beyler yatırım yaptığım paraya doğru gidiyorum sadece 10 bin tl kardayım şuan oda giderek eriyor. yatırımım 25k bir ara 90k fln olmuştu satmadım satmadım derken buralara geldi iş.
şimdi tam ben satınca bir yükselmeye başlarsa kötü olurum. 25k ya kadar tutmayı düşünüyorum siz olsaydınız ne yapardınız?
Şuan için çok geç kalınmış olsa da ilerideki alış- ve satışlarınızda yardımcı olması açısından yazmak istedim.
Bir yatırım enstrümanı bir seferde blok olarak alınmaz , blok olarak satılmaz.
Kademeli alınır , kademeli satılır..
Elinizde 10 K TL para var ve USD çok düştü. Paranızı USD'ye geçirip ordan çıkışı esnasında kar elde etmek istiyorsunuz.3,50 TL'den tüm paranızı USD'ye basmazsınız.
Bir kademe alır ve 1 kuruş aşağısın beklersiniz..Sonra bir kuruş daha . bir daha.. Ve destek noktalarında alımı hafif sertleştirirsiniz. Satarken de aynı şey geçerli.
USD 3,86 oldu diye hepsi elde tutulup lönk diye satılmaz..Ha sürekli çıkıyor diye elde de tutulmaz
(şuan içinde bulunduğunuz durum gibi ) Başlarsın 3,86 dan kademe koyarak satmaya..
Ha diyeceksiniz ki eee ben tüm elimdeki USD'yi sattım en son 3,90 idi ama şimdi 3,94 oldu..
O da başkalarının olsun Unutmayın birşey asla sonsuza kadar yükselmez (yada düşmez).
Tamahkar olup aldığınız yatırımı geri vermeyi öğrenmelisiniz.
Umarım daha büyük karlar elde edersiniz.Selamlar.
Borçla girmek için çok fazla risk içeren bir yatırım aracındasınız sevgili dostum.
Kendinizi madden ve ruhen sıkıntıya sokmayın. İnanın birçok fırsat henüz önünüze gelmek için sizi bekliyor.
İyi akşamlar dilerim.