waybesuricata
|
|
January 18, 2018, 07:45:16 PM |
|
Merhabalar, bende zeepin'in telegramdan filan bounty'sine katıldım ama kimlik bilgilerini göndermedim, illa ki kimlik bilgilerini göndermek gerekiyor mu ve neo wallet hesap açmak zorunlu sanırım değil mi?
|
|
|
|
slmn
|
|
January 18, 2018, 08:25:37 PM |
|
62-63 milyon dolar topladı adamlar yaklaşık 4-5 saatte hard cape ulaştılar az buz rakam değil scam çıkarsa piyasa çok büyük sarsıntı geçirir. Merhabalar, bende zeepin'in telegramdan filan bounty'sine katıldım ama kimlik bilgilerini göndermedim, illa ki kimlik bilgilerini göndermek gerekiyor mu ve neo wallet hesap açmak zorunlu sanırım değil mi?
Bountyler için kyc belki istemeyebilirler tam bilmiyorum bilen varsa yazsın ama neo walletınız olması gerekiyor tabiki tokenleri almak için.
|
|
|
|
Mavilcposeti
|
|
January 18, 2018, 08:38:19 PM |
|
Çok ilginç valla scam iddaaları atıldı ama 4-5 saatte hardcap yapmış birileri scam diyerek kerizlerin almasını engelledi kendisi topladı valla
|
|
|
|
karakurt
Newbie
Activity: 13
Merit: 0
|
|
January 18, 2018, 08:47:58 PM |
|
Çok ilginç valla scam iddaaları atıldı ama 4-5 saatte hardcap yapmış birileri scam diyerek kerizlerin almasını engelledi kendisi topladı valla
Hardcap yapmış olması scam ihtimalini ortadan kaldırmaz. Ayrıca almak isteyen alırdı zaten, gişe kuyruğu değil ki öndekileri caydırıp sıra kapasın. Yeterince paran varsa her şeyi alır gidersin. Başkasını engellemek iddiası bu bakımdan gülünç.
|
|
|
|
Mavilcposeti
|
|
January 18, 2018, 08:55:32 PM |
|
Hardcap yapmış olması scam ihtimalini ortadan kaldırmaz. Ayrıca almak isteyen alırdı zaten, gişe kuyruğu değil ki öndekileri caydırıp sıra kapasın. Yeterince paran varsa her şeyi alır gidersin. Başkasını engellemek iddiası bu bakımdan gülünç. Valla daha rahat topladılar aslında 1 saatte hardcap bekleniyordu ama daha süre uzadı çoğu kişi girmediğinden daha rahatça yavaş yavaş topladılae
|
|
|
|
AppleJr_1
Newbie
Activity: 30
Merit: 0
|
|
January 18, 2018, 08:57:07 PM |
|
Zeepin scam değil. Bilgi karmaşası var.
|
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
January 18, 2018, 09:40:14 PM |
|
valla ben bu zeepte bir şey anlamadım her kafadan bir ses vay arkdaş hard cap yaptılar demekki bir şeyler var ki yaptılar ne ise oda elimizden gitti sıradaki gelsin
|
|
|
|
max1616
Member
Activity: 434
Merit: 14
|
|
January 21, 2018, 12:20:15 AM |
|
Merhaba arkadaşlar ben kyc yi doldurdum onaylandı fakat bu işlerde yeni olduğum için acemilikten formda wallet yazarken myetherwallet adresimi yazmıştım..Kyc kısmı şu an kapalı ama profil kısmından girip neo wallet adresimi ekledim..Sizce bi sıkıntı çıkar mı..Mail atmama veya telegramdan iletişim kurmama gerek var mıdır?
|
|
|
|
cemetin54
Member
Activity: 392
Merit: 10
|
|
January 21, 2018, 12:55:58 AM |
|
HARDCAP yaptılarda ben bunun kyc işlemini yapmadım sıkıntı çıkarırlarmı orda takılı kaldım napcam ya iyide para topladı
|
|
|
|
Coinredd
|
|
January 21, 2018, 08:03:54 AM |
|
bende güvenmediğimden bountysinde kyc yapmadım çok şüpheli duruyorlardı bakalım dagıtımı yapacaklarmı bizede
|
|
|
|
thepanicpoint
|
|
January 21, 2018, 08:56:52 AM |
|
Scam çıkabilir mi acaba gerçekten sıkıntılı durummuş, icosuna katılmamıştım ufak bir bountysini görmüştüm ona girdim ben de, inşallah öyle bir durum yoktur baya kişinin parası var içerde.
|
|
|
|
slmn
|
|
January 21, 2018, 09:21:18 PM |
|
Merhaba arkadaşlar ben kyc yi doldurdum onaylandı fakat bu işlerde yeni olduğum için acemilikten formda wallet yazarken myetherwallet adresimi yazmıştım..Kyc kısmı şu an kapalı ama profil kısmından girip neo wallet adresimi ekledim..Sizce bi sıkıntı çıkar mı..Mail atmama veya telegramdan iletişim kurmama gerek var mıdır?
Sıkıntı çıkar tabi adamlar senin güncellemeni görmezler bile o kadar insan arasından. Yapman gereken şey şu makalede yazıyor linkini atıyorum https://medium.com/@zeepin/zeepin-announcement-ec3695a266e6
|
|
|
|
cemetin54
Member
Activity: 392
|
|
January 21, 2018, 09:28:43 PM |
|
Scam çıkabilir mi acaba gerçekten sıkıntılı durummuş, icosuna katılmamıştım ufak bir bountysini görmüştüm ona girdim ben de, inşallah öyle bir durum yoktur baya kişinin parası var içerde.
Bu saatten sonra scam falan çıkmaz bu proje yatırımda topladı kucoin binance gibi borsalara girme ihrtimalleri yüksek bunların
|
|
|
|
SkyLords
|
|
January 21, 2018, 10:21:19 PM |
|
yeni çıkan coinlerde anca airdrop olursa alıyorum. değilse para falan yatırmayı düşünmüyorum
|
|
|
|
snaper14
Member
Activity: 243
|
|
January 21, 2018, 10:48:55 PM |
|
Bu kadar para toplayıp scam çıkması çok saçma olur nihayetinde projeleri neyse onu uyguladıkları vakit zaten topladıkları paradan daha fazlasını kazanma şansları var.
|
|
|
|
HyperLup
|
|
January 21, 2018, 11:04:41 PM |
|
Zeepinin hiç bir şeyine katılmadım fakat herkesin endişe duyması ilginç geldi bana. Umarım emek harcayan hiç kimsenin emeği boşa gitmesin.
|
|
|
|
max1616
Member
Activity: 434
Merit: 14
|
|
January 22, 2018, 02:10:40 AM |
|
Sıkıntı çıkar tabi adamlar senin güncellemeni görmezler bile o kadar insan arasından. Yapman gereken şey şu makalede yazıyor linkini atıyorum https://medium.com/@zeepin/zeepin-announcement-ec3695a266e6Teşekkür ederim gösterildiği gibi mail attım..İyi çalışmalar.
|
|
|
|
snaper14
Member
Activity: 243
|
|
January 29, 2018, 11:42:42 PM |
|
Dediğim gibi oldu bu kadar para toplayıp scam çıkması saçma olurdu yarın Kucoin'e giriyorlar en az x3 yaparak başlar. Başlığı açan arkadaşa teşekkürler tabiki o uyarısını yaptı.
|
|
|
|
paladium
Sr. Member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
|
|
January 30, 2018, 01:46:33 PM |
|
Kucoin de gözüküyor ama alıp satım yok şu anda . Gece 10:00' damı açılacak acaba .
|
|
|
|
saulzaents (OP)
|
|
February 03, 2018, 08:37:31 PM Merited by Nadziratel (20) |
|
Arkadaşlar projenin en başindan beri kimseye scam felan demedim bunu tekrar belirtmek istedim benim actigim başlik ile birlikte belki bir cok insan yatırım yapacaktı ama işte sinek pisliği mide bulandırır hesabı belki de vazgeçtiler bu arada ben de tabiki yatırım yapmadım bu anlattigim olaylardan mütevellit gel gelelim proje hardcap yapti felan neyse kucoin'e de girdi felan neyse durumlar bunlar ufak bir durumdu belki ama benim için önemli bir detaydi team ile ilgili bilgiler benim için önemli çünkü neyse bir projenin de böyle sonuna gelmiş bulunduk tam olarak araştirmadim ilgilenmedim borsaya giriş süreciyle ilgili fakat cok büyük vurgunlardan alıkoymamışımdır sizleri diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|