heidikim
|
|
March 04, 2018, 10:53:15 PM |
|
Gözüme kestiriyorum aslında altlardan epey çıkıp direkt ETH ve BTC ye geçesim var. Btc bazında kar için zorluyorum ancak btc hep pişman ediyor neredeyse. Ethde kralın peşinde.
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
March 04, 2018, 10:57:55 PM |
|
Tabiki mantıklı ben Ethereum ve Bitcoin'i aynı altın gibi yani sanki rezerv para birimiymiş gibi tutuyorum. Bugüne kadar hiç USDT kullanmadım zaten dolar bazlı yaptığım kâr umurumda değil önemli olan satoshi ve ether bazlı ne kadar kar yaptığım.
|
|
|
|
namutenahi
Newbie
Activity: 54
Merit: 0
|
|
March 05, 2018, 11:40:05 AM |
|
herhangi bir coinden kar realizasyonu yapıyorsan eth veya btc'ye geç. bu ikiliyi rezerv para gibi düşünebilirsin.
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
March 05, 2018, 11:45:35 AM |
|
valla uzun vadede herkese sorarsan satma derler çünkü herkesin uzun vadede kripto paralardan beklentisi çok fazla
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
legia
Jr. Member
Activity: 73
Merit: 1
|
|
March 05, 2018, 11:54:36 AM |
|
Yeni cikan ICO'larin %90i belki de daha fazlasi ETH tabanli dolayisi ile piyasanin can damari gibi ETH.
|
|
|
|
risinqsun
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 273
-
|
|
March 05, 2018, 12:00:07 PM |
|
Bu sene sağlam artış bekliyorum ethereum da benim ön görüm 3500 ile 5000 dolar arasında gibi gözüküyor bakalım tutmak ne kadar fayda verir size kalmış. Altkoinler ucuz olduğu için daha fazla kar bırakır.
|
|
|
|
fixmod
|
|
March 05, 2018, 12:09:37 PM |
|
Herşeyden önce şunu söyliyim; elinde ETh varsa sakın satma. Çünkü ETH diğer altcoinler gibi değil. Başlıbaşına bir altyapı desek yanlış olmaz. Satarsan zarar edersin ileriye dönük olarak düştüğünde alırsan daha fazla kar elde edersin. Şu an da en sağlam altcoin bence ETH.
|
|
|
|
emirkalyoncu
|
|
March 05, 2018, 01:55:05 PM |
|
Eğer bir ICO yatırımcısıysanız cebinizde ethereum bulundurmak gerekiyor.Ethereum düştükçe toplamak mantıklı.Böylece ICOlara yatırım yaparken ucuzdan daha fazla token alabilirsiniz
|
|
|
|
Monkey1
|
|
March 05, 2018, 01:59:42 PM |
|
Eğer bir ICO yatırımcısıysanız cebinizde ethereum bulundurmak gerekiyor.Ethereum düştükçe toplamak mantıklı.Böylece ICOlara yatırım yaparken ucuzdan daha fazla token alabilirsiniz
Son zamanlarda hype olan tüm ICO lar en kötüsü 2X kazandırıyor . Gözüne kestirdiğin ICO lar için ETH tutmak mantıklı . Ben ICO cu değilim dersen ozaman diğerlerine yöneleceksin .
|
|
|
|
HyperLup
|
|
March 05, 2018, 03:11:32 PM |
|
Piyasanın şu döneminde Ethereum bulundurmaktan daha mantıklı bir yatırım olduğunu sanmıyorum. Ethereuma diğer altcoinlerden fatklı bakmak gerekiyor. Artık piyasa için Bitcoin kadar önemli olduğunu düşünüyorum.
|
|
|
|
earmark
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
March 05, 2018, 03:17:21 PM |
|
Ethereum şu an için bence sağlıklı altcoin. Zaten şu anda genel olarak bir düşüş var ama Eth varsa elden çıkarma derim. Kendini toparlayacaktır yakın zamanda.
|
|
|
|
KodesCrew
|
|
March 05, 2018, 03:22:23 PM |
|
Merhabalar arkadaşlar, geçen günlerde 4 tane ethereum aldım haftalık değişimlerde satarım diye. 4300 lirayken almıştım, şu anda 3800'e kadar düştü. Sizce yükselir mi beklemeli miyim, yoksa daha fazla düşmeden satıp elimden çıkarmalı mıyım ?
Ether satmanızı şuan kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çok kısa bir sürede yükselmese de , 2. çeyrek başlarında yükselişe geçerek 1200-1500 $ seviyelerine yükselecektir. Sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
March 05, 2018, 03:31:31 PM |
|
Ethereum bu piyasada ki en mantıklı yatırım aracı denebilir. Ortada bir sistem var ve Ethereum a dayanan bir çok proje. Bu da fiyatlanması demek. Bende Eth biriktirmeye çalışacağım.
|
|
|
|
polat90
|
|
March 05, 2018, 03:38:24 PM |
|
Son günlerde nerdeyse full ethereuma geçiş yaptım, kazandıracağını düşünüyorum
|
|
|
|
token10250
|
|
March 08, 2018, 04:12:49 PM |
|
Ethereum tutmak mantıklı hele bugün fiyat 750 dolar olmuşken. günlük hacim Ethereum için düşük, insanlar elinde tutup eth satmayı tercih etmiyor. Eth platformu pazardaki en güçlü bir kaç platformadan biri.
|
|
|
|
markandum
Member
Activity: 266
Merit: 10
|
|
March 08, 2018, 04:29:36 PM |
|
Ethereum tutmak her zaman mantıklı. Kendisine ait eminim çok sayıda jeton var. Bunlar hep ETH ile alındıkları için piyasada her zaman hacmi olan ender coinlerden biri
|
|
|
|
Metazen
Member
Activity: 213
Merit: 11
|
|
March 08, 2018, 05:12:43 PM |
|
Ulan öyle bir yazmışsınızki rahatlattınız valla Thanks ciğerim. Birazı ethereum da.. kızıyorum arada ethereuma da Vitaminsiz Vitalik e de ama iyidir iyi..
|
|
|
|
KodesCrew
|
|
March 11, 2018, 09:09:09 AM |
|
Saklanması gerek tek para birimi ethereum dur. Çok istikrarlı gidiyor. Gözünüz kapalı saklayabilirsiniz. Pişman olmayacaksınız
|
|
|
|
faaty
|
|
March 11, 2018, 09:14:08 AM |
|
Ethereum tutmak mantıklı elbette. Bu yıl içerisinde gelecek olan Metropolis güncellemesi is pos-pow hibrit bir sisteme geçilecek ve bu fiyatı oldukça iyi etkileyebilir. Bu güncellemede gecikme olması durumunda fiyat olumsuz etkilenebilir tabi.
Ancak ben piyasadaki düşüşün mart ayı boyunca devam edeceğini düşünüyorum. ethereum almak için biraz daha beklenebilir.
|
|
|
|
Rkc Trader
|
|
March 11, 2018, 09:15:01 AM |
|
Rezerv coin olarak sakladığım ve coin alım satımı yapmak için kullandığım iki coinden birisi, diğeri bitcoin zaten.
|
|
|
|
|