bitcoinmuseum
|
|
July 01, 2018, 11:09:25 AM |
|
bilginiz olsun da resmi konu kilitlenmiş görünüyor. sizin tarafınızdan mı kilitlendi acaba? konuları telegrama taşıyarak daha hızlı cevap verebilmek için? telegram kanalıda bu zamana kadar gördüğüm en aktif ve en hızlı cevap bulabildiğimiz kanal bu arada. Bountyhive Türkiye admini büyük ihtimalle kilitlemiştir. Kendisi ile görüşüp buraya cevabını yazarım. Edit: Türkiye Admini telegram bountyhive türkçe grubundan anlık ve hızlı cevap verildiği için kilitlemiştir. Mantıklı olanı yapmış. Telegram kanalı zaten sürekli aktif ve admin anında cevap veriyor ve çözüm odaklı. Niye bir de forum üzerinden cevap vererek zaman kaybetsin ki?
|
|
|
|
PinkBlue
|
|
July 01, 2018, 07:49:49 PM |
|
Şuan bende Bountyhive kullanıyorum. İlk başlarda kampanyaları kaçırmamak için sürekli takip ediyorsun. Gelen kampanya 1 saat içinde doluyor yetişemiyorsun. Katılım çok olduğundan sosyal medya kampanyalarının fazla getirisi yok. Blog ve video kampanyaları için ince eleyip sık dokuyorlar.
|
|
|
|
mercinek344
Newbie
Activity: 97
Merit: 0
|
|
July 01, 2018, 07:55:49 PM |
|
Üye sayısı hep artıyor ama gelen bountylerde her seferinde katılımcı sayısı azalıyor zaten girsekte gelen coinler çöp!
|
|
|
|
hassangunduz
Newbie
Activity: 140
|
|
July 01, 2018, 09:39:50 PM |
|
bountyhive de kampanyalara katılımlar hemen tükeniyor millet hazırda bekliyor galiba yetişemiyorum bir türlü hemen doluyor 4 yada 5 tane kampanyaya katılabildim
|
|
|
|
mcnncnr
Jr. Member
Activity: 546
Merit: 2
|
|
July 02, 2018, 12:08:40 AM |
|
Şu piyasa durumunda cüzdanınıza gelen hangi token çöp değil söyler misiniz? 1-2 istisna dışında piyasaya yeni giren projelerin hiçbiri iyiyse de değilse de varlık gösteremiyor. Her zaman yapılan hata bu. Piyasa durumu mu projeleri değersiz hale getiriyor yoksa projeler mi değersiz ancak piyasa düzelince öğrenebileceğiz.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
redsilentstorm
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
July 02, 2018, 07:30:40 AM |
|
Şu piyasa durumunda cüzdanınıza gelen hangi token çöp değil söyler misiniz? 1-2 istisna dışında piyasaya yeni giren projelerin hiçbiri iyiyse de değilse de varlık gösteremiyor. Her zaman yapılan hata bu. Piyasa durumu mu projeleri değersiz hale getiriyor yoksa projeler mi değersiz ancak piyasa düzelince öğrenebileceğiz.
Sorun sadece gele tokenlerin çöp olması değil. Belirlenen ico fiyatları üzerinden bile hesaplasan çoğu para etmiyor yani adet olarak ta emeklerin karşılığı alınamıyor.
|
|
|
|
devotional
Member
Activity: 336
Merit: 13
|
|
July 05, 2018, 02:51:58 PM |
|
ben uzun zamandir biraktim. o kadar koin geldi hicbiri para etmiyor. artik 7grasasim kalmadi. bir pindify vardi ne oldu o?
|
|
|
|
ucesme
Newbie
Activity: 43
|
|
July 05, 2018, 07:24:19 PM |
|
Kullanımı çok kolay arayüzü güzel ancak campaign sayısı yetersiz.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
July 05, 2018, 08:20:09 PM |
|
Biraz sabır biraz araştırma yaparak imzalardan güzel para kazanabilirsiniz.Tabi borsaya çıkmayı başarırsa.Seçeceğiniz coinde buna dikkat etmek gerekir.Güzel kampanyalar geliyor değerlendirenler kazanıyor.Boğa sezonunda güzel kazandıracak projeler mevcut.
|
|
|
|
SkyLords
|
|
July 05, 2018, 09:31:12 PM |
|
Şu an piyasanın kötü olması nedeniyle belki pek kazandırmayacak gibi gözüküyor ama. Çok harika ve geleceği olan çok proje var Bountyhive sitesinde. Ekip zaten başarılı. Umarım bu istikrar devam edecektir bountyhive ekibi için.
|
|
|
|
iskendercnr
Jr. Member
Activity: 448
Merit: 2
|
|
July 06, 2018, 11:20:25 AM |
|
Kampanya azlığından mı yoksa çok seçici olduklarından mı bilinmez kampanya sayısı çok az yenileri çok geç geliyor. Katılım konusunda da bir düzenlemenin şart olduğunu düşünüyorum sürekli kampanya dışı kalınıyor ne kadar dikkat edersek edelim.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
cryptobaro
Full Member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
|
|
July 06, 2018, 11:50:12 AM |
|
Seçici oldukları için sanırım proje sayısı fazla değil, sezon iyileştikçe artacaktır
|
|
|
|
waybesuricata (OP)
|
|
July 06, 2018, 01:44:36 PM |
|
Evet şu anda kampanya sayısı az sanırım üç tane bounty kampanyası var. Kora ile ilgili bir problem vardı o halledilmeye çalışıyor, baya bir kişi yazdı koraya.
|
|
|
|
macit800
Member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
|
|
July 06, 2018, 02:02:02 PM |
|
Seçici oldukları için sanırım proje sayısı fazla değil, sezon iyileştikçe artacaktır Aynen hocam fazla proje yok, yani bence Bountyhive'in en onemli avantaji bildigim kadari ile escrow hizmeti. Diger bountylere oranla tokenlari kendileri escrowd aliyorlar ve bu sekilde bir nebzede olsa oduller garanti altinda oluyor.
|
|
|
|
mestulum
Jr. Member
Activity: 266
Merit: 1
|
|
July 06, 2018, 02:06:19 PM |
|
Seçici oldukları için sanırım proje sayısı fazla değil, sezon iyileştikçe artacaktır Aynen hocam fazla proje yok, yani bence Bountyhive'in en onemli avantaji bildigim kadari ile escrow hizmeti. Diger bountylere oranla tokenlari kendileri escrowd aliyorlar ve bu sekilde bir nebzede olsa oduller garanti altinda oluyor. evet escrow olmanın öyle güzel yönü var. ama bountyhive sitesindeki bir iconun bounty ödülleri erken dağıtıldı diye hunterların emekler çöp oldu diye biliyorum. hangi bounty aklımda kalmadı. sonuçta para vermiyorsunuz. hangi icoya girersen şansına artık.
|
|
|
|
Ryuuma
Jr. Member
Activity: 182
Merit: 1
|
|
July 06, 2018, 04:43:00 PM |
|
Genelde kaçırıyorum ama takip etmeye çalışıyorum saniyesinde dolduruyorlar kampanyaları.
|
|
|
|
waybesuricata (OP)
|
|
July 06, 2018, 04:45:28 PM |
|
@Ryuuma evet genelde çabuk doluyor kampanyalar, reddit'in şartları değiştiğinden beri o biraz daha geç doluyor ama telegram, twitter, facebook hemen doluyor.
|
|
|
|
heidikim
|
|
July 06, 2018, 05:30:59 PM |
|
Biraz sabır biraz araştırma yaparak imzalardan güzel para kazanabilirsiniz.Tabi borsaya çıkmayı başarırsa.Seçeceğiniz coinde buna dikkat etmek gerekir.Güzel kampanyalar geliyor değerlendirenler kazanıyor.Boğa sezonunda güzel kazandıracak projeler mevcut.
Eskisi kadar para kazanamıyoruz özellikle son yaşanan düşüşler de berbat etti piyasayı ICO larda piyasaya açılmak için boğa bekliyorlar, şimdi çıksalar borsalara sağlam dump yiyebileceklerini biliyorlar.
|
|
|
|
instr_3535
Newbie
Activity: 196
|
|
July 07, 2018, 08:32:26 PM |
|
bountyhive işlemler için çok ideal kısa zamanda bir sürü şeyi halledebiliyorduk ama son kampanyası-projesi beni çok hayal kırıklığına uğratmıştı başka kampanyalarla ilgili de benzer şeyler duydum kampanyalarda seçici davranmaları gerekiyor
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
July 07, 2018, 09:37:10 PM |
|
Güzel kampanyalar düzenliyor.Piyasa bu halde iken yine birşeyler yapmaya çalışıyor.Güçlü bir topluluk oluşturdu.Umarım ilerleyen dönemlerde daha çok proje ile güzel kazanırız.Artık bu şekilde düzenlenecek gibi gözüküyor bounty sistemleri.
|
|
|
|
|