aniden
Member
Activity: 231
Merit: 10
|
|
July 04, 2018, 12:44:51 PM |
|
valla hocam ben elden harcarım, en iyisi elden harcamak bizim devlet saçma sapan şekilde insanın başına çorap örer
|
|
|
|
teorisyen
Newbie
Activity: 11
Merit: 0
|
|
July 04, 2018, 04:08:08 PM |
|
zengin edebildigine gore daha fazla zengin etsin diye buyuk kismini yine bitcoin olarak tutardim herhalde. bir kismi da dengelemek icin vazgecemedigimiz gayrimenkul olurdu.
|
|
|
|
omorfi
|
|
July 04, 2018, 06:26:37 PM |
|
Ben dukkan alırdım cadde üzerinde. Tekstil işimi yapmaya devam ederdim. Çocuk hazır giyim ürünleri satardım. Isi bilen birinide oturtup basına kendimde arada sırada ugrardım mal kovalardım antepte bursada. Yurtdısına katiyyen cıkmazdım dışarda para pul olur nitekim. Hele mesleğin ve dilin yoksa zengin gittim fakir geldim aç kapıyı ben geldim edebiyatı yapmak zorunda kalmazdım emekliliğimde
|
|
|
|
seymen
Newbie
Activity: 112
|
|
July 04, 2018, 06:45:43 PM |
|
Türkiyede şuan bitcoin diğer bir deyişle kripto paralar için uygulanmış yada uygulanacak bir yasa yok şuan sadece kulaktan kulağa bir dedikodu çıktı kimse üzelmesin şuan için bir ciddi bir uygulama yoktur
|
|
|
|
yussuzc1
Newbie
Activity: 77
|
|
July 05, 2018, 12:13:46 AM |
|
Ülkemde harçamazdım sanırım ama ben illede ülkemde harcarım diyorsan , bir fabrika açabilirdim veya ortak olabilirdim tabi ki alanı sana kalmış ama kayyum atarlar içinden geçerler ondan dediğim gibi bu ülkede olmaz.
|
|
|
|
enginp
Newbie
Activity: 210
|
|
July 05, 2018, 01:10:56 AM |
|
Bence en iyi harcanacak yer devlet borsasına yatırım olur. Tabi önce vergi, araştırma vs. soruşturmasından geçildikten sonra. Ülkemize de faydamız olmuş olur.
|
|
|
|
ucesme
Newbie
Activity: 43
|
|
July 05, 2018, 02:14:36 AM |
|
Eğer 1milyon falan değilse , 100.000 olarak ayrı ayrı zamanlarda çekerim. Ya da babamın hesabına vs çekerim 100 200 bin dikkat çekmediği söyleniyor
|
|
|
|
birfincankahve
Jr. Member
Activity: 280
Merit: 4
|
|
July 06, 2018, 10:16:16 PM |
|
Hocam ben açıkçası, ev alırdım, onun yanında bir de güzel arsa alırdım, imara açılmasını beklerdim, genel olarak arsa yatırımı yani,
|
|
|
|
sectorim
|
|
July 07, 2018, 11:03:55 AM |
|
Türkiye'de yaşamaya kararlı ise gıda sektörüne girebilirsin. Sağlam bir firmanın bayiliği alınır. Paranın hepsini buraya gömmezsin. kriptoya da gömer ve en azından birkaç senelik tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kadar kriptoyu kenarda köşede saklarsın. çok alternatif var ama para olsun da düşünmesine o zaman kafa yorarsınız.
|
|
|
|
atarliromantik38
Newbie
Activity: 266
|
|
July 07, 2018, 10:31:02 PM |
|
En güzeli valla dolar alıp kenarıya atmak ,zaten sürekli yükseliyor, iyi para kazanılıyor
|
|
|
|
vatalay
Newbie
Activity: 238
|
|
July 08, 2018, 07:40:50 PM |
|
Bitcoin zengini olsam bozdurur bozduryr TL ye cevirip yerim nasi olsa vergi yok kesinti yok. Herkesinde bu mantikta dusunecegini tahmin ediyorum
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
|
July 08, 2018, 10:55:04 PM |
|
Harcamak isterse insan illaki bir yolu bulunur. Amaç yatırım yapmaksa eğer o zaman meblanın büyüklüyüğüne bağlı olarak. Arsa, altın, gümüş gibi değerli madenlere çevrilip uzun vadeli saklanabilir.
|
|
|
|
Firadi
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 1
|
|
July 09, 2018, 01:02:54 PM |
|
Tabi ki betona yatırırım başka türlü para kazanmak çok zor. İnşaatlarla servetime servet katarım. Artık doyma noktasına ulaştı diyorlar ama bir kentsel dönüşüm kararına bakar canlanması
|
|
|
|
F_ala
Member
Activity: 308
Merit: 10
|
|
July 09, 2018, 02:36:43 PM |
|
Bitcoin zengini olsam bozdurur bozduryr TL ye cevirip yerim nasi olsa vergi yok kesinti yok. Herkesinde bu mantikta dusunecegini tahmin ediyorum 1 yıl sonra kalkıp vergi getirirlerse bizim vampirler önce geçmişe bir döner bakarlar. Bir şekilde kılıfına uydurur deste deste vergi borcu çıkartırlar. O kadar paranın vergisi de koymaz değil .d
|
|
|
|
jasernity
Jr. Member
Activity: 224
|
|
July 09, 2018, 05:44:32 PM |
|
kesin olan bir şey varsa hazıra dağ dayanmayacağıdır. sürekli lüks içinde yaşayıp da değerlendirmezsen o para kısa sürede biter. sonra daha hızlı erir. ekonomik krizde bile iş yapacak sektörler var ülkemizde.
|
traveler | Travel more. Pay less! Get more out of your travel. An innovative crypto-friendly discount travel aggregation platform
|
|
|
sessizlikiyi
Newbie
Activity: 55
|
|
July 09, 2018, 06:13:56 PM |
|
Yeterki zengin olalım. O parayı bir şekilde TR ye sokarız. En basit örnegi; Finans çözüm ortakları var.
|
|
|
|
eymareddd
Newbie
Activity: 84
|
|
July 10, 2018, 03:56:14 PM |
|
zengin olduktan sonra en kolay yolu parayı çekmek. elden satarsınız yurtdışındaki bitcoin atmlerini kullanırsınız bitcoinle satılan araba ev alırsınız 5-6ya bölüp parça parça çekersiniz. yeter ki zengin olun.
|
|
|
|
teorisyen
Newbie
Activity: 11
|
|
July 19, 2018, 07:13:37 PM |
|
herkes bitcoin zengini olursa ev araba alma hayalinde ote yandan da bitcoin kumar gibi goruluyor. acaba kumarda para kazanip ev araba alan var mi hic? ben rastlamadim.
|
|
|
|
birfincankahve
Jr. Member
Activity: 280
|
|
July 19, 2018, 10:31:52 PM |
|
valla en mantıklısı ülkeyi terk edip oralarda yatırım yapmak lazım, türkiyede ne var ne yok çökerler tepenize, 1 kriptocu fetöcü iftirasına bakar hocam
|
|
|
|
akansaatler
Newbie
Activity: 294
|
|
July 20, 2018, 10:56:37 PM |
|
ben direk metruk bina alırım kentsel dönüşüme veririm hocam en karlısı o şekilde oluyor, belediyeciler de arada yiyor senin paranı ama el mecbur türkiyedesin
|
|
|
|
|