TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
September 07, 2018, 08:26:11 AM |
|
Arkadaşlar 2 dolardan 1400 tane satıyorum. Açıkta hesaplarım kaldı onları tamamlamak için satıyorum. İlgilenen varsa pmden yazabilir.
|
|
|
|
furylmz
|
|
September 07, 2018, 10:31:25 AM Last edit: September 07, 2018, 07:58:56 PM by furylmz |
|
Arkadaşlar 2.tura katılacağım almak isteyen varsa ulaşsın az bir komisyonla isteyene alabilirim
Stok:9000 adet nex
Kalan adet:7100 adet nex
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
September 07, 2018, 07:37:41 PM |
|
phase 1 bitti herhalde. guncel durum 814,341 neo kaba bi hesapla 15,364,000 nex satilmis denebilir herhalde phase 2 icin 9 10 milyonluk token kalmis desek ilk gunden bu rakam tuketilir diye dusunuyorum
|
|
|
|
Bthd
Legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
|
|
September 07, 2018, 10:38:54 PM |
|
9.3m kalmış geriye 1033 kişilik token totalde. İkinci raundu kyc geçen herkese mi açacaklar 1033 kişi için kura mı çekecekler başvuranlar arasından ?
|
|
|
|
nascasto
Full Member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
September 08, 2018, 12:35:16 PM |
|
Ben phase 1 de daha iyi bir performans bekliyordum. Bu performanstan sonra hardcap bile yapamıyabileceklerini düşünüyorum tabi bu zor bir ihtimal çok fazla hype var
|
|
|
|
maho2100
Newbie
Activity: 32
Merit: 0
|
|
September 08, 2018, 02:07:08 PM |
|
Neoyu duyan hemen kucoine gireceğini sanıyor.
|
|
|
|
furylmz
|
|
September 08, 2018, 02:07:14 PM |
|
1k nex = 65 neo
Almak isteyen bana ulaşsın
|
|
|
|
Bthd
Legendary
|
|
September 08, 2018, 03:44:31 PM |
|
Pazar akşamı raund 2 için çekiliş sonuçları belli olacak. 1033 kişi seçilecek başvuranlar arasından muhtemelen hardcapı ucu ucuna kaçırak neo için belirledikleri fiyattan dolayı.
|
|
|
|
temmuz
|
|
September 08, 2018, 04:34:55 PM |
|
çekilişe girmeyenlerde alamıyor mu
|
|
|
|
Bthd
Legendary
|
|
September 11, 2018, 09:46:29 AM |
|
Çekilişe girenlerin dahi tamamı alamıyor muhtemelen hardcap yapamayacaklar sadece 1033 kişi seçtikleri için ve sadece hepsi tamamını aldığında hardcapa ulaşacakları için. Kalan tokenler şirkete kalacak yine.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
|
|
September 11, 2018, 01:55:42 PM |
|
Çekilişe girenlerin dahi tamamı alamıyor muhtemelen hardcap yapamayacaklar sadece 1033 kişi seçtikleri için ve sadece hepsi tamamını aldığında hardcapa ulaşacakları için. Kalan tokenler şirkete kalacak yine. Ben şirkete kalacağını sanmıyorum yakacaklardır. Zaten başka türlü birşey yapamazlardı fazladan kişi olsa eksik token kalabilirdi arz talep karşılanamayabilirdi. Bence 0x yaptığı gibi açacaklardı saldırıcaktı insanlar hardcapin çok önemli olduğunu düşünümüyorum zaten bu proje için
|
|
|
|
tmskcimen
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
September 11, 2018, 02:35:39 PM |
|
Naptılar acaba hardcap yapabildilermi bunlar ikinci round başladı millet yatırıyordu hala devam ettiğine göre hardcap olmamış sağlam projede yanlış zamanda ico yapıyolar bizi için yanlış onlar için doğru
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
|
|
September 11, 2018, 02:40:12 PM |
|
Hardcap yapmamaları daha iyi diye düşünüyorum circulating suply azalıcaktır. Ben ekibin yakacaklarını düşünüyorum bi nevi sabit kur yüzünden mağduriyetimizi bir nebze de olsa azaltmak. Capler olmasa ben 10 tane hardcap yapacağını düşünüyorum. Böylesi daha iyi, biraz sabırla çok güzel kazançlar sağlanacak nexten
|
|
|
|
sconklin321
Sr. Member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
|
|
September 11, 2018, 03:00:16 PM |
|
Hardcap yapmamaları daha iyi diye düşünüyorum circulating suply azalıcaktır. Ben ekibin yakacaklarını düşünüyorum bi nevi sabit kur yüzünden mağduriyetimizi bir nebze de olsa azaltmak. Capler olmasa ben 10 tane hardcap yapacağını düşünüyorum. Böylesi daha iyi, biraz sabırla çok güzel kazançlar sağlanacak nexten
sabit kurdan maduriyet yaratılmıyor ki maduriyet kelime anlamı olarak haksızlığa uğramak herkese aynı muamele haksızlık yok zorlada satmıyor. 18,54 den sayıyorsa şuanda 18 dolar oldu neo adet başına ,54 cent kardasın şuanda . ama hard cap yapmamalarını bende istiyorum hardcap yapanlar genelde zarar ettiriyor. tokenleri yakma olacak mı tam incelemedim ama yakarlarsa iyi olur. ikinci kyc geçemedim 1 ye katılabildim sadece bakalım nasıl olcak.
|
|
|
|
parin35
Newbie
Activity: 71
Merit: 0
|
|
September 11, 2018, 03:24:37 PM |
|
sabit kurdan maduriyet yaratılmıyor ki maduriyet kelime anlamı olarak haksızlığa uğramak herkese aynı muamele haksızlık yok zorlada satmıyor. 18,54 den sayıyorsa şuanda 18 dolar oldu neo adet başına ,54 cent kardasın şuanda . ama hard cap yapmamalarını bende istiyorum hardcap yapanlar genelde zarar ettiriyor. tokenleri yakma olacak mı tam incelemedim ama yakarlarsa iyi olur. ikinci kyc geçemedim 1 ye katılabildim sadece bakalım nasıl olcak. Hocam kafanmi guzel ? nex icosu icin neo yu 18 dolara sabitlediler piyasa neoyu artik 18 dolar gibi gordu 200 dolarlardan nerelere indi bu iyi olmadi kusa cevirdiler neo yu...
|
|
|
|
Bthd
Legendary
|
|
September 11, 2018, 03:52:29 PM |
|
Naptılar acaba hardcap yapabildilermi bunlar ikinci round başladı millet yatırıyordu hala devam ettiğine göre hardcap olmamış sağlam projede yanlış zamanda ico yapıyolar bizi için yanlış onlar için doğru
hocam hardcapı her türlü yaparlardı 1033 kişi için 9000 hak tanıdılar 2. tura katılan herkese izin vermediler. 1033 kişinin içinde maddi durumu şu an için uygun olmayan elbet birileri vardır o yüzden hardcap yapmaları mümkün değil. Bir kişi 1 neo bile eksik gönderse hardcap yapamamış oluyorlar zaten. Bence istediklerinin 5 katı kadar neo topladılar zaten. 1 milyon neo boru değil.
|
|
|
|
temmuz
|
|
September 11, 2018, 04:24:42 PM |
|
hocam hardcapı her türlü yaparlardı 1033 kişi için 9000 hak tanıdılar 2. tura katılan herkese izin vermediler. 1033 kişinin içinde maddi durumu şu an için uygun olmayan elbet birileri vardır o yüzden hardcap yapmaları mümkün değil. Bir kişi 1 neo bile eksik gönderse hardcap yapamamış oluyorlar zaten. Bence istediklerinin 5 katı kadar neo topladılar zaten. 1 milyon neo boru değil. aynn bu bok gibi piyasada iyi bve başarılı bir ıco denebilecek bir seviye . uzun vadede karlı olcağını düşünüoyrum metamax gibi yayılırsa özellikle(tabi bu neonun yaygınlaşmasıyla alakalı) çok iş yyapar yatırımcısı
|
|
|
|
nascasto
Full Member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
September 11, 2018, 05:41:40 PM |
|
hocam hardcapı her türlü yaparlardı 1033 kişi için 9000 hak tanıdılar 2. tura katılan herkese izin vermediler. 1033 kişinin içinde maddi durumu şu an için uygun olmayan elbet birileri vardır o yüzden hardcap yapmaları mümkün değil. Bir kişi 1 neo bile eksik gönderse hardcap yapamamış oluyorlar zaten. Bence istediklerinin 5 katı kadar neo topladılar zaten. 1 milyon neo boru değil. aynn bu bok gibi piyasada iyi bve başarılı bir ıco denebilecek bir seviye . uzun vadede karlı olcağını düşünüoyrum metamax gibi yayılırsa özellikle(tabi bu neonun yaygınlaşmasıyla alakalı) çok iş yyapar yatırımcısı Hocam walletları hakkındaki düşüncelerine sonuna kadar katılyıorum. Benim çok hoşuma gitti tasarım olarakta çok güzel şahsen metamasktan daha güzel gözüktüğünü düşünüyorum. Şuanlık ben projede bir tane eksik göremiyorum. Bu piyasa şartlarında yatırımcısına ilaç gibi gelicek.
|
|
|
|
ziya1453
|
|
September 12, 2018, 09:51:56 AM |
|
kendi borsası 2018 içinde açılacal olsada, kendi borsasında 2019 un ilk çeyreğine kadar listelenemeyecek nex. security oldukları için gerkliizinler alınacak. buda bürokrasi demek olduğu için süre 2019 un ikinci yarısı bile olabilir demek. bilginize.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
September 12, 2018, 11:23:47 AM |
|
ikinci tur için bekliyordum ama kurada çıkmadı. bilerek ikinci turda az kişiye hak verdiler. isteselerdi sayıyı yüksek tutabilirlerdi. satılamayacapını biliyorlar bir kısım token kendilerine kalsın istiyorlar. zaten toplayacağını topladı. neo bir pump yerse kafadan kara geçecekler zaten
|
|
|
|
|