luppecuppe
|
|
February 02, 2018, 10:23:07 PM |
|
Resmen silkeleme yaşanıyor zaten bu kadar sert pumpun bir düzeltmesi olması daha çok şaşırtıcı değil. İşin açığı ben böyle derin bir düzeltme beklemiyordum. Ama olmasıda çok şaşırtıcı değil.
|
|
|
|
campeck
|
|
February 02, 2018, 10:34:03 PM |
|
Sert düşüşlere alışmıştık fakat burada fark Bitcoinin 20.000 dolardan başlayan ve sinsice azalarak devam eden düşüşünün en sonunda patır patır bir silkelemeye dönüşmesi oldu, geçmişe göre bayağı bir yüksekten silkelendik, altlarda da zarar çok.
|
|
|
|
mustangy
|
|
February 03, 2018, 05:16:34 AM |
|
|
always have antminers and psu for sale please dm
|
|
|
madcoin
|
|
February 03, 2018, 03:33:11 PM |
|
Panik satışların yanlış olduğu defalarca kanıtlandı ama yinede insan psikolojisi gereği önlem alınamadı. Çok hızlı bir pump bekliyorum. Sonunda manipülasyonların sonuna geldik. Regülasyon olmayan piyasa yok.
|
|
|
|
lighterkek
Newbie
Activity: 182
Merit: 0
|
|
February 03, 2018, 04:04:07 PM |
|
Ben de yanlış yaptıklarını düşünüyorum panik satış yapanların riske edecek zamanları yok demek ki diye düşünüyoruö kendilerine göre haklılar tabi ama akıllı olan sabretmek diye düşünüyoruö paniğe kapılmayanlar buradan zengin ayrılacaklar diye düşünüyorum
|
|
|
|
Meowtwo
Member
Activity: 268
Merit: 12
|
|
February 03, 2018, 05:38:15 PM |
|
Sabretmekte fayda var her zaman. panik yapmanın bir anlamı yok anca kendilerine zarar
|
|
|
|
Baltazaar
Full Member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
|
|
February 03, 2018, 05:56:37 PM |
|
ben bu panik satış işini anlamıyorum yani neden panikler insan ve duygusal olarak Evet para kaybettiğini vermiş olduğu kötü biraz biraz daha sabrederseniz artı puan olarak dönecektir Bunu biliyorum O yüzden paniK satış yapmıyorum
|
|
|
|
TheUnknownMan
|
|
February 03, 2018, 07:21:13 PM |
|
Bilgilendirmeniz yerinde olmuş ve güzel bir şekilde açıklamışsınız.Böyle bir oluşuma yatırım yapacaksanız panik satış gibi hareketlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz.Çünkü tahminimce bunu yapanların önemli bir kısmı yanlış zamanda satış yaptığı için daha fazlasını kazanabileceği halde bir nevi zarar etmiş gibi olmuştur.Tabi ki riskler de var.Sonuçta bir anda 0'ı bile görebilirsiniz.Ama bu panik satış olayı ile doğru-yanlış zamanda satış olayı aynı şey olmuyor.
|
|
|
|
Tiyatroibo
Newbie
Activity: 112
|
|
February 03, 2018, 08:32:57 PM |
|
Bitcoinin 1 ay önce yaklaşık olarak başlayan düşüşü Hale’n devam ettiği sürece panik satışları devam eder
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
February 03, 2018, 09:28:43 PM |
|
Birileri yine panik satışı yapsa da biraz düşükten alabilsem. 8000 dolardan alış kaçırdım, halen bekliyorum. Ben bi alayım da sonra çıksın yine Millet alıyor ben hep gecikiyorum.
|
|
|
|
NYGMA_35
|
|
February 04, 2018, 12:44:42 AM |
|
Benim için coin fiyatları tam istenilen seviyede değil. Yükselmesi zaman alıcak gibi tabi bu süreçte bazı coinler yükselebilir. Onlardar birini yakalarsam ne ala. Sanırım bunun için panik yapabilirim
|
|
|
|
Presidentcoinn
|
|
February 04, 2018, 09:23:53 AM |
|
Yüksek seviyeden alım yapmayanların panik yaptığını sanmıyorum, onlar için en fazla aldıkları fiyata kadar gerileme olmuştur. Sonuçta fiyat ne olursa olsun satım yapılıyor, elde kalan bir coin yok.
|
|
|
|
M.aksak
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 3
|
|
February 04, 2018, 10:53:40 AM |
|
Panik yapanlar genelde ise yeni giren acemi yatirimcilar yani bilinclenmeleri gerekiyo bitcoini ogreneceklerdir. Bu panik satislar zamanla azalacak bence.
|
AirsaveTravel.com [ PRE ICO BEGINS ON 10TH SEP 2018 ] ───── A Decentralized Social Saving Travel DApp ─────
|
|
|
bitcoincitr
|
|
February 04, 2018, 11:40:54 AM |
|
Ben devletlerin çoktan Bitcoin'e el attığını düşünüyorum bana kalırsa Bitcoin'in önünü kesmek için önce satın alıp daha sonra sell emri veriyorlar, piyasayı bir türlü rahat bırakmadılar bu birkaç botun ya da para babasının yapabileceği iş değil. Bütün devletler aynı anda garip açıklamalarda bulunup, sell emri veriyor.
|
|
|
|
selfymenu
Newbie
Activity: 126
|
|
February 04, 2018, 12:28:47 PM |
|
Bitcoinin 1 aydır devam eden düşüşü nedeniyle insanlar paniğe kapılıp satışa yöneliyor ama koşa sürede tekrar artacaktır bence
|
|
|
|
Zakkaya
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 3
|
|
February 04, 2018, 01:20:12 PM |
|
En son 8000usd ye düştükten sonra beni korkuttu . Kendimi tutmaya calissam da yarısını sattım ve altcoinlere yönlendirdim . Büyük bir hata yaptım ama stresini kaldıramıyordum .
|
|
|
|
SogukSavas
Newbie
Activity: 126
|
|
February 04, 2018, 06:33:51 PM |
|
Bu düşüşler insanları gereksiz panik satışlar yapmasına yol açtı Ama kısa vadede yükseleceğini düşünüyorum
|
|
|
|
ribal
Member
Activity: 217
Merit: 10
|
|
February 04, 2018, 06:40:06 PM |
|
Panik satış olayına takılmayın, kısa sürede toplu satın alma çılgınlığına geri döneriz. Bitcoin fiyatının düşmesi sizi çekindirmesin. Fiyatların çok daha fazla düştüğü günler oldu, hepsi geride kaldı.
|
|
|
|
thewarriors
Full Member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
|
|
February 04, 2018, 06:43:46 PM |
|
Forumda bir arkadaş vardı 20 bin dolardan bitcoin almıştı o satmadıysa kimse satmz diye düşünüyorum Bu aylarda bu düşüşler normal mart'dan sonra tam hız yola devam edecektir.
|
|
|
|
ap3311
|
|
February 04, 2018, 07:40:19 PM |
|
En son 8000usd ye düştükten sonra beni korkuttu . Kendimi tutmaya calissam da yarısını sattım ve altcoinlere yönlendirdim . Büyük bir hata yaptım ama stresini kaldıramıyordum .
keşke yapmasaydin. biraz araştirma ve bilgi lazim bu konularda. total marketcap olayina dikkat edin. genelde bitcoin hangi seviyelerde takildiginda total marketcap hangi seviyelerde oluyor ne zaman fiyatlar düşmeye cakilmaya ve bitcoin iyice cakilmaya başladigi zamanlarda total market cap nasil değişiyor hangi orana geliyor ona bakarak biraz da fikir yürüterek aslinda total olarak insanların altcoin ve bitcoinden uzaklaştiğini dişari kaçtigini bilirsiniz. ve illa ki girecek bunlar bir gün piyasaya marketi takip ederek hacimlerden vs bu gayet anlaşilabiliyor artik o kadar da gizli sakli işler yapmiyorlar artik sadece ilgi ve takip gerekli bu tarz olaylarda.bitcoin'in 9 bin dolara yaklaştiği zaman araliginda total marketcap 430 milyar dolarin üstündeydi coktan. şuan da bitcoin 8275 dolar civarlarında ve tabi ki marketcap te 395 milyar seviyelerinde aradaki fark bitcoin in iniş cikişi için fikir verebilir.
|
|
|
|
|