https://kurumsal.turktelekom.com.tr/internet/destek/bize-ulasin/Sayfalar/Ister-Yaz.aspxYukarıdaki adreste bulunan formu doldurup gönder butonuna tıkladığımızda HATA OLUŞTU uyarısı ile karşılaşıyoruz.
444 0 375 nuamraısnı arayıp sorunumuzu söyledikten sonra yaklaşık olarak 10-20 dakika teleofnda beklettikten sonra hat kapanıyor.
Türk Telekom Online İşlemler sayfasına girmeye çalıştığınızda "Hatalı bilgi girdiniz. Lütfen kontrol ederek tekrar deneyiniz." şeklinde uyarı veriyor.
Acaba şifremi mi unuttum diyerek yeni şifre isteyince email adresinize şifre yenileyeceğiniz bir link geliyor. Linke tıklayıp şifre girince "Son kullandığınzı şifreyi kullanamazsınız diyor.
Farklı şifre girince sayfada sanki hiçbir butona tıklamamışsınız gibi öylece kalıyor. Bir değişiklik olmuyor ama email adresine şifrenizi başarıyla değiştirdiniz şeklinde email geliyor.
Yeni şifre ile de sisteme girilmiyor.
AppSote'dan indirdiğimiz Türk Telekom'un kendisine ait uygulamaya şifremiz ile giriş yapınca hizmet numaramızı göreibliyoruz ancak başka herhangi bir işlem yapmaya çalışınca hata oluştu diye bilgi çıkıyor.
Hiçbir işlem yapılamıyor.
Şimdi soruyorum koskaca Türk Telekom bu kadar beceriksiz mi ?
Size ulaşabileceğimiz hiçbir kanal yok. Bu kadar gerzekçe bir çalışma mantığı olur mu ?
02 Aralık 2017 tarihinde gelen Türk Telekom Fiber Optik İnternet saha görevlileri yandaki işyerine telefon hattı bağlarken bana ait işyerinin internetini bozduktan sonra gitti.
Cumartesi olduğu için bir daha kimse de gelip bakmadı bile. Pazartesi günü gelip bakacaklarmış. Siz misiniz benim itnernetimi bozan ?
Fiber Optik kutuyu açtım ve herkesin internet kablosunu çekip birbiriyle yer değiştirdim. Sonuç: Kimsenin interneti çalışmıyor.
04 Aralık 2017 tarihinde gelip bütün binanın internet ve telefon hatlarını düzeltip gittiler.
Bu arada bilmeyenler için ek bilgi: Fiber optik alt yapı olup da telefon hattı olmayan yerlerde fiber modem üzerinden telefon hattı veriliyor.
Aynı akşam benim internet tekrar gitti. Müşteri hizmetleri ısrarla sorun olmadığını söylüyor ama modeme bağlantı gelmiyor.
Gelip bakın dedim arıza kaydı açtırdım. Salı günü gelen giden olmadı. Çarşamba günü de gelen giden olmayınca bütün binanın hatlarını tekrar bozdum.
Perşembe günü seve seve geldiler. Bir kişi için arıza gelmeyen ekip bütün bina arayınca geliyor. Yıllardır tecrübe ile sabit bir durumdur. Sizde uygulayın.
Binada 24 portlu tesisat var ve 18 daire var. Türk telekom'daki geri zekalı çalışanlar işyerlerinden başlayıp sıralandırma yapacağı yerde dairelerden başlayarak sıralandırma yapmışlar.
Bana internet bağlarken de daire 1 diye bağlantı girdiler. Ancak daire sıralandırmalarını yaparken hata yaptıkalrını bilmeden bunu yapmışlar.
Diğer işyeri de telefon aldığında ona da tutup daire 1 diye numaralandırma yapmışlar ve işte tam da burda salaklıkları ortaya çıkıyor.
Bu işyerine telefon bağlanınca aynı daire no üzerinden işlem yapıldığı için benim modemime ait bağlantı boşa düşüyormuş.
Şimdi düzeltseler bile yeniden bağlantı gidermiş. Çaresi ise nakil isteyerek daire 1 den daire 2 ye geçmekmiş.
İyi de Daire 1 de zaten bağlantı varsa sen niye benim bağlantımı bozup başka bağlantı yapıyorsun ?
Yanlış işlem yapılmış diyerek sonradan yapılan işlemin düzeltilmesini istesen ! Bu kadar da salak olunur mu ?
Sen zaten düzgün çalışan sistemi neden bozuyorsun ?
Küfürler saydırarak gidip nakil istedik, durumu anlattık. Saha görevlisini de arayıp bilgi aldılar.
Geri geldik işyerine. Nakil olduğu için yeni modem verildi ve diğer modemi götürp teslim edersiniz denildi ki diğer modemde hiçbir sorun yok.
Ha bi de bu işlem için 24 TL nakil ücreti ödeyecekmişim !!!! Ağza alınmayacak küfürleri sıralıyorum !
Çünkü haksız olan onlar olduğu halde ve günlerce internetsiz kaldığımız halde hem kullanmadığımzı günler için para ödeyeceğiz hemde nakil olmadığı halde nakil oldu gibi gösterilerek nakil parası isteniyor.
Bu sorunu anlatacak karşımızda muhatap yoktur. Türk Telekom kanalları yukarıda belirttiğim gibi ulaşılamaz durumda.
Ulaşılan müşteri temsilcileri ise sizi bir şekidle oyalayıp hattı kapatıyorlar.
Bir daha böyle bir sorun olması ndikkat edin diyoruz ama olabilir, olursa gelin hemen yardıcmı oluruz diye cevap veriyorlar. Bir daha nakil ücreti geçirecek ş..siz.ler.
sikayetvar a yazdık bakalım arayacaklar mı ?