AKCHESOFT (OP)
Jr. Member
Activity: 98
Merit: 1
Ak AKCHE kara gun icindir!
|
|
February 08, 2018, 06:17:18 PM Last edit: February 09, 2018, 01:06:54 AM by AKCHESOFT |
|
Basit bir bulmacayi cozerek aninda 10 Waves + 500 AKCHE kazanabilirsiniz. Detaylar Twitter da... https://twitter.com/DijitalAkche/status/961657144830496768
|
|
|
|
ankara44
Member
Activity: 434
Merit: 14
|
|
February 08, 2018, 06:39:40 PM |
|
Twitter da gördüm bir kaç denemem oldu. ama o kadar da kolay değil. İpucu bile fayda etmedi. Cüzdanın ne kadar güvenli olduğunun kanıtı bu seedler. bakalım kime gidecek.
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
February 08, 2018, 06:48:50 PM |
|
lan tamam anladık cüzdanınız iyi vsvs. ne millete can çekiştiryorsunuz? yok ilk 5 kelime akche yi oluşturuyormuş . ee kelimeler ne ? adana adiyaman afyon ankara aydin balikesir canakkale cankiri corum denizli edirne elazig gumushane hatay kayseri ulan bunlarla bile akche yi oluşturmak bi sürü olasılık zaten. daha bi de bunun devamı. akche yi oluşturmacam ama şimdi gidip voltranı oluşturup gelecem . bekleyin olm çıkışta
|
|
|
|
Account Supplier
|
|
February 08, 2018, 06:53:39 PM |
|
Deveyi hendekten geçirmek daha kolay olasılığında bokunu çıkarmışlar. 4 5 denemeden sonra karıştırmaya başlıyorsun sabaha kadar uğraşsan boşa. Cüzdan güvenliği güzel ama gereksiz zor reklam.
|
|
|
|
atalay
Jr. Member
Merit: 2
https://www.theabyss.com/invite/zmmbh6
|
|
February 08, 2018, 07:09:57 PM |
|
twitter da ipucu veriliyor sürekli, 1 saate kalmaz ipuçları sayesinde kazanır birisi bence.
|
|
|
|
hckdeface
|
|
February 08, 2018, 07:10:32 PM |
|
adamın biri buldugunu iddia ediyordu cüzdan bos felan diodu yalandır muhtemelen .) bakalım kim bulacak
|
|
|
|
Egosmaster
|
|
February 08, 2018, 07:13:12 PM |
|
başlığı yeni gördüm bende şimdi biri bulmuş. erkenden görseydim kesin ben bulurdum tüh
|
|
|
|
legaltrk
Member
Activity: 700
Merit: 56
|
|
February 08, 2018, 07:21:37 PM |
|
acıcık ucundan kaçırdım aga ona yanarım aklıma geldi plaka olduğu yer değiştire değiştire denedim adiyaman yerine adıyaman yazmışım ulan ya
|
|
|
|
AKCHESOFT (OP)
Jr. Member
|
|
February 08, 2018, 07:37:07 PM |
|
adamın biri buldugunu iddia ediyordu cüzdan bos felan diodu yalandır muhtemelen .) bakalım kim bulacak
Butun surecleri ekran goruntuleriyle paylastik.
|
|
|
|
atalay
Jr. Member
Merit: 2
|
|
February 08, 2018, 07:46:58 PM |
|
Butun surecleri ekran goruntuleriyle paylastik. Güzeldi. Yakın zamanda fiyata doğrudan etki edecek gelişmeler olacak mı acaba. Çok ucuzladı akche, piyasanın da etkisiyle.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
February 08, 2018, 08:06:02 PM |
|
rastgele deneme yapacak bir yazılım geliştirip bu işi 5 saat içerisinde çözecek pek çok yazılımcı mevcuttur ama hiç birinin bahsi geçen tutar için elini / beynini yoracağını düşünmüyorum. azıcık yükleseydiniz ödülü keşke.
|
|
|
|
AKCHESOFT (OP)
Jr. Member
|
|
February 08, 2018, 08:53:31 PM |
|
rastgele deneme yapacak bir yazılım geliştirip bu işi 5 saat içerisinde çözecek pek çok yazılımcı mevcuttur ama hiç birinin bahsi geçen tutar için elini / beynini yoracağını düşünmüyorum. azıcık yükleseydiniz ödülü keşke.
Rastgele denemeyle bulunabilir. Cunku kelime gruplarini veriyoruz, sadece siralamasini bulmak gerekiyor. Ancak, 15 kelimenin farklı dizilme ihtimali sayısı: 1.307.674.368.000!!! (Bir takipcimiz yazdi, biz hesaplamadik...) Yeni bir bulmaca daha yapilacak: bu kez ipucu olmayacak ve odul miktari da daha fazla olacak. Cok yakinda Twitter hesabimizdan tarihi ve saati bir kac gun onceden duyurulacak. Katiliminizi bekleriz. https://twitter.com/DijitalAkche
|
|
|
|
alicaan
|
|
February 08, 2018, 09:01:50 PM |
|
Waves Ekibinin hazırladığı bulmaca gibi güzel bir aktivite buda. Hem tanıtım amaçlı reklam anlamı hem de kullanıcıları arasında rasgele bir yarışma. Bu tarz aktiviteleri bence hafta 1-2 tekrarlamak gerekiyor ödülleri farklılaştırarak. Geç gördüm yoksa bir iki deneme yapardım bende
|
|
|
|
tumece
|
|
February 08, 2018, 09:18:45 PM |
|
cevap bulunmus. ama ipucu vererek buldurmuslar. yani yoksa zaten zor is bu gibi kombinasyonlari cozmek. eglenceli seyler bunlar. ayni zamanda guzel bir reklam taktigi. devamini bekleriz
|
|
|
|
hasyurt
|
|
February 08, 2018, 09:20:21 PM |
|
bence gayet güzel tv de boş beleş dizi izleyinceye kadar bulmaca çözeriz. ben uğraşmayı düşünüyorum umarım ödülde ona göre olur. nasip kısmet artık. ama bence gayet güzel reklam olmuş.
|
|
|
|
dogaatac
|
|
February 08, 2018, 09:32:44 PM |
|
istemeyiz
|
|
|
|
Delinquency
|
|
February 08, 2018, 10:10:50 PM |
|
Bulmacanın mantığını anladımda ne kadar saçma bir uygulama olmuş böyle ya. Gerçekten sinir oldum zaten birisi çözmüş ama boş iş bunu söyleyim daha güzel şeyler yapılabilir
|
|
|
|
mehmetkorkrek
Newbie
Activity: 154
Merit: 0
|
|
February 08, 2018, 10:23:50 PM |
|
Bulmak bayağı meşaketli. Verdiğiniz bir ipucu ile de neredeyse imkansız. Yani en az 3-5 ipucu daha gelmeli ki bulunma imkanı olsun.
|
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
February 08, 2018, 10:34:49 PM |
|
Yarışmayı kaçırmışız reklam için süper bir uygulama olmuş. Çözümü görünce o kadar da zor olmadığı görünüyor ama ipuçları olmadan çözüm imkansızmış.
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
carlzec
|
|
February 08, 2018, 11:08:07 PM |
|
Çok geç gördüm kapanyayı. Pc başında görsem baya bir uğraşırdım heralde. Neyse devamı gelecekmiş. Mantıklı reklam kampanyası olmuş. Zaten ilk hedefleri yerel yatırımcılardı.
|
|
|
|
|