hasyurt
|
|
March 21, 2018, 08:07:16 PM |
|
şimdiye kadar kendi araştırmalarımla 3 bounty ye girdim hepsinde şimdilik hava aldım sayılır. ilki cloud diye birşyedi önce iptal oldu sonra tekrar geldi derken gönderdikleri token ile şey bile çekilmez. sonra policypal yaptım yaklaşık 5-6 hafta sürdü ondan da ne gelen var ne giden. sonra cash bag yaptım ama o da fos ordan da 3 haftam gitti. birşey gelmeyecek gibi. bountyhive in eksikleri olsa da en azından tokenleri 1 gün sonra göderiyorlar. bu da tutmazsa yapacak birşey yok. şuan hala cashbag gözükse bile kora network imzası taşıyorum artık. nasibimizi birde burada deneyelim.
|
|
|
|
batuhantstknn
Member
Activity: 566
Merit: 29
|
|
March 21, 2018, 10:03:58 PM |
|
Şu çeviri olayını bir türlü yakalayamadım sürekli ret yiyorum ama olsundu, 4 sayfa yerine 40 sayfaları da görürüz inşallah yakında, tr telegram grubu da tam arkadaş ortamı çok iyi.
|
Community & Social Media Manager
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
March 21, 2018, 10:19:21 PM |
|
Yoğun ilgi var gibi aşırı yüklenmeden site hata veriyor.Bu hafta 6-7 tane yeni ico eklemişler.Çoğu dolmuş.İlk gün doluyor heralde.İleri de bu gidişle pek bir şey kazandırmayacak gibi.Tabi katılabilirsek bir şeyler gelir.
|
|
|
|
hiziridiyunusidi
Jr. Member
Activity: 308
Merit: 1
|
|
March 21, 2018, 10:23:43 PM |
|
Site kullanışlı gayet iyi fakat şu günlük twit atma olayından sonra haftalık tweetleri doldurup doldurmadığımızı 3/5 4/5 şeklinde görürsek daha iyi olur. 1 den fazla atılmasın yazdığı için söylüyorum bunu yoksa 10 tane atarsın kafan rahat eder.
|
JAVVY │ An All-in-one Crypto Exchange
|
|
|
atarliromantik38
Newbie
Activity: 266
Merit: 0
|
|
March 21, 2018, 11:19:55 PM |
|
Ben bunların dolandırıcı olduğunu düşünüyorum bu kadar açık ve net, %2-3 tırtıklasalar zaten milyon dolar ediyor, kimin ne stake aldığı da belli değil zaten
|
|
|
|
Xday123
Member
Activity: 490
Merit: 16
|
|
March 21, 2018, 11:54:11 PM |
|
Ben bunların dolandırıcı olduğunu düşünüyorum bu kadar açık ve net, %2-3 tırtıklasalar zaten milyon dolar ediyor, kimin ne stake aldığı da belli değil zaten
tamam hocam şimdi liste falan yayınlamadıkları için insanın aklına soru işaretleri geliyor ama ben dolandırıcı olduklarını düşünmüyorum adamlar emek ediyor orda güzel bir şekilde sistem kurmuşlar eğer dolandırıcı diyorsanız katılmazsınız olur biter karalamanın bir anlamı yok
|
|
|
|
Diexis
Jr. Member
Activity: 210
Merit: 3
|
|
March 22, 2018, 06:27:58 AM |
|
Yoğun ilgi var gibi aşırı yüklenmeden site hata veriyor.Bu hafta 6-7 tane yeni ico eklemişler.Çoğu dolmuş.İlk gün doluyor heralde.İleri de bu gidişle pek bir şey kazandırmayacak gibi.Tabi katılabilirsek bir şeyler gelir.
Size önerim Bountyhive'ın telegram üzerinde duyuru kanalı var, yeni ico gelir gelmez oradan bildirim geliyor. Oraya üye olursanız yeni icolara katılma konusunda sorun yaşamazsınız. Buraya da linki bırakıyorum. https://t.me/bountyhiveio
|
|
|
|
hollandalibaykus
|
|
March 22, 2018, 08:17:16 AM |
|
Yeni kampanyalar gelmiş, hala açıkta olan telegram, facebook ve twitter kampanyaları var. Muhtemelen 1-2 saat içerisinde dolar, eğer bu ortamlar üzerinden bounty kovalıyorsanız fırsat varken girin çünkü genelde hemen doluyor (:
|
|
|
|
cleante
Jr. Member
Activity: 476
Merit: 2
|
|
March 22, 2018, 08:29:53 AM |
|
Ben hepsine girdim zaten tek işim crypto olduğu için bunu yapmayıpta ne yapacağım diye düşündüm. Umarım çok iyi gelirler elde ederim. Şimdilik bir aksaklık yok umarım gittikçe daha çok coinler daha büyük ödüller ile eklenirler. Katılmanızı tavsiye ederim.
|
|
|
|
_gavaraci_
|
|
March 22, 2018, 12:59:20 PM |
|
Günlük max 1 post kuralı getirmişler ama yeni haberimiz pluyor daha önce birden fazla attıklarımız nolcak. İnşallah direk kural güncellendikten sonra başlamamıştır birkaç hafta sonra uygulamaya geçilse iyi olur yasaklanmayalım da sonra.
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
|
March 22, 2018, 01:48:17 PM |
|
Günlük max 1 post kuralı getirmişler ama yeni haberimiz pluyor daha önce birden fazla attıklarımız nolcak. İnşallah direk kural güncellendikten sonra başlamamıştır birkaç hafta sonra uygulamaya geçilse iyi olur yasaklanmayalım da sonra.
ben de ilk imza kampanyasına şimdi katıldım. günlük sadece 1 post mu atabiliyorum. fazla attığım zaman ne olacak. umarım iptal etmezler. sadece 1 postu kabul etsin yeter. fazlalıklar zarar getirmesin sorun değil benim için. bountyhive çok duydum ben de yeni katıldım ama okuduklarım kadarıyla sıkıntı da var gibi. nasip kısmet...
|
|
|
|
Diexis
Jr. Member
Activity: 210
Merit: 3
|
|
March 22, 2018, 01:56:33 PM |
|
ben de ilk imza kampanyasına şimdi katıldım. günlük sadece 1 post mu atabiliyorum. fazla attığım zaman ne olacak. umarım iptal etmezler. sadece 1 postu kabul etsin yeter. fazlalıklar zarar getirmesin sorun değil benim için. bountyhive çok duydum ben de yeni katıldım ama okuduklarım kadarıyla sıkıntı da var gibi. nasip kısmet... İmza kampanyası için günde max. 1 post diye bir kural yok. Haftalık en az 10 tane post atmanız gerekiyor, bunların hepsini 2-3 güne sığdırmap bütün haftaya yaydığınız sürece sorun olmaz Tabi bir de Bountyhive üzerinde signature kampanya kurallarında belirttikleri kurallar çerçevesinde olması gerekiyor.
|
|
|
|
_gavaraci_
|
|
March 22, 2018, 03:54:57 PM |
|
ben de ilk imza kampanyasına şimdi katıldım. günlük sadece 1 post mu atabiliyorum. fazla attığım zaman ne olacak. umarım iptal etmezler. sadece 1 postu kabul etsin yeter. fazlalıklar zarar getirmesin sorun değil benim için. bountyhive çok duydum ben de yeni katıldım ama okuduklarım kadarıyla sıkıntı da var gibi. nasip kısmet... İmzada öyle bi kural yoktur hocam onun için yazmamıştım.
|
|
|
|
vipganyan (OP)
Copper Member
Full Member
Activity: 476
Merit: 110
|
|
March 22, 2018, 06:04:23 PM |
|
Değerli Bountyhive Ailesi;
2 yeni ICOmuz listelenmiştir.
Bol kazançlar dileriz. Not: Ay sonuna kadar hedefimiz olan 30 ICO kampanyasını sayfamızda bulabilirsiniz.
|
|
|
|
NBASKOR
Newbie
Activity: 212
|
|
March 22, 2018, 06:05:42 PM |
|
Bol kazançlar dileriz. Not: Ay sonuna kadar hedefimiz olan 30 ICO kampanyasını sayfamızda bulabilirsiniz. Listenen icoların isimlerini yazsanızda bizde burdan bakabilsek illa siteyemi girmek gerekiyor burdada isim verin yeter bence projeye bakalım en azından sizin siteye girene kadar
|
|
|
|
batuhantstknn
Member
Activity: 566
Merit: 29
|
|
March 22, 2018, 06:44:46 PM |
|
Bol kazançlar dileriz. Not: Ay sonuna kadar hedefimiz olan 30 ICO kampanyasını sayfamızda bulabilirsiniz. Listenen icoların isimlerini yazsanızda bizde burdan bakabilsek illa siteyemi girmek gerekiyor burdada isim verin yeter bence projeye bakalım en azından sizin siteye girene kadar Hocam inan sen burda projelerin sayfalarını incelerken çoktan dolmuş olur tüm projeler, o yüzden önce kayıt ol bence sonra incele
|
Community & Social Media Manager
|
|
|
waybesuricata
|
|
March 22, 2018, 06:59:53 PM |
|
2 projeye de katıldım teşekkürler haber verdiğiniz için twitter kampanyasına yaklaşık 2000 kişi girmiş bile kota 4000. Girmeyi düşünen arkadaşlar girsin.
|
|
|
|
synchronocity
Newbie
Activity: 580
|
|
March 22, 2018, 07:10:52 PM |
|
Twitter Tier için kriter nedir. Kaç takipçili hesap hangi Tier olarak kabul ediliyor. Lütfen açıklar mısınız? Sitede bu yönde bir bilgi bulamadım.
|
|
|
|
Night Trader A
|
|
March 22, 2018, 07:13:29 PM |
|
Twitter Tier için kriter nedir. Kaç takipçili hesap hangi Tier olarak kabul ediliyor. Lütfen açıklar mısınız? Sitede bu yönde bir bilgi bulamadım.
Geçmiş mesajlarda vardı, buraya yapıştırıyorum. Tier 1 1.125.000 DROP representing ~10% of the Bounty Pool 250+ Followers Tier 2 1.687.500 DROP representing ~15% of the Bounty Pool 750+ Followers Tier 3 2.812.500 DROP representing ~25% of the Bounty Pool 1500+ Followers Tier 4 2.812.500 DROP representing ~25% of the Bounty Pool 3500+ Followers Tier 5 2.812.500 DROP representing ~25% of the Bounty Pool 7500+ Followers
|
|
|
|
elcezireex
|
|
March 22, 2018, 07:18:03 PM |
|
Çok hızlı doluyor kampanyalar belki kota artırmayı düşünebilirsiniz çoğu kampanyanın twitterına katılamadım kota yüzünden
|
|
|
|
|