Bitdonator
Legendary
Activity: 1223
Merit: 1002
|
|
August 20, 2014, 03:23:55 PM |
|
Ima alternative.... opet odes na PD i pokupis svoj reff. link i stavis u svoj signature. Zaradices vise nego kad se placalo po postu
|
|
|
|
iawgoM
|
|
August 20, 2014, 03:36:17 PM |
|
Ima alternative.... opet odes na PD i pokupis svoj reff. link i stavis u svoj signature. Zaradices vise nego kad se placalo po postu Nekako sam jako skeptican prema tom s referralima...
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
|
|
August 20, 2014, 03:39:41 PM |
|
Ima alternative.... opet odes na PD i pokupis svoj reff. link i stavis u svoj signature. Zaradices vise nego kad se placalo po postu Nekako sam jako skeptican prema tom s referralima... I ja sam isto skeptican LOL http://prntscr.com/4eowgs
|
|
|
|
iawgoM
|
|
August 20, 2014, 04:43:22 PM |
|
Ima alternative.... opet odes na PD i pokupis svoj reff. link i stavis u svoj signature. Zaradices vise nego kad se placalo po postu Nekako sam jako skeptican prema tom s referralima... I ja sam isto skeptican LOL http://prntscr.com/4eowgsKul, vidio sam tvoj SS na PD topicu... Reci, jel su to sve neki random ljudi ili si gurao svoj reff link konkretnim osobama?
|
|
|
|
MICRO
Legendary
|
|
August 20, 2014, 06:09:19 PM |
|
Ima alternative.... opet odes na PD i pokupis svoj reff. link i stavis u svoj signature. Zaradices vise nego kad se placalo po postu Nekako sam jako skeptican prema tom s referralima... I ja sam isto skeptican LOL http://prntscr.com/4eowgsKul, vidio sam tvoj SS na PD topicu... Reci, jel su to sve neki random ljudi ili si gurao svoj reff link konkretnim osobama? To su 90% ljudi sa mog skajpa , i kao sto vidis neki su highrolleri .
|
|
|
|
Bitdonator
Legendary
|
|
August 20, 2014, 06:30:06 PM |
|
Opa evo ja vec imam dva referala a danas se registrovao.... samo je bitno biti sto aktivniji sa postovima
|
|
|
|
MICRO
Legendary
|
|
August 20, 2014, 06:44:35 PM |
|
Opa evo ja vec imam dva referala a danas se registrovao.... samo je bitno biti sto aktivniji sa postovima Evo meni upravo napravise 1btc commission total . To je za 11dana Lepota .
|
|
|
|
iluvbitcoins
Legendary
Activity: 2198
Merit: 1150
Freedom&Honor
|
|
August 20, 2014, 07:08:54 PM |
|
inače, na mom threadu se također može staviti referral link 15% je provizija + dobivaju se dionice po postu
|
Looking for a signature campaign.
|
|
|
dadaas
Sr. Member
Activity: 490
Merit: 250
Super Smash Bros. Ultimate Available Now!
|
|
August 21, 2014, 12:56:13 AM |
|
Ima alternative.... opet odes na PD i pokupis svoj reff. link i stavis u svoj signature. Zaradices vise nego kad se placalo po postu Nekako sam jako skeptican prema tom s referralima... I ja sam isto skeptican LOL http://prntscr.com/4eowgsLako tebi tako kad si moderator na Primedice pa znaš od prije ljude koji su puno ulagali Opa evo ja vec imam dva referala a danas se registrovao.... samo je bitno biti sto aktivniji sa postovima I koliko ih sad imaš? I koliko ti je provizije došlo do sad?
|
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
August 21, 2014, 07:09:43 AM |
|
Sa Seljom se nije tesko mimoic...eto mimoilazimo se tu na topicu non stop...
Protiv koga se mimoilazimo?
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
ljudotina
Legendary
Activity: 1260
Merit: 1029
|
|
August 21, 2014, 12:44:25 PM |
|
Protiv koga se mimoilazimo? Jedni s drugima...ne sjecam se teme gdje smo svi bili "na istoj strani"
|
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
August 21, 2014, 12:51:28 PM |
|
Protiv koga se mimoilazimo? Jedni s drugima...ne sjecam se teme gdje smo svi bili "na istoj strani" Pa tome služi forum... da smo svi na istoj strani bila bi jedna partija...
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
ljudotina
Legendary
|
|
August 21, 2014, 12:58:52 PM |
|
Pa naravno da Forum i sluzi diskutiranju, al nebi bilo lose da smo tu i tamo svi na "istoj stranici".
|
|
|
|
Bitdonator
Legendary
|
|
August 21, 2014, 01:09:28 PM |
|
Imam vec 4 referala za 2 dana .... tek se nakupilo oko 0.007 BTCNesto sad ne radi PD, nadam se da ce proraditi u toku dana Opa evo ja vec imam dva referala a danas se registrovao.... samo je bitno biti sto aktivniji sa postovima I koliko ih sad imaš? I koliko ti je provizije došlo do sad? [/quote]
|
|
|
|
MICRO
Legendary
|
|
August 21, 2014, 01:36:10 PM |
|
Imam vec 4 referala za 2 dana .... tek se nakupilo oko 0.007 BTCNesto sad ne radi PD, nadam se da ce proraditi u toku dana Opa evo ja vec imam dva referala a danas se registrovao.... samo je bitno biti sto aktivniji sa postovima I koliko ih sad ima? I koliko ti je provizije dolo do sad? [/quote] Sinoc sam imao 18 refa i 1.1 btc provizije. E sad ne znam rade neke updatove i promrne servera. @ljudotina nisam te video na listi za isplatu za sig. Verovatno nisi dobro popunio ili si popunio kasnije . Ima vas neloliko . Azgard ili kako vec sam ostavio na listi. Idalje da bude placan za sig, dosta sr i hero membera je izbaceno. Morao je stunna da smanji mnogo jer je apsurdno da placa 30+ btc mesecno na to. Preko 400 coina godisnje a niko zivi ne klikce na te linkove. Ali racunam da cu vas da ostavim u kampanji. Sto bi se reklo , nasi smo.
|
|
|
|
|
ljudotina
Legendary
|
|
August 21, 2014, 06:44:57 PM |
|
Imam vec 4 referala za 2 dana .... tek se nakupilo oko 0.007 BTCNesto sad ne radi PD, nadam se da ce proraditi u toku dana Opa evo ja vec imam dva referala a danas se registrovao.... samo je bitno biti sto aktivniji sa postovima I koliko ih sad imaš? I koliko ti je provizije došlo do sad? Sinoc sam imao 18 refa i 1.1 btc provizije. E sad ne znam rade neke updatove i promrne servera. @ljudotina nisam te video na listi za isplatu za sig. Verovatno nisi dobro popunio ili si popunio kasnije . Ima vas neloliko . Azgard ili kako vec sam ostavio na listi. Idalje da bude placan za sig, dosta sr i hero membera je izbaceno. Morao je stunna da smanji mnogo jer je apsurdno da placa 30+ btc mesecno na to. Preko 400 coina godisnje a niko zivi ne klikce na te linkove. Ali racunam da cu vas da ostavim u kampanji. Sto bi se reklo , nasi smo. [/quote] Nisam imao dovoljno postova tako da idu u ovaj mjesec. Kao sto vidis, ili da budem tocniji, nevidis, nisam bas aktivan...zakomplicirao mi se zivot dovoljno da baci BTC u drugi plan...kad sve sredim, eto mene nazad. Do tada pasivno gledam sto se desava i citam forum iz prikrajka. Zao mi je zbog popusenog BTC-a, no daleko mi je vise zao sto nikad nisam zavrsio kod za onaj altcoin sto sam poceo...jbg...
|
|
|
|
MICRO
Legendary
|
|
August 21, 2014, 06:58:52 PM |
|
Imam vec 4 referala za 2 dana .... tek se nakupilo oko 0.007 BTCNesto sad ne radi PD, nadam se da ce proraditi u toku dana Opa evo ja vec imam dva referala a danas se registrovao.... samo je bitno biti sto aktivniji sa postovima I koliko ih sad imaš? I koliko ti je provizije došlo do sad? Sinoc sam imao 18 refa i 1.1 btc provizije. E sad ne znam rade neke updatove i promrne servera. @ljudotina nisam te video na listi za isplatu za sig. Verovatno nisi dobro popunio ili si popunio kasnije . Ima vas neloliko . Azgard ili kako vec sam ostavio na listi. Idalje da bude placan za sig, dosta sr i hero membera je izbaceno. Morao je stunna da smanji mnogo jer je apsurdno da placa 30+ btc mesecno na to. Preko 400 coina godisnje a niko zivi ne klikce na te linkove. Ali racunam da cu vas da ostavim u kampanji. Sto bi se reklo , nasi smo. Nisam imao dovoljno postova tako da idu u ovaj mjesec. Kao sto vidis, ili da budem tocniji, nevidis, nisam bas aktivan...zakomplicirao mi se zivot dovoljno da baci BTC u drugi plan...kad sve sredim, eto mene nazad. Do tada pasivno gledam sto se desava i citam forum iz prikrajka. Zao mi je zbog popusenog BTC-a, no daleko mi je vise zao sto nikad nisam zavrsio kod za onaj altcoin sto sam poceo...jbg... [/quote] Ok. Nadam se da ce biti bolje. Update na moj affiliate statistics : Prosto neverovatno za samo 12 dana
|
|
|
|
azguard
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1001
Crypto-News.net: News from Crypto World
|
|
August 21, 2014, 08:36:50 PM |
|
Imam vec 4 referala za 2 dana .... tek se nakupilo oko 0.007 BTCNesto sad ne radi PD, nadam se da ce proraditi u toku dana Opa evo ja vec imam dva referala a danas se registrovao.... samo je bitno biti sto aktivniji sa postovima I koliko ih sad imaš? I koliko ti je provizije došlo do sad? Sinoc sam imao 18 refa i 1.1 btc provizije. E sad ne znam rade neke updatove i promrne servera. @ljudotina nisam te video na listi za isplatu za sig. Verovatno nisi dobro popunio ili si popunio kasnije . Ima vas neloliko . Azgard ili kako vec sam ostavio na listi. Idalje da bude placan za sig, dosta sr i hero membera je izbaceno. Morao je stunna da smanji mnogo jer je apsurdno da placa 30+ btc mesecno na to. Preko 400 coina godisnje a niko zivi ne klikce na te linkove. Ali racunam da cu vas da ostavim u kampanji. Sto bi se reklo , nasi smo. Nisam imao dovoljno postova tako da idu u ovaj mjesec. Kao sto vidis, ili da budem tocniji, nevidis, nisam bas aktivan...zakomplicirao mi se zivot dovoljno da baci BTC u drugi plan...kad sve sredim, eto mene nazad. Do tada pasivno gledam sto se desava i citam forum iz prikrajka. Zao mi je zbog popusenog BTC-a, no daleko mi je vise zao sto nikad nisam zavrsio kod za onaj altcoin sto sam poceo...jbg... Ok. Nadam se da ce biti bolje. Update na moj affiliate statistics : Prosto neverovatno za samo 12 dana [/quote] lepo micro stvarno lepo jebeno je ide samo na chrome ja ga ne volim na poslu cu ga probati sledece nedelje
|
▄▄▄██████▄▄▄ ▄██████████████████▄ ▄████████████████████████▄ ▄▄ ▄████████████████████████████▄ ███████████████████████████████████▄ ▀▀█████████████████████████████████▄ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ▀████████████████████████████████▀ ▀██████████████████████████████▀ ▀▀██████████████████████████▀ ▀██████████████████████▀ ▀▀▀████████████▀▀▀ | .
| .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ | | █ █ █ █ █ █ |
|
|
|
ljudotina
Legendary
|
|
August 21, 2014, 08:49:29 PM |
|
Radi i preko Firefox-a. Evo upravo vrtim BTC sa fauceta. Uspio evo od 500 satoshia doc do 3000....bas me zanima kolko ce dugo... Jedino me malo muci sto Avast + Win7 javlja da je nesto sa te stranice potencijalni virus (inace igram sa Linux-a gdje nema apsolutno nista BTC related pa me libo racku taman da je 100 virusa).
|
|
|
|
|