pokeviktor
Sr. Member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
|
|
August 30, 2018, 07:51:29 PM |
|
Aslında bilmediğimi veya bilemeyeceğimi itiraf etmeliyim. Beklemek sonuç verebilir ya da hüsran ile sonuçlanabilir. Emin olmadan yol almaya çalışmak gibi meşakkatli işlerle meşgulüz. Sonumuz iyi olur umarım.
|
|
|
|
quandrel
Newbie
Activity: 56
Merit: 0
|
|
August 30, 2018, 08:31:31 PM |
|
işin aslı arkadaşlar şuan beklemekten başka bir çaremiz yok ve çoğumuz için de en iyi seçenek yine bu. o zaman gelene kadar bu fırtınadan sağ çıkmanın bir yolunu bulacağız.
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
August 31, 2018, 11:11:24 AM |
|
Beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey var mı. Günlük karlarla elimizdeki coini arttirıyoruz. Nasıl olsa boğa gelince her türlü kazanacağız
|
|
|
|
zonefloor
|
|
August 31, 2018, 11:26:00 AM |
|
"tekkeyi bekleyen çorbayı içer.." beklerken kendinizi geliştirin TA öğrenin, haber okuyun terste kaldıysanız zararınızı azaltacak ya alımlar yapın yada mevcut zararda olan token'ları sataın düşükten tekrar girmeye çalışın.
|
|
|
|
cacakax
Member
Activity: 299
Merit: 11
|
|
August 31, 2018, 12:07:28 PM |
|
"tekkeyi bekleyen çorbayı içer.." beklerken kendinizi geliştirin TA öğrenin, haber okuyun terste kaldıysanız zararınızı azaltacak ya alımlar yapın yada mevcut zararda olan token'ları sataın düşükten tekrar girmeye çalışın.
bende köpeğime diyorum mutfakta birşeyler yaparken bu lafı bekliyoruz 8 9 aydır beklicez el mahkum
|
|
|
|
oturanbilboa
|
|
August 31, 2018, 12:38:36 PM |
|
Doğru zamanlarda yapılan mantıklı hareketler şu anki piyasada pek kar marjında değişiklik oluşturmasa da zarar konusunu minimize etme şansı sunuyor. En azından eldeki token miktarını arttırabilirsiniz. Konu açıldığında şubat ayında bekleyelim mi diyordu insanlar eylül geldi sayılır hala bekliyoruz. 2018 bize güzel şeyler sunmadı ama daha da beklemek dışında elde pek şansı kalmıyor yükseklerden giren arkadaşların. 2019 da güzel hareketler göreceğiz diye düşünüyorum.
|
|
|
|
WaDa
|
|
August 31, 2018, 01:50:30 PM |
|
Umudunuzu asla kaybetmeyin ve sadece bekleyin eğer %50 den fazla zararınız var ise kesinlikle trade yapmayın sonucu üzücü olur bol kazançlar...
|
|
|
|
kral2100
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
August 31, 2018, 01:56:56 PM |
|
Piyasa bu durumu oldukça uzun süredir yaşamakta ama ben ve genel olarak bir düşünce hakim bu aralar yıl sonunda düzeleceği haberleri geliyor.
|
[ Z ] ZooomEx◾ 0% trading FEE CRYPTO EXCHANGE ███████ (❪ https://www.zooomex.com/ ❫) ███████
|
|
|
Matthewww
|
|
August 31, 2018, 02:15:21 PM |
|
bu piyasa çok değişken yarın ne olacağını kimse bilemez. o yüzden beklemek her zaman kazançlı olur diye düşünüyorum çünkü saçma sapan coinler bile zamanı geliyor ederinden fazla değerlenbiliyor.
|
|
|
|
necafff
Newbie
Activity: 56
|
|
August 31, 2018, 02:22:00 PM |
|
7 aydır piyasa darmaduman ama artık iyice sonlara yaklaştık pek fazla düşüş görmeyiz pump dump olayları hariç. Beklemekten başka maalesef alternatifimiz yok.
|
|
|
|
Haticem
Jr. Member
Activity: 268
Merit: 4
|
|
August 31, 2018, 02:59:07 PM |
|
Beklemekten başka seçenek yok geçtiğimiz yıl olduğu gibi sert bi yükseliş olmasada bir yükseliş bekliyorum Eylül sonu gibi. Umarım yanılmam bakalım.
|
|
|
|
Bassakkk7
Newbie
Activity: 57
|
|
August 31, 2018, 04:14:07 PM |
|
Beklemek sonuç verecek mi bilmiyorum ama beklemekten başka bir çaremiz yokmuş gibi şuan sanki satsak piyasa çıkar elimizde tutsak piyasa batar beklemek inşallah bir sonuç verir bunu ummaktan başka yapacak bir şey yok.
|
|
|
|
ZaPpaRa83
|
|
August 31, 2018, 10:25:52 PM |
|
beklemek tabiki so nuç verecek. başarının en büyük anahtarı sabretmektedir. sabrınızla aynı oranda para kazanacaksınız. sabredemeyip çıkarsanız daha sabırlı arkadaşlar sizin zararınızı kendi hanelerine kar olarak yazacaklar
|
|
|
|
ksteve96
Full Member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
|
|
October 13, 2018, 02:30:29 PM |
|
Geçmişteki yatırım hikayelerini okuyun beklemeyenler bekleyenlerden iyi pozisyonda değil satıp çıkanlar ara sıra da olsa gelen fırsatlardan yararlanma şansını kaybetti. Piyasanın içinde kalın ama fazla açılmayın.
|
|
|
|
dgbpool
|
|
October 13, 2018, 02:59:11 PM |
|
Hala bekliyorsanız daha da bekleyin hocam Çünkü beklemekten başka çaremiz yok. Biraz zaman alsada piyasa tekrar toparlanacağını düşünüyorum.
|
bağış : 0x31B00501fA5d235474aECB3B3d6395d5b0710931
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
October 13, 2018, 04:13:09 PM |
|
Piyasanın bu durumu gelişmelerden kaynaklanıyor uluslararsı büyük çapta olumsuz haberlerin yaygın olmasından kaynaklı bir durum.
|
|
|
|
bmgs
Member
Activity: 519
Merit: 16
|
|
October 13, 2018, 04:30:20 PM |
|
Ağustos ayında .35 cent iken 0x almıştım o sırada Çin borsaları kapatıyor muhabbetleri vardı piyasada.
Ben bir süre sonra satmak zorunda kaldım. 2 doları gördü şuan 1.5 dolar civarında.
Binance yeni açıldığında 1-1.5 dolar civarına almıştım 2x yapınca sattım.
20 doları gördü ve şuan 10 dolar civarında.
Çinin spekülasyonundan sonra bu coinler ölmeye yakın market hacmine düştüler.(0x bir ara 120 milyon dolar hacme kadar düşmüştü)
Eğer güvenilir bir projeye yatırım yaptıysanız öyle yada böyle artıyor sadece zaman lazım.
Tamamen katılıyorum, Bitcoin 14k$ a düştüğünde çıkmadıysanız, şimdi çıkmaya hiç gerek yok. Bitcoin ve bazı önemli altcoinler, ileride ath değerlerini en az ikiye katlayacaktır.
|
|
|
|
hiziridiyunusidi
Jr. Member
Activity: 308
|
|
October 13, 2018, 04:36:35 PM |
|
Başlıklara bi bakın herkes öldüm bittim diye ağlıyo kaçmış ya da kaçmaya yer arıyo. Depresyonun dibine vurmuş durumda herkes. Anlaşılan tünelin ucu görünüyo.
|
JAVVY │ An All-in-one Crypto Exchange
|
|
|
Mstulu
Jr. Member
Activity: 322
|
|
October 13, 2018, 05:49:52 PM |
|
Ben yaklaşık iki senedir bu piyasanın içindeyim,evet beklemek sabretmek çok zor ama sabredip bekleyen gerçekten iyi para kazanıyor.Ama doğru durakta beklemek gerekir,sağlam projeli coin leri seçmek lazım,hareketlerini iyi takip etmek lazım
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
October 13, 2018, 06:55:18 PM |
|
Beklemek elbette kazanır ama beklerken de kazanmak lazım.Arasıra pumplar oluyor coinde o arada satıp düşünce ucuzdan alıp adet arttırılabilir.Fazla tecrübem yok diyorsanız da yarısı ile yada 3/1 ile al-sat yapıp bunu öğrenmeye bakın.Boş boş oturup beklemek insnaın canını sıkıyor.Yada cüzdana atıp işinize gücünüze bakın.Bakmayın ekrana.
|
|
|
|
|