Risotto
|
|
March 17, 2018, 09:26:13 PM |
|
Bitcoinin düşmesinden etkilenen bi sürü altcoin var zaten bu durum hepimizi kötü etkiliyor ama ondan bagımsız hareket eden altcoinler de var onlar da bu durumdan sag cıkmamızı saglayabilir diye düşünüyorum
|
|
|
|
mediation
Member
Activity: 364
Merit: 10
|
|
March 18, 2018, 09:34:01 AM |
|
Haftalardır yükseliş bekliyoruz her düşüşte bundan da altına düşmez diyoruz fakat hepsinde düşüyor.Umarım şu G20 den güzel haberler gelir yoksa halimiz vahim vallahi.
|
|
|
|
ozgurk
Member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
|
|
March 18, 2018, 09:41:56 AM |
|
Hacim cok az yoksa yukarilarda guzel gunler gelecek, tekrar buyuk yatirimci bu dususleri alim firsati olarak degerlendirip girecek, para piyasalarinda ne oldugu belli degil, sterlin jpy sacma sapan hareketler yapiyor
|
|
|
|
Night Trader A
|
|
March 18, 2018, 10:31:51 AM |
|
Nisan ayında ciddi manada toparlanma olmazsa altcoinlere girecek olan 50 kez düşünüp girer. Piyasanın amiral gemisi bitcoin olsada altcoinlerden kazanç sağlamak için piyasaya giren sayısı az değil.
|
|
|
|
frarslan
Member
Activity: 140
|
|
March 18, 2018, 11:03:22 AM |
|
bazıları btc ile beraber yükselecek. Ama tnb trx gibi coinler yok olup gidecekler bence.
|
|
|
|
Rkc Trader
|
|
March 18, 2018, 11:07:13 AM |
|
İlk toparlamada zrx, bnb, exp, icx, ven gibi geçen dönemin iyi kazandıranlarından küçük bir sepet yapmayı düşünüyorum.
|
|
|
|
Ecol
|
|
March 18, 2018, 12:17:44 PM |
|
sadece altcoin değil her şey büyük düşüşte ve bu düşüş çokta duracakmış gibi gitmiyor. Üretim seviyelerinin de altlarına kadar düşerse o seviyelere gelirse sıkıntı asıl o zaman çok büyük.
|
|
|
|
jingyang
|
|
March 18, 2018, 12:27:55 PM |
|
Hacimler falan duman oldu, dediğiniz gibi bitcoin ne yapsa altcoinler düşüyor. Artık şu cehennem aylardan bi çıkalım ya bu aylarda piyasanın düzeleceği yok.
|
|
|
|
dedoleec
Newbie
Activity: 126
Merit: 0
|
|
March 18, 2018, 01:11:14 PM |
|
Sorma kardeşim ya, halimiz perişan durumda. Açıkçası hiçte ümidim yok. Yapacak tek şey beklemek beklemek beklemek.
|
|
|
|
farting_shot
|
|
March 18, 2018, 01:39:05 PM |
|
Market cap devamlı düşüşte tabi bu moral bozucu, sağlam durur dediklerimiz bile yerlerde, ancak ne olacağını hepimiz biliyoruz aslında bir noktadan sonra tekrar yükselişler, dibi bilmemek yoruyor insanı sadece yoksa piyasa döngüsünü hep yaşadık.
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
March 18, 2018, 01:45:54 PM |
|
Market cap devamlı düşüşte tabi bu moral bozucu, sağlam durur dediklerimiz bile yerlerde, ancak ne olacağını hepimiz biliyoruz aslında bir noktadan sonra tekrar yükselişler, dibi bilmemek yoruyor insanı sadece yoksa piyasa döngüsünü hep yaşadık.
Hocam hep aynı döngüyü yaşıyoruz ama hiç uslanmıyoruz hep biz zararlı çıkıyoruz.Neden anlamadım.Kendime diyorum btc de dur btc de dur sonra ooo çok düştü deyip yapışıyorum
|
|
|
|
PastirmaliYumurta
Full Member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
March 18, 2018, 01:53:25 PM |
|
Valla böyle konular yüzünden foruma giresim gelmiyor. Arkadaş bizim milletimiz ne kadar yaygaracı ve karamsar. Şöyle konular açılınca herkes imzasını doldurmak için yazıyor. Herkes zaten beklememiz gerektiğinin farkında wavesçiler bitmeden yandık bittikçiler başladı
|
|
|
|
moneytalks06
Newbie
Activity: 53
Merit: 0
|
|
March 18, 2018, 02:20:29 PM |
|
ilk kez 12 martta kriptoya yatırım yaptım 10.000 tl kadar. cardano 0,23'dü herkes tekrar hızlı bir şekilde 0,30 olmasına kesin gözüyle bakıyordu. şuan ki kayıp 4000 tl. ilk ve son olsun en azından 0,18'e falan çıksın diye bekliyorum zararın neresinden dönersem kar
|
|
|
|
gribalenfeksiyon
|
|
March 18, 2018, 02:32:37 PM |
|
altcoinler kemal suna filmindeki mazlumu getirin bana rollerini oynuyorlar bu aralar her halükarda düşüyorlar bitcoin az düşse bile hemen sendelemeye hazırlar ki bu aralar haller yaman patlıyoruz
|
|
|
|
h4yfans
|
|
March 18, 2018, 03:34:17 PM |
|
Hepsi öldü. En azından şuan için. Ben uzak duruyorum. Hiç birine girmiyorum. Girsem bile çok çok çok az girerim. Yani bir bull markette olmadığımız için şuan ne yapacağımı bilemiyorum. Umarım bull market gelir ve etraf yeşillenir. Tek umudum bu.
|
|
|
|
mamiko
Member
Activity: 294
Merit: 11
|
|
March 18, 2018, 03:50:32 PM |
|
altcoiner kan ağlıyor hocam ya bu aralar ama güzel olan şu ki düşüşteki sağlam coinleri toplayıp yükselişe geçince güzel kar etme fırsatı yaratır değerlendirilirse ne mutlu
|
|
|
|
krm4700
|
|
March 18, 2018, 04:51:34 PM |
|
bitcoin yavaş yavaş altları öldürmeye başlamış durumda malesef o yüzden artık kendini toparlaması için son zamanlarda iyi bir atılım bekliyoruz.
|
|
|
|
zorbit
|
|
March 18, 2018, 05:39:26 PM |
|
zamaninda bittrexte islem goren coinlerin bugun delist edildigini goruyoruz. yaklasik 80 tane. bu da şu anlama geliyor. butun altcoinler her zaman bu piyasada kalici olacak diyemeyiz. cogu cop olup gidecek. bugunku dususleri normal karsilamak lazim. bu piyasanin gercegi bu maleser. her zaman yukselis olmaz.
|
|
|
|
acmrl
|
|
March 18, 2018, 05:50:13 PM |
|
Bence bir yıl hepsini kendi haline bırakalım, çoğu 5 10 katına çıkmış olucaktır düzgün projelere yatırım yapıldıysa, her gün uğraş dur insan sıkılıyor ben bu şekilde yapma kararı aldım artık, uygulamaları vesaire zaten kaldırdım en güzeli bakmamak.
|
|
|
|
nascasto
Full Member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
March 18, 2018, 05:52:42 PM |
|
bitcoin yavaş yavaş altları öldürmeye başlamış durumda malesef o yüzden artık kendini toparlaması için son zamanlarda iyi bir atılım bekliyoruz.
Altcoinlerde şöyle bir durum var hocam. Kısa sürede parayı vurmak istiyorsan girersin karını yapar çıkarsın. Terkedersin onu zaten o sonra batmaya mahkum eğer tutunabilecek bir proje değilse. Sadece kısa süreli para vurma aracı, bitcoin kendi kafasına göre takılıyor. Kimseyi öldürdüğü yok
|
|
|
|
|