bizim insanımızın, maalesef
kasıtlı olarak mahvedilen eğitim sisteminden dolayı öngörüsü bakış açısı bakış derinliği muhakeme gücü yoktur...veya da çok sınırlıdır..ülkeyi yönetenlerin lale soğanı demesinden pay biçin işte...matbaayı ülkeye sokmayanların hayaleti ve trolleri hala mevcut...
biz sömürge bir ülke konumuna düşürüldüğümüz için her türlü devrimi kaçırdık .. ve kaçırmayada devam edeceğiz..sanayi bilişim uzay vs..biz dünya için, ürettikleri ürünleri tüketmek için dönüşüme uğramış bir tüketim toplumuyuz..tabiki şu an revaçta olan blokzincir teknolojilerini de ülkece geriden takip edeceğiz.
yeni jet fadılların ürünleri olan çiftlikbank megaholdings epitelyum gibi dolandırıcı saadet zincirlerinin kripto sürümlerini görebiliriz en fazla...işte mesela turcoin diye bişey çıktı ..haberlere vs çıktı..nasıl çıktı ? bastı parayı dandik bi röportaj bitti...pek bişey beklemeyin yani..
o sebeple havuz basınında yazan haberlere itibar etmek şöyle dursun şu forumda bile yazılıp çizilenleri dikkate almayın..gerçekten bişeyleri yakalamak istiyorsanız bu forumda takip edeceğiniz adamların sayısı 5-10 kişi falandır..gerisi de yabancı kaynakları tarayıp araştırmaktan geçiyor.
aha işte şimdi bi başlık var blockchain balonu yazmış salağın biri...düşünün cehaletin seviyesini artık
ben vatansever biriyim ancak bu işlerde milli duyar kasmaya gerek yok..milli duyguları sömürme odaklı projelere de her zaman temkinli yaklaşın 50 kere inceleyin düşünün...sebeplerini yukarda yazdım..ben şahsen kesinlikle girmem..aklınızı kullanın araştırın yatırımınızı yapın hayatınızı kurtarın..bu kadar.