freedomforever
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
May 26, 2018, 03:39:12 PM |
|
Mart, Nisan, Mayıs derken Hazirana yaklaştık hala umut ediyoruz, umut ettiriliyoruz. Tutturulmuş bir boğa sezonu geldi de geldi geldi de geldi. Her coin kendi bacağından asılır hocam, güvendiğinz projeye yatırım yaptın. Bırakın boğayı moğayı enerjinizi tüketmeyin. Ha gelirse öyle bi sezon zaten yatırım yaptığınız projede uçmuş olur. Bakış açışı bütün mesele.
|
|
|
|
KoinGuru17
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
May 26, 2018, 07:55:48 PM |
|
Kisa donemde yuksek artisla para kazanma durumu maalesef geri de kaldi. O donem gecti. Simdi planlamalar ya daha uzun vadeli beklemeyle olacak, ya da inis cikislari yakalayarak alim-satim yapilarak. Bu biraz riskli oldugu icin belli bir miktarla yapilmasini tavsiye ederim. Hem de heyecanli oluyor.
|
|
|
|
MuratKaym
Newbie
Activity: 56
Merit: 0
|
|
May 26, 2018, 09:36:00 PM |
|
Projesine ekibine ve teknolojisine güvenmediğiniz sağdan soldan duyduğunuz altcoinlere kesinlik yatırım yapmamanızı öneririm. kesinlikle kazanç sağlayamazsınız ayrıca hergün yeni bir altcoin projesi ortaya çıktığı için devam pastadaki pay devamlı küçülüyor.
|
|
|
|
tartibaya
|
|
May 26, 2018, 10:27:44 PM |
|
Altcoinlerde toparlanacak ama market hacminin buyumesi lazım şimdlik sıcak para çıktı piyasadan yeniden bir akış olabilir. Haziranda bir güven tazeleme bekliyorum.
|
|
|
|
turkoglu23
Newbie
Activity: 79
Merit: 0
|
|
May 26, 2018, 11:21:29 PM |
|
Şu sıralar pek kıpırdanacak gibi değil. Bekleme süresinde kar getirecek yatırımlarla çok fazla uçmadan al-sat yaparak x2 gibi karlar yapılıp çıkılabilir. coin değişimi yaparken de çok dikkat etmek lazım eriyen coin sayısı da azımsanacak gibi değil
|
|
|
|
ethereumcu
Full Member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
|
|
May 26, 2018, 11:52:41 PM |
|
Hocam eninide sonunda yükselecek hani derler ya, büyüklerimiz derler ya eninde sonunda yapacak, eli mahkum, bunda da böyle bir durum elleri mahkum eninde sonunda yükseltecekler piyasaları
|
|
|
|
Allonee
Member
Activity: 392
|
|
May 27, 2018, 03:29:59 AM |
|
Yazılanlara bakıyorum da önce boğa geldi daha uçacağız 15 gün sonra dikkatli olmak beklemek lazım mesajları geliyor. Güvendiğiniz inandığınız projeyi alıp bekleyeceksiniz arkadaşlar hesap bu kadar basit. Trade yapacaksanız da market döngüsüne uygun bir şekilde yapacaksınız.
|
|
|
|
trc22@gmail.com
Member
Activity: 378
|
|
May 27, 2018, 07:20:51 AM |
|
Ben artık gerçekten umutsuzluğa sürükleniyorum, sanırım bazı kişiler dediği gibi btc falan çok daha fazla düşebilir. Her gün eriyor eriyor bitiyoruz yükselsin artık
|
|
|
|
thenorthblue
Member
|
|
May 27, 2018, 12:15:41 PM |
|
Amaç bu zaten bizi karamsarlığa sürükleyip zararına satışlar yaptırıp balinaları doyurmak. Ben sonuna kadar hodlcuyum bakalm.
|
|
|
|
heidikim
|
|
May 27, 2018, 01:12:55 PM |
|
Bu düşüler hepimizi derinden etkiledi, aslında biraz para olsa tam yatırım yapılacak seviyler, özellikle ethereum 600$ ın altına düşütüğünde durum biraz can sıkıcı oalbiliyor ama yatırım yapıp bir x2 yaparsa işte o zaman muhteşem oluyor.
|
|
|
|
devotional
Member
Merit: 13
|
|
May 27, 2018, 01:30:42 PM |
|
bu piyasaya olan inancımı kaybediyorum. gecen seneye gore ne degisti de buralara geldik?
|
|
|
|
Ferahnuma
Jr. Member
Activity: 264
Merit: 1
|
|
May 27, 2018, 01:41:56 PM |
|
Bu sene daha sert geçiyor gerçekten. Ama yazın bir boğa sezonu gelebileceği ümidini taşıyorum hala. Hep böyle geçmeyecektir.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
May 27, 2018, 01:43:31 PM |
|
Umutlarınızı tüketmeyin.Bence yavaş yavaş toparlayacak gibi.Ama piyasa sıkıntılı bu sene böyle inişli çıkışlı geçecek gibi.Dikkatli olmak fazla kıpraşmamak lazım.Yoksa al-sat ile iyice zarar kaçınılmaz oluyor.2019 daha güzel geçecek.
|
|
|
|
bitkolik
|
|
May 27, 2018, 03:47:41 PM |
|
bitcoinin fiyat hareketlerini tam olarak anlamak lazım altcoinlerin hareketlerini çözebilmek için. altcoinler her ne kadar omba olarak görülse de. btc ile olan korelasyonu çözebilenler altlardan güzel paralar kazanabilir. ama uzun vadede altlatın çoğu yokolacktır. bu kesin.
|
|
|
|
koinli
|
|
May 27, 2018, 04:29:31 PM |
|
hocam valla mecbur bekleyeceğiz şu anda yapacak bir şey yok altcoinlerde, çok fazla düştüler yani bu saatten sonra da daha da düşmezler diye düşünüyorum piyasanın da bir geleceği var sonuçta
|
|
|
|
KoinGuru17
Member
Activity: 294
|
|
May 27, 2018, 04:31:27 PM |
|
Altcoinlere duygusal baglanmamak gerekiyor. Belli bir getiri yapti mi eldek cikartmak en mantiklisi. Bu sekilde inis cikislara karsi bir koruma gerceklestirilebilinir. Surekli yukselen bir coin veya token olmasi mumkun degil zaten. Portfolio nun yuzde 40 lik kismini ETH ya da BTC de tutmakta fayda var.
|
|
|
|
The Rose Rain
|
|
May 27, 2018, 04:58:41 PM |
|
Hocam düştükçe düşüyor yani yapacak da çok bir şey yok gibi geliyor bana, en güzeli uzun vade beklemek bu fiyatlardan çıkılmaz yani kolay kolay, bana kalırsa iyi şekilde değerlendirmek gerekiyor
|
|
|
|
zonefloor
|
|
May 27, 2018, 05:08:33 PM |
|
beklemekten ve zararına satmamaktan başka yapabilecek birşeyimiz yok arkadaşlar. Bitcoin böyle ileri, geri yaptıkça altcoinlerde kırmızılar yanmaya devam edecek, umarım haziran/temmuz bitcoin 10k üzerine atar ve yataya geçer diyelim..
|
|
|
|
kevindeangelis
Full Member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
|
|
May 27, 2018, 05:24:26 PM |
|
Altlar yerine göre mükemmel kazanç kapısı genellikle ise tehlikeli derin deniz. Yüzme bilmeyenleri alır derine götürür, genede altcoinsiz piyasanın tadı yok derim.
|
|
|
|
gumusi
|
|
May 27, 2018, 05:28:14 PM |
|
beklemekten ve zararına satmamaktan başka yapabilecek birşeyimiz yok arkadaşlar. Bitcoin böyle ileri, geri yaptıkça altcoinlerde kırmızılar yanmaya devam edecek, umarım haziran/temmuz bitcoin 10k üzerine atar ve yataya geçer diyelim..
altcoinlere çok fazla güvenmemek lazım gelir diye düşünüyorum, oldukça riskli buluyorum ben bu işleri, en güzeli uzun vade bitcoinde hold etmek, en karlısı bu diye düşünüyorum
|
|
|
|
|