redsilentstorm
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
June 11, 2018, 11:20:28 AM |
|
Bu fındık dalları yeşillenmeyecek bir süre büyük ihtimal , ağaçları komple kesebilirler bile .Karını alan çıktı alamayan burda esir kaldı. Umarım güzel günleri hep beraber görürüz.
|
|
|
|
Rkc Trader
|
|
June 11, 2018, 11:22:45 AM |
|
Bu aylarda da yeşillenmezse Kasım ayına kadar dibin dibine vurur. Kasım Aralık döneminde belki dipten toplayanlar olur.
|
|
|
|
cemetin54
Member
Activity: 392
|
|
June 11, 2018, 11:40:10 AM |
|
Şu sıralar yeşillenmesi zor 600 dolara dönse çok iyi olur ama görüenenköy kılavuz istemez zor dönücek gibi 2-3 hafta içerisinde inşallah daha erken döner ama hiç sanmıyorum şimdilik döneceğini
|
|
|
|
Night Trader A
|
|
June 11, 2018, 11:59:08 AM |
|
Kısa vadede toparlanma mutlaka olacaktır ama orta vade için yön hala aşağı. Piyasada bahar havası yok.
|
|
|
|
CoinSlayer
Member
Activity: 238
|
|
June 11, 2018, 05:11:14 PM |
|
Altcoinlerin yeşillenmesi parça parça gerçekleşiyor hangisi ne zaman olacağını bu nedenle yakalamak zor, toplu bir yükselişi özledik vallahi.
|
|
|
|
TaliskerDarkStorm
|
|
June 11, 2018, 05:33:53 PM |
|
Ortada şu an yeşillendi diyebileceğimiz bir pozisyon görmüyorum. Çok mu hevesliyiz, çok mu acele ediyoruz da sürekli bir hayal kırıklığı yaşanıyor. Çok açık ve net bu işin sonunda sabredenler kazanacak ama şimdiden kimsede sabır kalmamış.
|
|
|
|
krm4700
|
|
June 11, 2018, 06:19:08 PM |
|
birkaç sefer yeşillendi gibi oldu ama meğerse düşüşün habercisi olmaktan başka birşey değilmiş umarım en kısa zamanda tekrar yükselişi görürüz.
|
|
|
|
muteahhit
Member
Activity: 364
Merit: 20
|
|
June 11, 2018, 07:06:17 PM |
|
25 Ocaktan itibaren her kıpırdanmaya aha boğa geliyor diye diye haziranın ortasına geldik. Biz boğa dedikçe btc daha aşağılara bıraktı kendisini. Artık benim derdim btc sabit kalsın. Yükselmesin öyle %40-50 veya x2 x3 yapmasın. 8 binlerde gezinsin sadece. Btc sakin kaldıkça altcoinler daha rahat hareket ediyor en azından.
|
|
|
|
BurakTurk
Newbie
Activity: 70
Merit: 0
|
|
June 11, 2018, 08:13:59 PM |
|
valla yeşillenecek yeşillenecek ama bize bir faydası olur mu orası biraz muamma bir durum, yani bu kripto para piyasaları paso zenginlere yarıyor ben bir şey anlamadım bu işten
|
|
|
|
kschneezy
|
|
October 10, 2018, 08:59:52 PM |
|
2018 başından beri 10 ay geçti Nisan ayı hariç fındık dalları yeşillenmedi. Fındık dalarının yeşillenmesi için hacimin indiği yere geri çıkarak talep patlamasının gerçekleştirmesi ve fiyatı satıcıların belirlemesi gerekir.
|
|
|
|
Ecol
|
|
October 10, 2018, 09:54:26 PM |
|
Artık bu noktadan sonra ciddi anlamda toparlamamız lazım çünkü artık dibinde dibindeyiz gibi geliyor bana ama hep böyle düşününce bu piyasa daha da aşağı çekiliyor artık hiç düşünmeyip unutup parayı bırakmak en mantıklısı gibi gözüküyor bana böyle ikidebir düşünüp kafayı yemekten iyidir sanki.
|
|
|
|
sanatsanaticindir12
Jr. Member
Activity: 168
Merit: 1
|
|
October 10, 2018, 10:34:55 PM |
|
Ben senin tabirinle yeşilleneceğine inanıyorum.Ülkeler ve politikaları ile marketin dalgalanması çok normal,piyasa içersinde yatırımcılar ve bizler bu konuda biraz daha sakin ve sabırlı olmalıyız.Genel olarak son zamanlardaki düşüncelerim bunlar.
|
🔺🔸🔺🔸🔺🔸🔺🔸 [ MOOZICORE ] WORLD’S FIRST MUSIC STREAMING SERVICE ON BLOCKCHAIN 🔸🔺🔸🔺🔸🔺🔸🔺 https://tokensale.moozicore.com/
|
|
|
avalonn
|
|
October 11, 2018, 11:06:27 AM |
|
yeşillenmesi için talep görmesi için tekrar bi güzel yağlanıp cilalanıp parlatılması gerekiyor..önceki yükseliş çatallanma şeyine başlamıştı bi de basın ilgisi vardı..şimdi ne olacak ya da olmalı ? buna kafa yormak lazım ve zaman aralığını tahmin etmekte önemli. bu yükselişin kenarda aç köpek gibi bekleyen tepeden almış forum köşelerinde zırlayanları da tekrar gazlayacak şekilde olması lazım ki çelme takamasınlar
|
|
|
|
kevindeangelis
Full Member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
|
|
October 14, 2018, 07:56:33 PM |
|
Fındık dallarının yeşillenmesi en çok istediğimiz olay borsa sitelerine gün aşırı bakmaya başladım haber okumak borsaya bakmak içimi karartıyor bazen. Boğa olmazsa olmaz pazar için aksi halde ilgi giderek düşüyor.
|
|
|
|
zonefloor
|
|
October 14, 2018, 08:19:59 PM |
|
fındık dalları "altcoinler" elbet yeşillenecek olay tabii ki bitcoin'e bakıyor geçtiğimiz haftalarda altlar ufak ufak çıkışlar yaşamaya başlamıştı ta ki btc aşağı doğru salana kadar.. btc yine bir yatay çizgi yakalarsa altlar yeşillenecektir.
|
|
|
|
Mavis
|
|
October 14, 2018, 10:09:06 PM |
|
Milyonlarca insan kripto para pazarına girmeye hazır. Sadece yüksek uçuculuk oranı geri dönsün borsa üye sayıları yine patlama yapmaya başlar. Herkesin konuştuğu 2017 sonunda gelmiş olan büyük pump.
|
|
|
|
Ethercool
Jr. Member
Activity: 115
Merit: 1
|
|
October 14, 2018, 10:22:09 PM |
|
Konu açılalı 9 ay olmuş arkadaş yükseliş gelicek mi umutları içindeymiş. Şu an ki pozisyonda keşke 9 ay önce ki piyasa olsa diyoruz Ama umutsuz değilim 2019'da bir şeyler olacaktır, olmalı da
|
|
|
|
zhongzy
|
|
October 15, 2018, 03:11:43 PM |
|
Son bir aydır alım yapanların kazanmaya başlaması sevindirici. Hızlı fiyat büyümesinin olabileceği tekrar tekrar kanıtlanmış olgu. Pek çok sebep olduğunu okudum sebep ne olursa olsun güzel gün.
|
|
|
|
wallet
Full Member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
|
|
October 18, 2018, 01:55:05 PM |
|
Elbet motorları maviliklere sürme vakti gelecek. Bir haftalık yeşil olacak fındık dalı trade pozisyonu alma konusunda faydalı olur. EFT, vadeli işlem diyerek 2018'i doldurmak üzere olan kripto sektörü gelecek adına umut vaat ediyor.
|
|
|
|
urwhatuknow
Sr. Member
Activity: 446
Merit: 250
CAT.EX Exchange
|
|
October 18, 2018, 02:01:04 PM |
|
Sonbahar da biraz zor genel de bahar aylarında bu dediğin şey oluyor diye biliyorum Yaw merak etmeyin düzelecek her şey relax relax demek isterdim ama o kadar iyimser olamıyorum ya kusura bakmayın.
|
|
|
|
|