Arkadaşlar merhaba.
Bir kaç bounty'den haftalardır neden stake alamadığımı amazix veya başka bir manager'a ne kadar çok yazsam da cevap alamamakla birlikte sorunu kendim aramaya başladım ve bir kaç sebep gördüm.Bunları paylaşmak istiyorum ki sizinde başınıza gelmesin diye.
1)Öncelikle bountylerde sizden tweet veya retweet istendiği zaman / sadece rt yapmama rağmen neden stake alamadığım durumlar oldu bu durumda ben, tweeti alıntıla diyerek hashtag'leri ekleyerek( genelde #ICO #BLOCKCHAIN kesin olur) kendiniz tweet yazmış gibi görünebilirsiniz. Link ise twitter.com/kullanıcıadınız/status/123123 şeklinde olacaktır ve bu geçerli sayılır.
2)Kesinlikle ve kesinlikle son bitiş tarihinde atın bütün raporlamaları sizden eğer 17.02.2018 son gün diyorsa 18'inde atmayın. Bütün emeğiniz boşa gider. Bir çok kampanya hatta hemen hemen hepsi , o gün ister. Gerekiyorsa o haftanın ortasında (10-17 şubat ise 14 şubatta bounty konusuna rapor başlatarak yani) 1 yada 2 tane link atarak daha sonra haftanın bitiş tarihinde de editleyerek geri kalanları atabilirsiniz.
3) Girdiğiniz bounty kampanyalarını gün gün olmasada haftada 2 veya 3 defa kontrol edin bazıları raporlamayı kaldırmış olabilir ve sizden günlük rapor istiyor olabilir. Bu durumda siz hala rapor atmaya devam ederseniz sizi bot olarak algılayıp , sizi kampanyadan men edebilir.
4) Telegram kanallarına yine 2-3 günde bir adminlerin pinned mesaj olarak yazdıklarını mutlaka okuyun. Veya translate ile çevirin ne demek istediklerini anlayacaksınızdır bu sizi bir çok yükten kurtarır.(gerek ödüllerin gönderilmesi , gerek kampanya hakkındaki diğer konular hakkında bilgi)
Şuanlık aklıma gelenler bunlar , farklı bir durum ile karşılaşırsam editleyip paylaşmaya devam edeceğim.
edit konu canlanmış aklıma gelenleri ekliyim dedim
5) Eğer bir imza kampanyasına katıldıysanız(sizden haftalık mesaj sayısı ister 10-30 arası) , sizin başka kampanyalara yaptığınız twitter ve facebook raporlamaları sayılmayacaktır.
6)Facebook da arkadaş sayısıyla birlikte takipçi de arkadaş olarak sayılır. Yani
1000-2000 arkadaşı olana 40
2000-3000 arkadaşı olana 50 stake
diyorsa ve sizinde 1900 arkadaşı 1100 de takipçiniz var ise siz 50 stake'lik dilimdesinizdir ama takipçi sayınızın da arkadaş sayısı gibi görünmesi gerekiyor
edit: aklıma gelirse eklerim yine
meritler için teşekkürler teşekkürler