funchiestz
|
|
January 10, 2018, 05:31:38 PM |
|
Oyster pearli ilk defa duyuyorum, fazlada bir yatırım toplamamışlar böyle icolar genelde paranın üstüne yatar ama ekibi tebrik ederim çalışmışlar demek ki.
|
|
|
|
premium_domainer
Legendary
Activity: 1764
Merit: 1012
|
|
January 10, 2018, 08:07:22 PM |
|
Oyster pearli ilk defa duyuyorum, fazlada bir yatırım toplamamışlar böyle icolar genelde paranın üstüne yatar ama ekibi tebrik ederim çalışmışlar demek ki.
Para toplamayı bırak adamlar sylon'un parasını verebilmek için bir dünya token sattılar etherdeltada üç kuruşa. Sonra ne olduysa bir anda uçuşa geçtiler.
|
|
|
|
Cybele
|
|
January 10, 2018, 08:10:49 PM |
|
Na zaman çıkacağını bilsek köşe olurduk valla.
|
|
|
|
Kripto_adam
Full Member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
|
|
January 10, 2018, 08:11:31 PM |
|
ben bunu zamaninda almadim zamaninda alsaydim simdide satmak icin zamani olurdu ama saniairm zamain gectil.
|
|
|
|
finbad
|
|
January 10, 2018, 08:40:52 PM |
|
Başka fırsatlar gelir, daha çok token çıkacak.
|
|
|
|
Kripto_adam
Full Member
Activity: 350
Merit: 108
|
|
January 10, 2018, 08:46:09 PM |
|
Başka fırsatlar gelir, daha çok token çıkacak.
cikmiyor hocam cikmiyor yeni tokende cikmiyor hesapta cikmiyor gecen gun bi baktim ilk bitcoinimi nezaman almisim diye daha bitcoin bile almamisim transferi ucuz diye hep ethereum
|
|
|
|
devgir
Newbie
Activity: 35
Merit: 0
|
|
February 03, 2018, 11:06:03 AM |
|
Oyster bu fiyatlardan almadığınıza çok pişman olacağınız bir proje; 1 PRL blockchain üzerine yıllık 64GB veri depolama yapma imkanı verecek ve daha artırmayı planlıyorlar, diğer cloud depolama fiyatları ile karşılaştırabilirsiniz. Bunun yanında internet siteleri üzerindeki reklamlarla ilgili kısmı rakipsiz ve fiyatı katlayacaktır. Kendi araştırmanızı yapın derim Oyster hakkında.
|
|
|
|
tekno
Sr. Member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
|
|
February 03, 2018, 11:30:46 AM |
|
Güncel Fiyatı 0.80 Cent Şuanlık İleride Ne Olur Bilinmez Ama Proje Gayet Güzel.Ben Zamanla Artacağına İnanıyorum.Kısa Vadede Birşey Beklenmez Ama Bu Coinden Tamamen Şahsi Düşüncem.
|
|
|
|
virtfund
|
|
February 03, 2018, 12:27:58 PM |
|
Oyster fiyatı neredeyse dipte ve alım fırsatı bekleyenler için şu an 0.7 usd civarında, daha düşüş olur mu bilemem elbet ben bu civarlardan biraz topladım, eski fiyatlarına döneceğini inanıyorum.
|
|
|
|
Peacee
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
February 03, 2018, 11:03:27 PM |
|
başlıkta büyük bir borsaya girdiğinde yükselme olasılığı var demişsiniz fakat kucoin' de listelendiğini de belirtmişsiniz. sizce kucoin küçük bir borsa mı? yada etherdelta? daha ne kadar büyük bir borsaya girebilir ki? Hitbtc yada Binance' yi kastediyorsanız onlar zaten büyük değil, kocaman.
|
|
|
|
ziya1453
|
|
February 04, 2018, 11:33:12 AM |
|
benim de takipte olduğum bir altcoin. uzun süre alır unuturum diyenler ve yüksek getiriye karşı yüksek riski göze alabilenler düşünebilir. bende şahsen en az 2 yıl al unut tarzı bir yatırım düşünmekteyim.
|
|
|
|
|
campeck
|
|
February 09, 2018, 11:00:27 PM |
|
En son takip ettiğimde düşüşten önce 4 dolara kadar tırmandı ve şu an fiyat halen alım için iyi görünüyor, biraz yatırımım da var fakat sayı çoğaltabilirim, herkes kendi incelemesini yapsın elbette.
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
|
|
February 10, 2018, 09:51:55 PM |
|
Zamanında sosyal medyadan 1200 tane falan gelmişti 4,5 dolardan satmıştım 5 eth falan almıştım.ki sadece sosyal medyadan 5000 in üzerinde alan adamlar vardı.o yüzden hep bi dump yeme ihtimali var diye sattıktan sonra bulaşmadım.zaten genele gelen dump yüzündende baya düşmüştü ama bugün iyi prim yaptı.buda artık toplanabilir intibasını oluşturdu bende.üzmeyecek miktarda yatırım yapılabilir
|
|
|
|
batturkey
Full Member
Activity: 336
|
|
February 11, 2018, 12:35:47 AM |
|
Bu aralar cok duydugum bir token NEO tabanli olmasi buna yatirim yapma istegimi arttiriyor acikcasi.
|
|
|
|
ysakay
|
|
February 11, 2018, 01:48:55 AM |
|
Bu aralar cok duydugum bir token NEO tabanli olmasi buna yatirim yapma istegimi arttiriyor acikcasi.
Erc20 tokenı hocam. Günlerce form doldurduk zamanında ama para edenler hep gözden kaçmış. Blue ebtc ve oyster. Gördükçe moraller dibi boyluyor. İnşallah şans bir gün bizede güler ne diyelim.
|
|
|
|
batturkey
Full Member
Activity: 336
|
|
February 11, 2018, 02:21:27 AM |
|
Erc20 tokenı hocam. Günlerce form doldurduk zamanında ama para edenler hep gözden kaçmış. Blue ebtc ve oyster. Gördükçe moraller dibi boyluyor. İnşallah şans bir gün bizede güler ne diyelim. Epic fail, Ben bunu NEO tokeni saniyordum Kucoinde islem goruyor ama onu teyit etmeden direk söylerim Belkide oyuzden aklimda öyle kalmis Kucoin:NEO gibi bi algi olustu bende nedense. Düzeltme icin tesekkürler.
|
|
|
|
Peacee
Full Member
Activity: 224
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
February 11, 2018, 06:50:47 PM |
|
Vay be sadece airdrop'a katılsak yetermiş Bu airdropların olayınıda bir kavrayamadım bi para edeni var bi para etmeyeni var dolandırıcısı olan var hiç token göndermeyeni var bana sadece token göndermeyen para etmeyen tarafı denk geldi diğerlerinin yakınından bile geçemedim henüz
|
|
|
|
|
Lydian
|
|
March 23, 2018, 07:32:26 PM |
|
iki haftaya kadar PLR tutanlara 1:1 SHL verilecekmis... Nedir, neyin nesidir bilmiyorum ama - ben biraz evvel az miktar PLR aldim, dursun bakalim...
Bilgi verebilecek, PLR, SHL nedir, is yapar mi...?
|
|
|
|
|