nalpagutt (OP)
Sr. Member

Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
 |
January 24, 2018, 06:32:49 AM |
|
Arkadaşlar merhaba , yakın zamanda yeni bir ICO Gerçekleşti ve çok kısa sürede bitti . İsmi Matrix . Yeni bir blockchain kuruyorlar Ether - Bitcoin gibi . Çok azda inceleme fırsatı buldum . Telegramda bir dostum Çin hükümetinin ciddi anlamda desteklediğini ve bütün hastanelerini bununla destekleyeceğini yazmıştı bana . https://youtu.be/wsGEi7nOQCIBu video biraz daha detaylı ancak ingilizce . ICO'suna katılan var mı ? Nedir ne değildir bizi aydınlatabilir mi detaylı olarak  Bu arada telegram türkiye grubunu kurduk tartışma ve sohbet için gelebilirsiniz https://t.me/joinchat/FFO01hJ1bupHlF8N4UFVugSuan sadece etherdelta'da işlem görüyor . Coinmarketcap'e bile gelmedi .
|
|
|
|
DarkXen
|
 |
January 24, 2018, 07:20:56 AM |
|
Son zamanlarda ortalamanın üstünde gerçkleşen tüm satışlar presale olsun crowdsale olsun hardcapa ulaşıyor hatta dehsete düşürecek fee ler ödenerek bu koinlere giriliyor. Matrix, Bluzelle ve bunu gibi bir kaç tanesi benim açımdan positif olarak aralarından ayrılıyor.
|
|
|
|
ayeaye87
Member

Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
|
 |
January 24, 2018, 08:27:59 AM |
|
Çin hükümeti bu piyasayı tamamen kapatmayı düşünmüyor mu.? Ben mi yanlış biliyorum. En son Madenciler bile Çinden çıkmaya başladılar diye biliyorum. Hatta iki tane büyük madenci Kanada da tesis kurmaya başlamışlar idi.
|
|
|
|
zfrey
|
 |
January 24, 2018, 08:47:04 AM |
|
İcosuna sadece 220 kişinin katıldığı ve 1k'nın üstünde deli dehşet yatırımların aldığı coin. Kısa bi sürede bitmişti ve imzaları sr member ve üstüydü sanırım 1 haftalık imza kampanyası yapılmıştı. Takibe almaya değer, telegrama da geliyoruz
|
|
|
|
pro2017
Member

Activity: 210
Merit: 11
|
 |
January 24, 2018, 09:25:43 AM |
|
matrix'e katılamadım bile millet yüksek fee ödeyerek giriyor böyle hype si yuksek icolara. Neyseki wepower kişisel cap yapacak ona katılabilecegiz yoksa var halimize artık icolara bile giremez olduk
|
|
|
|
pkblgn
Member

Activity: 180
Merit: 10
Risk takes great win or die.
|
 |
January 24, 2018, 09:31:06 AM |
|
Akşamları İco kovalıyorum yine de sağlam projeler elimin altından kaçıyor. Nasıl kaçırmadan takip ederim arkadaşlar.Çıkan icoların tarihleri birbirine giriyor Altcoin Announcememt kısmında.
|
|
|
|
|
Tomynho
Newbie
Activity: 76
Merit: 0
|
 |
January 24, 2018, 10:04:35 AM Last edit: October 02, 2018, 06:18:52 PM by Tomynho |
|
Account SOLD !
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
 |
January 24, 2018, 11:42:37 AM |
|
coğu kısı katılamadı. bız ozel telegram grubumuda bır kac gundur ıncelıyoruz. dedıklerını yaparlarsa tutar bu ıco. hemde fena tutar.
|
|
|
|
Asber
|
 |
January 24, 2018, 12:14:03 PM |
|
Yaa valla arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz bu işi hiç anlamıyorum. Bı sürü ico içinden cımbızla çeker gibi iş yapanı nasıl buluyorsunuz. Bu işe ne kadar vakit ayiriyorsunuz, hiç anlamıyorum. Helal olsun gerçekten. Var mı anlatacak bir arkadaş.
|
|
|
|
acmrl
|
 |
January 24, 2018, 12:19:23 PM |
|
valla şuan bile borsaya çıkmamasına rağmen ico fiyatını 5 e katlamış görünüyor, umarım forumdan yakalayan arkadaşlar olmuştur.
|
|
|
|
Coffee06
|
 |
January 24, 2018, 12:35:26 PM |
|
Son zamanlarda geçerli projeler çıkmaya başladı gerçekten. Çoğunu takip edemiyoruz maalesef. Değerlendirenler olduysa gerçekten güzel kazançlar sağlayacak gibi duruyor.
|
|
|
|
SRKNGL
Member

Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
|
 |
January 24, 2018, 01:08:47 PM |
|
Etherdeltada işlem gördüklerine göre eth tabanlı bir token olmuş olmuyor mu? Kafam karıştı
|
|
|
|
Hc01
|
 |
January 24, 2018, 01:14:45 PM |
|
İcosuna sadece 220 kişinin katıldığı ve 1k'nın üstünde deli dehşet yatırımların aldığı coin. Kısa bi sürede bitmişti ve imzaları sr member ve üstüydü sanırım 1 haftalık imza kampanyası yapılmıştı. Takibe almaya değer, telegrama da geliyoruz Tum satılanları sadece 220 kısı mı aldı yanı  bence kotu olmus hem ınsanların alamaması hem de buyuk balınaların elınde gezen bır coın olacak olması, ıstedıklerı gıbı oynayabılırler eger sadece bukadar az kısıde varsa. Proje olarak cok hosuma gıtse de bu konuda tereddutum var suan dusununce.
|
|
|
|
HSYNTKN
Member

Activity: 336
Merit: 17
|
 |
January 24, 2018, 03:02:03 PM Last edit: January 24, 2018, 04:52:38 PM by HSYNTKN |
|
Bende telegrama girdim ordan 10 Man gelecek zengin oldum 😀😀 şuan değeri 1.70 dolar. Yani 10.7 dolarim olacak. Bakalım ilerde neler olacak. Ama dediğiniz gibi 220 kişi aldıysa balinalar istediği gibi fiyatı oynayabilirler.
|
|
|
|
waybesuricata
|
 |
January 24, 2018, 03:40:13 PM |
|
Bende telegrama girdim ordan 10 Man gelecek zengin oldum 😀😀 şuan değeri 0.36 dolar. Yani 3 dolarim olacak. Bakalım ilerde neler olacak. Ama dediğiniz gibi 220 kişi aldıysa balinalar istediği gibi fiyatı oynayabilirler.
10 man yatırıldı mı cüzdanlara? Yoksa henüz bir bilgi yok mu bununla ilgili? Gelen giden yok çünkü cüzdanlara. Neo wallet istememişti bir de değil mi?
|
|
|
|
nalpagutt (OP)
Sr. Member

Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
 |
January 24, 2018, 03:44:48 PM |
|
Bende telegrama girdim ordan 10 Man gelecek zengin oldum 😀😀 şuan değeri 0.36 dolar. Yani 3 dolarim olacak. Bakalım ilerde neler olacak. Ama dediğiniz gibi 220 kişi aldıysa balinalar istediği gibi fiyatı oynayabilirler.
MAN'ın şuan ki değeri 1.70 $ Nasıl 0.36 $ hocam ? ICO Fiyatıydı 0.36 $
|
|
|
|
HSYNTKN
Member

|
 |
January 24, 2018, 04:51:45 PM |
|
10 man yatırıldı mı cüzdanlara? Yoksa henüz bir bilgi yok mu bununla ilgili? Gelen giden yok çünkü cüzdanlara. Neo wallet istememişti bir de değil mi? Daha yatirilmadi benimde bilgim yok şuan . Bende yatmasını bekliyorum sabırsızlıkla gelsin de paramız olsun biraz ;-)
|
|
|
|
HSYNTKN
Member

|
 |
January 24, 2018, 04:53:14 PM |
|
MAN'ın şuan ki değeri 1.70 $ Nasıl 0.36 $ hocam ? ICO Fiyatıydı 0.36 $ Haklisin kardeşim benim kafa Ico fiyatına gitti
|
|
|
|
Eron
|
 |
January 24, 2018, 04:59:46 PM |
|
İcosuna sadece 220 kişinin katılmış olması dezavantaj görünüyor. Böyle durumlarda fiyatla oynanabilirmiş gibi geliyor açıkçası. Bu projeyide kaçırmışız. Güzel projeye benziyor, takip edip belki bir noktada alış yaparım bende.
|
|
|
|
|