Bu forumlara bakıp da kafayı sıyırmamak elde değil.
- nexpara gibi hayal peşinde koşmuyoruz
- Turcoin gibi palavralarla kimseye yüksek kazanç vaad etmiyoruz
- Çiflikçiler gibi saadet zinciride kurmuyoruz
---
www.sikke.com.tr gibi ortada çalışan bir cüzdan, 1 saniye işlem süresi , güvenlik vs... çalışan bir proje var
- Proje duyurumuzu yaptık destek olamktan çok küfür ettiniz
- Eleman arıyoruz küfür ediyorsunuz
- Ne yapmamızı bekliyor sunuz? Dilinize sağlık dememizimi....
Biz üçkağıtçı dolandırıcı olsak buralarda ne işimiz var? mantıklı olun biraz kurarız saadet zincirimizi toplarız 10-15 adamı verriz 15-20 bin lira maaş salarız piyasaya
Klavyenin tuşuna basan iki borsada bitcoin alan satan ico uzmanı kesiliyor, varsa teknik eksiğimiz adam gibi iletirsiniz kendimizi check ederiz. Düzeltiriz...
Ama yok işte klavye başında eleştirmek, küfür etmek kolay, bize buradan küfür edenler, dolandırıcı diyenler birleşin hepiniz sikke gibi bir cüzdan, rowBlockChain gibi bir sistem yapın biz kapatalım dükkanı size devredelim... Hodri meydan...
Bir kişi yaw sadece bir kişi üye olsun incelesin sistemi eleştirsin... Yapamaz çünkü türküz.... türk milletiyiz.... biz türklere bu yakışır... bir türkler buna layığız....
Mesajlarımın da sikke veya kurumsalı ile herhangi bir ilgili yoktur...
Kurumsallık için önce bu agresif yapıyı bırakmanız gerekiyor, insanlar böyle nankörce davranabilir size asılsız ithamlarda bulunabilirler, en ufak bir borsayla sorununda falan borsa dolandırıcıdır diye başlık açılıyor burda. Yani müşteriler farklı tipte insanlar ve tabiri caizse gıcık tipler de var aralarında. Ama işin size bakan kısmında siz kurumsal bir yapının temsilcisi olunca işin içine maaş para girince söylemleriniz bütün bu tipitiplere tek bir davranış üslubu sergilemek olmalıdır, sizden çok daha basit proje geliştirenler çok daha kibar cevaplar veriyor servisler bölümünde. Benim bir akrabam var büre işletiyor evinde hanımına çay getir niye gelmedi falan diyen bir tip ama işyerinde bakıyorum kuzu gibi hemen geliyor çayınız buyurun efendim modunda yani iş bunu gerektiriyor ve adam onu kapmış. Siz de tavsiyem agresif biri olsanız ve haklı dahi olsanız yazılı bir ortam sonuçta ergen gibi cevap yazmamanız biraz sabırlı olmanızdır. Yoksa he demeden size dolandırıcı denmesi gerçekten müşteri tarzı bir abukluk ama işte iş ünyası böyle. Her türlü tipe karşı kurumsal duruş oluşturmak lazım. Sizin gerçekten bir temsilciye ihtiyacınız var ama hero legendary hesaplar iyi para kazanmış yada kazanıyor olabilirler ordan adam bulmanız zor ama son zamanlarda post kasıp üyelik yükseltenler var , bir şekilde birilerini bulursunuz yani bulurdunuz biraz daha sakin giderseniz olabilir.
bunun dışında yazdıklarınıza gelecek olursak:
1- rakiplerinizi kötülemek sizi iyi göstermez, neyseniz ortaya koyun görelim kimse domatesim çürük demez.
2-bahsettiğiniz özelliklere sahip birçok koin var belki farkınız vardır ama çok koin var insanlar kolay ilgilenmiyor.
3-proje duyurunuzu yaptınız diye kimse size destek olmak zorunda değil, yani öyle olmalısınız gibi bir yaklaşımınız var
4-siz kim küfür etmiş göremedim ama bu forumda moderasyon küfüre karışmıyor, bimere falan şikayet edin cb dışında hakaretlerle ilgileniyorlarsa tabi
5-agresif mesajlarınızla haklı bile olsanız itici bir tutum sergiliyorsunuz
6-ben sallama bir mesajda bile bu kadar hatalı dilbilgisi kullanmıyorum , kurumsal bir hesaptan sakin ve sabırlı yazıp yazdıklarını gözden geçiren bir tutum bekler insanlar.
Sonuç olarak sizin ciddi bir marketing yönetimine ihtiyacınız var, proje yapmak ayrı iş onu pazarlamak ayrı iş , ben sizin dolandırıcı olduğunuzu falan sanmıyorum onlar çok daha nazik oluyorlar genelde , umarım birini bulursunuz.