bitpazari
|
|
February 19, 2018, 03:04:44 PM |
|
Az da olsa para toplayabilmelerine sevindim. İleride ne yaparlar başarılı olurlar mı bilmiyoruz ancak hiç değilse emek veriyorlar bence sitelerine girdiğimde Türkçe dil ile karşılaştığımda şaşırmıştım. En azından bilgi almak isteyenler yatırım yapmak isteyenler için katkısı olur bütün ICO larda bunu görmeliyiz. %50 indirim için 2 hafta süre var ön satış bitince ICO dan toplayabileceklerine çok ihtimal vermiyorum ancak katılım fiyatı biraz pahalıydı beli ondan dolayı ICO da talep görebilir.
|
|
|
|
carlzec
|
|
February 21, 2018, 12:22:03 AM |
|
Bu kampanya ne olacak gerçekten bilmiyorum girdik imzasına bakalım hayırlısı çıkmayıda pek düşünmüyorum sonuna kadar bekleyeceğim. Olmadık projelerden büyük kazançlar çıkıyor.
|
|
|
|
|
CTRLX
|
|
February 21, 2018, 09:23:02 PM |
|
Bir ara herkes bunun imzasındaydı ama şu an için çok kişi çıkmış gibi gözüküyor ayrıca private sale hala bitmedi ve private salede alınan yatırım tutarını hala açıklamamış olmaları bana pek güven verici bir hareket gibi gözükmüyor.
edit: onca zamandır 1 milyon dolar toplanmış, sıkıntı ama iyi bir borsayla iş yapacak proje.. marttan sonra token sale var.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
February 24, 2018, 08:15:44 PM |
|
Repux kampanya koşullarında General Rules de tüm bounty katılımcıları telegram grubuna üye olmalılar ifadesi geçiyor. Tamam telegram grubuna üye oldukta bunu bildirecek miyiz? Bildireceksek nasıl yapacağız? Bir form vs.. ye rastlamadım?
|
|
|
|
Distraction
|
|
February 24, 2018, 08:49:27 PM |
|
Repux kampanya koşullarında General Rules de tüm bounty katılımcıları telegram grubuna üye olmalılar ifadesi geçiyor. Tamam telegram grubuna üye oldukta bunu bildirecek miyiz? Bildireceksek nasıl yapacağız? Bir form vs.. ye rastlamadım?
Hocam amazix grubunun yönettiği bounty kampanyalarına katıldım ama o telegram olaylarını çok sıkı denetlemiyorlar gördüğüm kadarıyla yine de siz telegram grubuna katıldıktan sonra forum nicknamenizi sohbete yazarsanız işinizi garanti altına almış olursunuz.
|
|
|
|
heidikim
|
|
February 24, 2018, 10:42:06 PM |
|
Telegram olayını biraz light takip ediyorlar bende böyle düşünüyorum ancak yinede katılmak lazım yarın bir gün diskalifiye durumu olursa bak falanca benim dersin. Ters bir duruma düşmemek için dikkat etmek lazım.
|
|
|
|
valley365
|
|
February 25, 2018, 08:33:56 AM |
|
Uzun bir ICO süreci geçiriyor, fakat sonucu tatmin edici olacaktır. Ben de INS tercihinden sonra bir çok TR forum gezgini tarafından seçilen imza kampanyası olarak Repux' u tercih ettim. Projesini de araştırmadım değil. Sonuca bakmak gerekecek.
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Merit: 1156
|
|
February 25, 2018, 01:48:53 PM |
|
Uzun bir ICO süreci geçiriyor, fakat sonucu tatmin edici olacaktır. Ben de INS tercihinden sonra bir çok TR forum gezgini tarafından seçilen imza kampanyası olarak Repux' u tercih ettim. Projesini de araştırmadım değil. Sonuca bakmak gerekecek.
Bence ico sureci sona erince hardcap yaptiginu varsayarsak en fazla 1000 dolarlik token gelecektir bana. Cok birsey beklemiyorum imzasina giren cok sayida insan var. Ha nolur bize 30 gun icinde dagitilana kadar binance minance yapar x10 olur onu bilemem
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Rhego
|
|
February 25, 2018, 08:30:33 PM |
|
Bence ico sureci sona erince hardcap yaptiginu varsayarsak en fazla 1000 dolarlik token gelecektir bana. Cok birsey beklemiyorum imzasina giren cok sayida insan var. Ha nolur bize 30 gun icinde dagitilana kadar binance minance yapar x10 olur onu bilemem Hocam listede imzaya girenlerin nerdeyse yarısı kırmızı bircok kişide 3 haftalık stake falan var Parsayı sağlam alıcaz gençler negatif düşünce yok aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Birşey daha dikkatimi çekti yeni girenlerin alayı yüksek rütbe öyleki hero Leg kaynıyor şubat ayı girişlerinde.
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
February 25, 2018, 08:50:42 PM |
|
Ben böyle uzun projeleri fırsat olarak görüyorum. Bir zaman sonra imzacıların yarısından fazlası imzadan çıkıyor sonra eğer tokenleri alabilirsek güzel kazançlar bırakabiliyor.
|
|
|
|
WillBeOk
Full Member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
February 26, 2018, 07:36:17 AM |
|
Bence ico sureci sona erince hardcap yaptiginu varsayarsak en fazla 1000 dolarlik token gelecektir bana. Cok birsey beklemiyorum imzasina giren cok sayida insan var. Ha nolur bize 30 gun icinde dagitilana kadar binance minance yapar x10 olur onu bilemem Hocam listede imzaya girenlerin nerdeyse yarısı kırmızı bircok kişide 3 haftalık stake falan var Parsayı sağlam alıcaz gençler negatif düşünce yok aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Birşey daha dikkatimi çekti yeni girenlerin alayı yüksek rütbe öyleki hero Leg kaynıyor şubat ayı girişlerinde. O da benim dikkatimi çekti . Sağlam bir grup yatırıma göre değerlendirme yapıyor . Yatırım haberleri hava da uçuşunca rotayı tamamen çeviriyorlar . Bakalım stake hesaplamaları ne şekilde gerçekleşecek.
|
|
|
|
oguzhangazi
Member
Activity: 308
Merit: 10
|
|
February 26, 2018, 02:03:14 PM |
|
Ben böyle uzun projeleri fırsat olarak görüyorum. Bir zaman sonra imzacıların yarısından fazlası imzadan çıkıyor sonra eğer tokenleri alabilirsek güzel kazançlar bırakabiliyor.
hard cap için de bir fırsat oluyor mu bunu düşünmek gerek. Uzayan projelerde insanların yaklaşımı üzücü olduğundan son günlere doğru yeni katılımcılara olumsuz yansıyabiliyor
|
|
|
|
triclinics21
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
February 26, 2018, 02:35:35 PM |
|
Bana saçma sapan bir proje gibi geliyor ama sırf türk katılımcı çok diye iyi para toplasın istiyorum, hardcap yaparsa çok güzel ödül var ama çok zor hardcap yapması, yeterli hype yok projede
|
|
|
|
yuzdeyuzmalt
|
|
February 27, 2018, 12:29:16 PM |
|
hacılar bunun kampanyası bitti mi imzalar ne zamana kaldırırız ve post atma zorunluluğu var mı? bounty bittiyse bi şu sorulara cevap verirseniz seviniirim eyvallah
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Merit: 1156
|
|
February 27, 2018, 01:03:21 PM |
|
hacılar bunun kampanyası bitti mi imzalar ne zamana kaldırırız ve post atma zorunluluğu var mı? bounty bittiyse bi şu sorulara cevap verirseniz seviniirim eyvallah
ico başlamadı bile dostum 6 martta satış başlayacak ve 5 nisana kadar satış devam edecek bounty konusuna telegramda pinned mesaj koymuş admin token satışının son gününe kadar devam edecekmiş kampanya 15 mesaja devam 5 nisana kadar dostum
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Xday123
Member
Activity: 490
Merit: 16
|
|
February 27, 2018, 02:45:57 PM |
|
size iyi bir haberim var arkadaşlar repux daha düne kadar sandbox upcoming kısmındaydı icodrops sitesinde bugün baktımda reklam almışlar icodropsta upcoming kısmına bakarsınız laaap diye karşınıza çıkıyor artık hardcap yapma olayı muhtemel bakalım çıktğıma pişman edecek mi beni
|
|
|
|
oguzhangazi
Member
Activity: 308
Merit: 10
|
|
March 01, 2018, 08:54:50 AM |
|
size iyi bir haberim var arkadaşlar repux daha düne kadar sandbox upcoming kısmındaydı icodrops sitesinde bugün baktımda reklam almışlar icodropsta upcoming kısmına bakarsınız laaap diye karşınıza çıkıyor artık hardcap yapma olayı muhtemel bakalım çıktğıma pişman edecek mi beni imzadan çıkıpta takibi bırakmamışsınız hala verdiğiniz bu habere çok sevindim açıkcası sitede hemen en önde duruyor daha 1 ay var inşallah olacak hardcap yüzümüz gülecek
|
|
|
|
huzurkan
|
|
March 01, 2018, 10:21:06 AM |
|
son gunlerde telegram kanallarindaki kullanici sayisinda artis var. bunun icodropsta en gosterilmesinin sonucu oldugunu dusunuyorum. iyi bi yatirim toplama ihtimalleri var.
|
|
|
|
|
,gaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaag, ,aP8b _,dYba, ,adPb,_ d8Ya, ,aP" Yb_,dP" "Yba, ,adP" "Yb,_dP "Ya, ,aP" _88" )888( "88_ "Ya, ,aP" _,dP"Yb ,adP"8"Yba, dP"Yb,_ "Ya, ,aPYb _,dP8 Yb ,adP" 8 "Yba, dP 8Yb,_ dPYa, ,aP" YdP" dP YbdP" 8 "YbdP Yb "YbP "Ya, I8aaaaaa8aaa8baaaaaa88aaaaaaaa8aaaaaaaa88aaaaaad8aaa8aaaaaa8I `Yb, d8a, Ya d8b, 8 ,d8b aP ,a8b ,dP' "Yb,dP "Ya "8, dI "Yb, 8 ,dP" Ib ,8" aP" Yb,dP" "Y8, "YaI8, ,8' "Yb, 8 ,dP" `8, ,8IaP" ,8P" "Yb, `"Y8ad' "Yb,8,dP" `ba8P"' ,dP" "Yb, `"8, "Y8P" ,8"' ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb,`8, 8 ,8',dP" "Yb,Ya8aP,dP" "Y88888P" "Y8P" " | | Free TON
| │ │ │
| PEER-TO-PEER MULTY-BLOCKCHAIN SYSTEM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬TON SURF - OFFICIAL WALLET ▬▬▬▬ | │ │ │
| ▄███████████████████▄ █████████████████████ ▄█████ █████████████████████ ██████ ████ ████ ███ █████████████████████ ██████ ████ ████ ██████ █████████████████████ ███ █████████████████████ ███████ ▀███████████████████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄ ▀████ ████▌ ██ ▐██▌ █▌
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
| | TELEGRAM FORUM WIKI |
|
|
|
Xday123
Member
Activity: 490
Merit: 16
|
|
March 01, 2018, 10:35:14 AM |
|
size iyi bir haberim var arkadaşlar repux daha düne kadar sandbox upcoming kısmındaydı icodrops sitesinde bugün baktımda reklam almışlar icodropsta upcoming kısmına bakarsınız laaap diye karşınıza çıkıyor artık hardcap yapma olayı muhtemel bakalım çıktğıma pişman edecek mi beni imzadan çıkıpta takibi bırakmamışsınız hala verdiğiniz bu habere çok sevindim açıkcası sitede hemen en önde duruyor daha 1 ay var inşallah olacak hardcap yüzümüz gülecek Hocam şimdi ben bu kampanyaya en başından girdiğim için çıktığımda aklımda bir soru işareti kaldı acaba yatırım toplar mı çıktığıma pişman eder mi diye bounty bitince dahi benim rütbemde olan birisi ne kadar kazanacak ona bakacam takıntı diyebilirsiniz buna siz cardstack dan da umutluyum gerçi bakalım
|
|
|
|
|