hasyurt
|
|
February 13, 2018, 08:39:40 PM |
|
edeceği değeri bence buldu daha fazla gideceğini zannetmiyorum. benim ilk göz ağrım diyebilirim.
|
|
|
|
kukoc
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
February 13, 2018, 08:44:06 PM |
|
Bitcoin yükseldiğinde ripple da yükselecektir. En azından yaptıkları reklamlarla bir anda ortalığı alt üst edebiliyorlar. Şuan zaten her şey kötü seviyede gerçi. Ne alsak yükselecektir
|
|
|
|
Hopewithmoney
|
|
February 13, 2018, 08:48:12 PM |
|
Ripple eski konumuna gelir mi bilmiyorum fakat yapılan açıklamada 2018 yılı içerisinde en büyük 5 para transfer firmasından 3’ünün XRP’yi kullanmaya başlayacağını duyurdular bu da büyük bir gelişme olacaktır.
|
|
|
|
The Rose Rain
|
|
February 13, 2018, 11:12:02 PM |
|
gelir ama seviyeye gelene kadar BTC 100 bin dolar olur, Ripple tam bir pump koini başka bir şey değil, milyarlarca olan bir koinden bahsediyoruz.
|
|
|
|
pokerjet
|
|
February 15, 2018, 08:48:35 AM |
|
Ripple fiyat olarak 1$ etrafına yerleşmiş görünüyor, bu yıl bir daha yapsa yapsa 2ya da 3X yapar onuda zaten bir çok coinden kazanabilirsin, o yüzden ille de uzun vade Ripple diye tutturmanın alemi yok, kısa vadede al sat yapılır fakat çok kötü terste de bırakabilecek karaktere sahip.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
February 15, 2018, 08:59:41 AM |
|
Ripple hareketini bence fazlasıyla yaptı daha çıkar mı belki neden olmasın ama şu anda eskisine göre daha riskli bana göre fiyatı arttı. Ben şansımı daha farklı yerlerde deneyeceğim. Tutupta 0.5$ lara geri dönme şansı da var.
|
|
|
|
kubra68
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
February 18, 2018, 07:07:27 AM |
|
rıpple bence bugun itibarı ile 1.12 dolar dolaylarında biraz daha beklenirse 0.80-0.90 dolar dolaylarında alınabilir bende 0.90 dolar dolaylarında almıştım şimdi tekrar satıp düşünce almayı düşünüyorum . ve nisan sonuna kadar eski seviyelerine gelebileceğini düşünüyorum her sey bitcoinin durumuna baglı ama bunu da unutmamak gerek
|
|
|
|
Defloration
|
|
March 24, 2018, 08:53:11 PM |
|
Piyasada ethereum bile adam gibi yükselemezken ripple balon gibi şişti sonunda patladı. Hiç güven vermiyor bana. Tecrübesiz eş dost ripple alacam dediğinde hepsine karşı çıkıyorum. Ekmeğini yiyen yedi şu saatten sonrası ne olcağı belli değil tam kumar
|
|
|
|
medlucky
|
|
March 24, 2018, 09:11:18 PM |
|
ripple cidden çok düşük ama daha hala dip yapmadı diyebiliriz 5000 satoshiye kadar düşmesi muhtemel ama ilk boğa hareketiyle birlikte 3-5 dolar seviyelerine tekrardan tırmanacaktır
|
|
|
|
tartibaya
|
|
March 24, 2018, 10:38:20 PM |
|
Ripple in 3 dolar olması falan bence hayal anca btc uçarsa öyle belki olur saçma sapan fiyat yaptı gerçekten saçmaydı bence adeti itibariyle mantıklı gelmiyor.
|
|
|
|
Cixboy61
|
|
March 25, 2018, 07:43:07 AM |
|
Ripple'ın o fiyalara çıkmasına hiç anlam veremeyen biri olarak tekrar o seviyeleri görmesi için BTC'nin güzel bir atak yapması gerektiğini düşünüyorum. Yukarıdan aldın ve elinde kaldıysa beklemekte fayda olabilir.
|
|
|
|
ozgurk
Member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
|
|
March 25, 2018, 07:52:57 AM |
|
Bitcoin eski fiyatina gelirse, hacimler ozamanlara donerse neden olmasin. Zaten cok gereksiz yukselis olmustu ama biryerden kendini fiyatladi. Tekrar eskisi olmamasi icin sebep yok
|
|
|
|
kubra68
Member
Activity: 336
|
|
March 25, 2018, 07:56:01 AM |
|
Bence eski seviyesini gececektir ama biraz sabırlı olabilirsek çünkü btc piyasayı belirlediği için yhiç bir altcoinin yükselmesine müsade etmiyor neredeyse biraz daha sabırdan sonra bence xrp 3-4 dolarları rahat bulur yıl sonuna kadar 7 dolarları bulabilir diye düşünoyurum
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
March 25, 2018, 08:33:00 AM |
|
Ripple banko eski seviyelerini gelecektir hatta daha yükseklere gidecektir.Şu aralar toplanmaya başlanmalı ki sonrasında pişman olunmasın.Güzel kar bırakacak
|
|
|
|
coingainer01
Member
Activity: 266
|
|
March 25, 2018, 08:43:15 AM |
|
BTC kendini topladığı anda tüm coinler bir yükseliş yaşayacaktır. Ripple reklamı çok yapılan bir coin. Kesinlikle bir pump yiyecektir. O yüzden alım fırsatı olduğunu düşünüyorum
|
|
|
|
KralSakir
Member
Activity: 196
|
|
March 25, 2018, 08:45:38 AM |
|
Tamamen şahsi yorumum ripple'ın bir daha o günleri görebileceğini zannetmiyorum. Derseniz bunun için bir sebebin,grafiğin,datan var mı yok ancak nedense böyle düşünüyorum.
|
|
|
|
fodoyr565
Newbie
Activity: 112
Merit: 0
|
|
March 25, 2018, 09:24:33 AM |
|
Ripple tekrar eski konumuna gelmesi zor guzukuyor aldik ufak bi miktar aldigimiz degere gelse birakilp cikmayi dusunuyorum
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
March 25, 2018, 10:36:28 AM |
|
Piyasanın Yükselmesi durumunda muhtemelen ripplede yükseliş gösterecektik fakat hiçbir zaman yatırım yapmadım yapmayıda düşünmedim umarım yatırım yapanlar karşılığını alır
|
|
|
|
tendor
|
|
March 25, 2018, 10:50:16 AM |
|
Ripple uzun vadede yükselir ama 3 doları aşarmı bir daha bilemeyiz. piyasanın genel gidişatına göre hareket ediyor çoğu zaman, artık herkes ripple ın farkında ve kimse uzun vadeli elinde tutmuyor. kısa karları görenler satıp çıkıyor. elinde olmayanlar açısından da satın almak için riskli görülüyor. bu sert düşüş ripple ı uzun süre kendine getiremez bence.
|
|
|
|
Account Supplier
|
|
March 25, 2018, 10:53:22 AM |
|
Ripple bende ısınamadım bir türlü ve bir daha eski seviyeleri göreceğini sanmıyorum bu sene maksimum 3x yapar ki onu da reklamlar sayesinde yapar ötesi zor. Bütün bu şartlar bitcoinin ve piyasanın yükselmesine bağlı. Başka coinler var daha fazla kazandırabilecek ripple almak mantıksız.
|
|
|
|
|