
Satoshi is rolling in his grave. #bitcoin
|
 |
July 18, 2014, 06:26:27 PM |
|
Nije mi promaklo  . Exstra vest. Samo trebali malo pre nego sto sam kupio monitro P2414H , ali exstra stvar nema sta. Nemojte se prerano radovati, sumnjam da ce se trend bitcoina promijeniti radi dell-a. To što trgovci prodavaju robu za btc ne znaci da ce i cijena otici gore, jer se radi pretvorba btc-fiat instant. Ako mislite da ce dell zadrzavati bitcoine varate se, to se odma dumpa po market-price.
|
|
|
|
azguard
Legendary
Activity: 1484
Crypto-News.net: News from Crypto World
|
 |
July 18, 2014, 07:20:47 PM |
|
Nije mi promaklo  . Exstra vest. Samo trebali malo pre nego sto sam kupio monitro P2414H , ali exstra stvar nema sta. Nemojte se prerano radovati, sumnjam da ce se trend bitcoina promijeniti radi dell-a. To što trgovci prodavaju robu za btc ne znaci da ce i cijena otici gore, jer se radi pretvorba btc-fiat instant. Ako mislite da ce dell zadrzavati bitcoine varate se, to se odma dumpa po market-price. To jeste porodicni prijatelji iz australije koji su nedavno otisli nazad su spomenuli da njihova deca su kao kupovala pa prodava za satro btc, ali se ispostavilo da su australijske banke josh vece lopine nego ove nase balkanaske mislim na ex yu.
|
▄▄▄██████▄▄▄ ▄██████████████████▄ ▄████████████████████████▄ ▄▄ ▄████████████████████████████▄ ███████████████████████████████████▄ ▀▀█████████████████████████████████▄ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ▀████████████████████████████████▀ ▀██████████████████████████████▀ ▀▀██████████████████████████▀ ▀██████████████████████▀ ▀▀▀████████████▀▀▀ | .
| .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ | | █ █ █ █ █ █ |
|
|
|
MICRO
Legendary
Oldschool!
|
 |
July 18, 2014, 07:21:03 PM |
|
Nije mi promaklo  . Exstra vest. Samo trebali malo pre nego sto sam kupio monitro P2414H , ali exstra stvar nema sta. Nemojte se prerano radovati, sumnjam da ce se trend bitcoina promijeniti radi dell-a. To što trgovci prodavaju robu za btc ne znaci da ce i cijena otici gore, jer se radi pretvorba btc-fiat instant. Ako mislite da ce dell zadrzavati bitcoine varate se, to se odma dumpa po market-price. Ma nema veze cena , to je nebitno bitno je da veliki giganti proizvodjaci pocinju da ga usvajaju. Zamisli da mozes da placas google aplikacije ili u Microsoft store sa btc, da mozes da kupujes direktno sa sajta proizvodjaca sa btc. A Dell nije mala kompanija , velika je stvar sto su se oni resili na taj korak.
|
|
|
|
|