Republicofizmir
|
|
February 06, 2018, 06:02:42 PM |
|
Piyasa sıkıntılı bi dönemde olduğu için aslında ekstra fazla bir düşüş yaşamamış olan bir coinden bahsediyorsun. Bir de piyasa herkesi üzdü son zamanlarda yani yalnız değilsin. Ben Ethde beklemeyi tercih ediyorum.
|
|
|
|
afmfk
Member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
|
|
February 06, 2018, 06:06:01 PM |
|
Piyasanın genelinde yaşanan düşüş fazla üzmemeli, piyasa rayında gidiyorken aldığınız coin düşüyorsa o başka. Soğuk su içilir ama çok da fazla dert etme sen derim. Bu aralar mevsim kış olsa da soğuk su içmek popüler.
|
|
|
|
TheCarm
|
|
February 06, 2018, 07:35:00 PM |
|
İşte ne güzel tüm coinler alım fırsatına dönüverdi. Mantıklı yatırımlar yapılıp soğuk su yerine martini veya chivas içilebilir. Hadi bide tavsiye veriyim. Waves ilk artışta 10$ olacak:)
|
|
|
|
roy92
Full Member
Activity: 224
Merit: 105
MFG Token Sale - 1st of January
|
|
February 07, 2018, 06:46:44 PM |
|
İşte ne güzel tüm coinler alım fırsatına dönüverdi. Mantıklı yatırımlar yapılıp soğuk su yerine martini veya chivas içilebilir. Hadi bide tavsiye veriyim. Waves ilk artışta 10$ olacak:)
Allahini seven su versin diyor.. Adam alkol tavsiye ediyor..
|
|
|
|
eucalyptus
Member
Activity: 280
Merit: 71
|
|
February 07, 2018, 07:04:17 PM |
|
Bu piyasa çok dalgalı bir piyasa ve normal durumlarda bile bir gün içerisinde %80 düşüş yaşayan coinler gördük. Hele ki son düşüş sonrası marketcap neredeyse %70 eridi ve daha dalgalı bir hale geldi. Burada bazı arkadaşların da yazdığı gibi hodl yapmaktan başka çare yok. Sert düşüşler yaşayan bir coin sonra daha kolay pump yiyebiliyor. Sabır işin en kilit noktasıdır.
|
|
|
|
thepanicpoint
|
|
February 07, 2018, 08:39:43 PM |
|
Çok pis çalkaladırlar, önceki düşüşler böyle büyük değildi sanırım bu en büyük dalga oldu, çıkış da çok yüksekti inişi de aynı şekilde yüksek oranda oldu, bisüre durulup rayına oturacaktır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
dewildance
|
|
February 07, 2018, 09:43:42 PM |
|
Yerinde olsam zarar satışı yapmam, arkadaşında dediği gibi yapılacak tek şey hold olacak. Bence çok merak etmeyin aldığınız noktaya 1 2 ay içerisinde geri dönecektir. Vechain boş bir proje değil. Belki beklediğinizden daha fazla değerlenir.
|
|
|
|
campeck
|
|
February 07, 2018, 10:40:37 PM |
|
Bitcoin ve altcoinlerde görülen uçuk fiyatlardan sonra düşüşle birlikte gelinen noktadaki fiyatlar arasında fark çok fazla ve zarar nedir diye hesaplandığında dudak uçuklatıyor gerçekten, soğuk su içmekte fayda var.
|
|
|
|
devotional
Member
Activity: 336
Merit: 13
|
|
February 07, 2018, 10:49:09 PM |
|
8500 kiramadi gene dusus basladi. 5000 diyorlar.
|
|
|
|
elismemish
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 4
|
|
February 07, 2018, 10:51:31 PM |
|
Çinlile uyandı alta doğru çekiyolar yine mk adamlar ne bok yiyosa artık düşüyo bırakında artsın ne güzel yükseliyodu piyasa kızarıcak yine gibi
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
The Rose Rain
|
|
February 07, 2018, 11:51:40 PM |
|
Hocam bu günkü yükseliş bence size bir bardak su verilmiş gibi bir rahatlama getirmiştir diye düşünüyorum. gerçekten iyi arttı koinlerin fiyatları.
|
|
|
|
Galacos
|
|
February 08, 2018, 01:12:45 AM |
|
Her düşüşün bir çıkışı vardır unutmayalım zararına satış yapmayın bence zararı çıkarınca satın acil ihtiyacınız yoksa
|
|
|
|
HeadShakerZ
Newbie
Activity: 11
Merit: 0
|
|
February 08, 2018, 05:30:24 AM |
|
Ne kadar tez canlı insanlarsınız ya. İstiyorsunuz ki aldığınız an 3x, 5x yapsın. Vechain şu karmaşık dönemde, pozisyonunu korumayı başarabilen nadir projelerden biri. Bu krizde %20 düşüşle tutunmayı başaran kaç tane proje var? Ayrıca yatırımını dolar bazında düşünürsen işin iş. Bu ayın sonunda Vechain adına önemli gelişmeler olacak zaten. Çok değil, 1 ay daha dişini sık.
|
|
|
|
pokerjet
|
|
February 08, 2018, 05:54:54 AM |
|
''Allahını seven bir bardak soğuk su versin'' Başlığa baktıkça ağlanacak halimize gülesim geldi, Rabbim sizi de güldürsün, bol bol kazanç versin hem de tez zamanda.
|
|
|
|
afmfk06
Member
Activity: 365
Merit: 10
|
|
February 08, 2018, 05:57:55 AM |
|
Bu piyasada işlem yaparken yanıbaşında her an bir bardak soğuk su olmalı zaten. Bazan kazandığında ama çoğu zaman kaybettiğinde içmek üzere. Ben hep kaybettiğinde soğuk su içenlerden oldum.
|
|
|
|
fodoyr565
Newbie
Activity: 112
|
|
February 08, 2018, 06:45:35 AM |
|
çare hodl. direnci kırıp tekrar yükselişe geçildiğinde güzel günleri görüyor olacağız. bu piyasa koşullarını btcye hiç bakmadan geçirmek benim tercihim
|
|
|
|
xxxgr
Member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
|
|
February 08, 2018, 07:54:18 AM |
|
Başlık haala devam ediyor, pazartesi btc 6100 e düştüğünde ilk aklıma bu başlık geldi, dedim erken açılmış asıl şimdi sular lazım Allahtan biraz düzeltti bir daha görmesek bari
|
|
|
|
DarkXen
|
|
February 08, 2018, 08:45:42 AM |
|
Soğuk su hepimize lazım , henüz düzeldiğine dair bir işaret yok bekleyip göreceğiz hep beraber buralarda olması açıkçası pek rahatlatmıyor.
Suyu bardakla değil damacana ile içmek lazım içim yanıyor, içimmmmmm.
|
|
|
|
instr_35
Newbie
Activity: 196
|
|
February 08, 2018, 01:28:35 PM |
|
hahahahaah hemen su içmeyin üstüne zararınızı karşılayana kadar elinizde tutun derim. Elbet yükselecektir
|
|
|
|
Zagor Tenay
Member
Activity: 196
Merit: 11
|
|
February 08, 2018, 02:58:53 PM |
|
Soğuk su içmeye gerek yok, eski liste fiyatları tekrar geri dönecek. Panik satış yapanlar isterlerse bir kaç bardak soğuk su içebilirler. Sepetinize sahip çıkan zararını geri çıkaracak.
|
|
|
|
|