Daytrading (Kisa vadeli al satcilar) soyle sonuclanir:
Gun 1: way aq +0.01 BTC yaptim, hergun boyle yapsam ay sonu 0.30 amina skiim
Gun 2: karim +0.02 BTC oldu, neden ben bunu daha once yapmadim ki.
Gun 3: gece uyurken order birakmistim tam dipten almisim simdide satiyorum +0.10 BTC yaptim helal bana
Gun 4: gene dibi yakaladim ve toplam karim +0.15 BTC oldu, artik ben bir traderim, kart falan bastirsammi acaba BTC tuccari diye?
Gun 5: bu ne lan o.c. nin birisi dumplamis anasini skim ne oluyo lan -0.20 BTC oldu daha fazla zarar yapmadan cikmam gerek
Gun 6: Allah belami versin ne diye bulastim daytrading'e (gunluk al-sat), hic ellemesem hicbirsey olmucakti.
Gun 7: Zararimi cikarmam lazim, gene bir iki alip satis yapayim da yavasca zararim karsilansin. Oh be +0.05 BTC yaptim boyle boyle zararimi kapaticam.
Gun 8: Orospu cocuklari neden dumpliyorsunuz, neden? Bana mi inat? Dunya bana karsimi birlesti ananizi bacinizi... Zararim -0.30'a ulasti.
Gun 9: Allah belami versin ne diye bulastim daytrading'e (gunluk al-sat), hic ellemesem hicbirsey olmucakti.
Boyle gider...
Heryerde ucgen ciziyor insanlar ve diyorlarki buradan ya asagi gidecek ya yukari -_- yada 100 tane farkli bolinger bandi cizimi yapmislar buradan sonra ya bu olacak ya bu. Baska ihtimalmi var lan birakmadinizki baska ihtimal.