Turkoin (OP)
|
|
January 09, 2018, 08:39:19 PM Last edit: January 12, 2018, 09:13:20 PM by Turkoin |
|
Diğer Yerel Dillerdeki Duyuru Konularının Bağlantıları: ICO Başlamak Üzere!!! Tarih : 16 Ocak 2018 — 15 Şubat 2018 BlockChain 3.0' a Giriş BlockChain Sektöründe Sivil Uygulama Dönemi MATRIX Anlamak İçin 5 Dakika HAKKIMIZDA MATRIX Nedir?Yeni nesil blockchain olarak tasarlanan MATRIX, kripto dünyasında devrim yapmak için en son yapay zeka tekniklerini kullanır. MATRIX, kendine has özellikleri ve kendi kendini optimize eden blockchain ağlarında çığır açan yapay zeka teknolojileri sunarak kendisinden önceki blockchain'lardan ayırır. Çoklu zincir özelliği, verilerin ayrıştırılması, blok kontrolleri.. MATRIX Özellikleri —— Akıllı Blockchain Daha Kolay- Herkesin açık programlama olmadan akıllı sözleşmeler tasarlamasına izin verme Daha Güvenli - Kötü amaçlı saldırılarda daha sağlam blockchain Daha Hızlı - Uygulamaların ve işlemlerin daha hızlı etkinleştirilmesi Daha Esnek- Uyarlanabilir özelliklerini ortak ve özel zincirlerle birleştirmek Basında MATRIXNewsBTC: MATRIX: A Safer, Faster and More Flexible Intelligent BlockchainCointelegraph: Bitcoin Mining Can Power Neuroscience, Says Matrix Chief AI ScientistYahoo!Fanance: A MATRIX Chain Seeking to Define Blockchain 3.0 by Incorporating Blockchain and AIYahoo!Fanance: First "Alliance for the Development of Artificial Intelligence and Block Chain Technologies" will be Established in China for the Development of Integration of the two TechnologiesBitcoinist: MATRIX: A Safer, Faster and More Flexible Intelligent Blockchain.Turstnodes: MATRIX launches the next generation of Intelligent BlockchainBitcoin Garden: MATRIX announces the launch of Blockchain 3.0 – Artificial Intelligence NetworkCoinidol: MATRIX: A Safer, Faster and More Flexible Intelligent BlockchainHowtotoken: How is the Blockchain Changing Our Day to Day Lives
|
|
|
|
Turkoin (OP)
|
|
January 09, 2018, 08:40:42 PM |
|
Güncellemeler en kısa sürede yapılacaktır. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
January 09, 2018, 09:33:52 PM |
|
Yine çekiklerin bol olduğu sağlam bir proje gibi görünüyor, pre-ico başarıyla tamamlanmış icoda da kısa sürede hardcap yapacak gibi bi izlenim bıraktı bende bu ay 2 ico ya gireceğim bunuda bi araştıralım bakalım.belki bi miktarda buna ayırabiliriz
|
|
|
|
kriptom
|
|
January 09, 2018, 10:05:44 PM |
|
Bountyleri oransal değil de MAN olarak verdiği için çok düşük kalmış . Ama ICO cular için bence avantaj sayılır . Bounty yapılmış desinler diye yapmışlar sadece .
|
|
|
|
oguzhangazi
Member
Activity: 308
Merit: 10
|
|
January 09, 2018, 10:23:00 PM |
|
Bountyleri oransal değil de MAN olarak verdiği için çok düşük kalmış . Ama ICO cular için bence avantaj sayılır . Bounty yapılmış desinler diye yapmışlar sadece .
bende bi heves imza kampanyasına baktım meger çok düşükmüş. ama süresi kısa bu yüzden girilebilir belki
|
|
|
|
cacoin
|
|
January 09, 2018, 10:25:34 PM |
|
Bence düşük diye bakmayın arkadaşlar proje kaliteli bişeye benziyor incelemeye aldım, borsaya çıktığında çabucak katlayacağa benzer o yüzden şans vermek lazım bence.Zamanında ICON da böyle az token dağıttı ama şimdiki hali ortada.tabi her proje böyle prim yapcak diye bişey yok
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
January 10, 2018, 03:15:02 PM |
|
Whitepaper açılmadı ama isim dolayısıyla beni kendine çekti blockchain 3.0 olarak tanıtmaları güzel olmuş.
|
|
|
|
kriptom
|
|
January 10, 2018, 03:48:26 PM |
|
Whitepaper açılmadı ama isim dolayısıyla beni kendine çekti blockchain 3.0 olarak tanıtmaları güzel olmuş.
İsim çok iddaa lı . Unutmamak gerek yeni zincir projeleri yatırımcılar için geri dönüşü hep uzun olmuştur. Boscoin ve Tezos yatırımcıları halen bekliyor mesela.
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
January 10, 2018, 06:19:56 PM |
|
güzel projeye benziyor. bir yerde daha görmüştüm. Bitcoin 1. Ethereum 2. ve Matrix 3. sü olacak demekki. hayırlısı bakalım. özelliklerinde "Daha" kelimesi heyecanlandırdı beni de. Artık heyecan veren projeler görmek istiyoruz.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
January 10, 2018, 06:38:27 PM |
|
Yapay zeka teknolojileri sunması Matrix isimli olması açıkcası ilgimi çekti diyebilirim. Proje bana çok kötü gözükmedi.
|
|
|
|
DByte
Member
Activity: 164
|
|
January 10, 2018, 07:55:44 PM |
|
Ian Balina buna patates demişti, pek umut dolu değilim fakat kendi araştırmama göre; radarım içerisinde yer almakta.
|
|
|
|
nthere
Member
Activity: 229
Merit: 11
|
|
January 11, 2018, 11:13:17 PM |
|
Projeyi boşverin, hype fena değil gibi
|
|
|
|
Pixsius
Member
Activity: 99
|
|
January 12, 2018, 01:55:13 AM |
|
üye olduktan sonra KYC kısmında kimlik filan istiyor, bunları doldurmamız gerekiyormu ico dan alabilmek için ?
|
|
|
|
Solarminer
|
|
January 12, 2018, 11:11:27 AM |
|
Başlık gerçekten ilgi çekici durumda . Blockchain 3.0 Girişle güzel bir lansman sağlıyorlar .
KYC mevzusundan dolayı sıcak bakamadım maalesef . Katılmayı düşünen var mı ?
|
|
|
|
furylmz
|
|
January 12, 2018, 11:47:14 AM |
|
İlginçmiş güzel bir projeye benziyor white listi ne zaman açılır acaba ona göre yerimizi alalım bekleyelim ben buna birkaç ethereum atmayı düşünüyorum.Bluzelle ve nucleustan sonra 3.ico
|
|
|
|
kriptom
|
|
January 12, 2018, 11:50:49 AM |
|
KYC istiyorlarmı ? Artık pekte istemeyen kalmadı ama bir umut . Sonra Utrust ICO su gibi derdimizi Çinlilere anlatmaya çalışmayalım .
|
|
|
|
Pixsius
Member
Activity: 99
|
|
January 12, 2018, 11:57:53 AM |
|
KYC istiyorlarmı ? Artık pekte istemeyen kalmadı ama bir umut . Sonra Utrust ICO su gibi derdimizi Çinlilere anlatmaya çalışmayalım .
ben çektim kimlik selfie vs yolladım, onaylanırsa alım yaparım sanırım
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
January 12, 2018, 12:10:54 PM |
|
Bende kyc yaptım ve onaylanmasını bekliyorum.girecek arkadaşlar şuna dikkat etsinler minimum 10.000 MAN alabiliyorsunuz arkadaşlar yani 3600 dolar a denk geliyor.Daha az alım yapmak isteyenler varsa boşuna KYC ile falan uğraşmasınlar bence.Veya bikaç kişi birleşip girsinler projenin kazandıracağını düşünüyorum
|
|
|
|
zdrovie
|
|
January 12, 2018, 02:33:33 PM |
|
Ooo sağlam ICO gelmiş alırım bende bi dal.KYC yi yaptım inşallah approved olurda katılırım şimdiden para toplamaya başladım bu proje için ama limiti yüksek tutmuşlar amk.3600 dolar nerdeyse 15 milyar yapıyor.Geri dönüşünün iyi olacağına inancım tam bu yüzden gireceğim.şu KYC bi onaylanırsa gerisini hallederim yüksek ihtimalle
|
|
|
|
Turkoin (OP)
|
|
January 12, 2018, 09:12:29 PM |
|
evet arkadaşlar son güncellemeleri de yaptık. proje gerçekten kaliteli olduğunu farkettim çeviri yaparken. yatırım yapmayı bende düşünüyorum açıkçası bakalım son 3 gün kaldı. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
|