Merhabalar Arkadaşlar;
Uzun süredir internet üzerinde
Ether Delta kullanımını araştırmama rağmen forumlarda ve telegramda ulaştığım bilgiler tam anlamı ile kullanım için yeterli olmamıştır. Youtube üzerinden izlediğim videolardan da Alım-Satım işlemleri, Token ekleme ve diğer detayları öğrenmeme rağmen Gas limiti nedir? Neye göre belirlenir ve alım satım için ne kadarlık ETH gereklidir? gibi detayları tam olarak anlamış değilim.
Bu durumdan dolayı eğer forumdaki arkadaşlar, tutorial ya da video-tutorial şeklinde Türkçe bir içerik hazırlayıp bizim ile paylaşabilirler ise hem forumdaki diğer arkadaşlara yardımcı olacaktır hem de verdiği destek ile forumdaki yardımlaşmayı daha iyi yerlere getireceğini düşünüyorum. Diğer yabancı dillerdeki katılım ve paylaşım ciddi şekilde büyüktür. Özellikle Reddit gibi kanallarda "region alt channel" ile insanlar birbirlerine ciddi şekilde yardımcı oluyor.
1- Buna ek, -olarak ilk başta yazmam gerekeni şimdi yazıyorum-
bildiğim kadarı ile Ether Delta yakın zamanda bir güvenlik sorunu yaşadı. Bu yüzden kullanımı şu an için güvenli midir?[/li][/list]
2- Ether Delta yerine alt tokenları Alım-Satım yapabileceğimiz alternatif siteler mevcut mudur? Kullandığınız ve memnun kaldığın siteler hangileridir?
Bu konularda bilgi sahibi arkadaşlar hem kaynak olarak hem de kendisine ait paylaşımları bizlerle paylaşarak konuya katkıda bulunur ise çok sevinirim.
Herkese iyi günler dilerim.