zirtlan
Jr. Member
Activity: 75
Merit: 3
|
|
June 17, 2018, 01:45:41 PM |
|
icoların ilk zamanları gibi sanırım neonun şuanki icoları güzel karlar yaptırıyor . bu da etkisini kaybetmeden girip bizim de kazanmamız lazım birazcık. araştırıp girinilebilir
|
|
|
|
buttons252
|
|
June 17, 2018, 07:41:10 PM |
|
icoların ilk zamanları gibi sanırım neonun şuanki icoları güzel karlar yaptırıyor . bu da etkisini kaybetmeden girip bizim de kazanmamız lazım birazcık. araştırıp girinilebilir
evet hocam neo icoları güzel karlar yaptırıyor fakat piyasa şu an çok tehlikeli, dikkat edip girmek lazım her türlü icoya yoksa sonu hüsran oluyor
|
|
|
|
SheldonLeeCooper
|
|
June 17, 2018, 08:40:57 PM |
|
Gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş. Boğa sezonu ile birlikte de bu kazandıklarınızı da dolar bazında katlayacaksınız. Bravo.
|
|
|
|
tursucutembelvampir
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
June 17, 2018, 08:45:50 PM |
|
Neo icolarını yakından takip eden biri olarak diyebilirim ki bence şu sıralar en mantıklısı usdt kalmak gibi gözükğyor
|
|
|
|
skywalker67
Newbie
Activity: 112
Merit: 0
|
|
June 17, 2018, 09:19:37 PM |
|
Neo bu aralar yüzümüzü güldürmüyor,umarım icoları başarılı olur da seviyesini biraz üstlere çıkartır.
|
|
|
|
Bthd
Legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
|
|
June 17, 2018, 09:44:37 PM |
|
Efx'leri hala umutla bekliyorum ancak göbeğimi çatlatan nex oldu yatırımını bile yapamadık süreç uzadıkça işin tadı kaçıyor gibi.
|
|
|
|
casty3000
|
|
June 18, 2018, 09:57:38 AM |
|
Çok güzel bir konu aslında uzun zamandır takip ediyorum neo icoları. Şimdi yeni gelecek hedera da kendinden çok söz ettirecek tabi türkler için icoya girmek imkansıza yakın saçma sapan belgeler istiyorlar. Ama konuyu takipteyim uzn zamandır editlenmemiş kasanın son halini editlerseniz başlığa sevinirim.
|
|
|
|
BitcoinTurk
|
|
June 18, 2018, 02:15:13 PM |
|
Çok güzel bir konu aslında uzun zamandır takip ediyorum neo icoları. Şimdi yeni gelecek hedera da kendinden çok söz ettirecek tabi türkler için icoya girmek imkansıza yakın saçma sapan belgeler istiyorlar. Ama konuyu takipteyim uzn zamandır editlenmemiş kasanın son halini editlerseniz başlığa sevinirim.
Aslında çok zor bir şey değil, genellikle sadece kimlik ve selfie istiyorlar. Yani pek fazla anormal istek veya belge kanıtı istemiyorlar. Yine de her projeye güvenmemek gerekli. Bilgiler kötü amaçla kullanılabilir veya güvenliksiz bir sunucu da saklanması durumunda çalınabilir.
|
|
|
|
hocaiscomen
Newbie
Activity: 32
|
|
June 18, 2018, 07:04:21 PM |
|
Neo tabanlı coinleri takip edebileceğimiz bir site falan varmı?
|
|
|
|
maidercoalb
Newbie
Activity: 4
|
|
June 18, 2018, 07:05:48 PM |
|
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
Activity: 448
|
|
June 19, 2018, 08:16:18 AM |
|
Yavaşta olsa istikrarlı bir yükseliş var gözüküyor. En son durum nedir acaba merak ettiğimden soruyorum. Bahsedilen icolara girdim ama maalesef ben nerede çıkacağımı bilemiyorum hepsinde holdcu oldum. Hala karım var ama beklemeye devam edeceğim.
|
|
|
|
strescarki
Newbie
Activity: 128
|
|
June 19, 2018, 09:42:18 AM |
|
asura ya katılayım dedim ancak formu doldurduk ne gelen var ne giden yatırım yapacak adam kaç gün beklemesi gerekiyor.
|
|
|
|
zfrey
|
|
June 19, 2018, 10:36:35 AM |
|
ben phantasmaya (soul)'a değinmek istiyorum ico bittikten kısa bir süre x4'e kadar çok çok iyi yerlerde dolaştı ben x3 den sattım fakat şuan ico fiyatında alım için çok güzel bir fırsat diyebilirim. Kucoinde listeleniyor ve bir etkinlik var kucoinde en çok hacim yapan kişilere ödül dağıtılacak yani private saleden alan balinaları saf dışı bırakmak istiyorlar. etkinliğe gelince: https://www.kucoin.com/#/rank/SOUL
|
|
|
|
sinanay
Jr. Member
Activity: 146
Merit: 1
|
|
June 19, 2018, 10:40:22 AM |
|
aynen hocam neo varsa bende katılacağım artık ancak bende günlerdir asurayı bekliyorum adamların whitelisti için başvuru bende yaptım
|
|
|
|
primeer
|
|
June 19, 2018, 10:58:06 AM |
|
neo icosu demek kazandıracak demek değil. örneğin effect ai hakkında çok fazla hype vardı ama ico sonrası sürünüyor yatırımcılara baya zarar ettirdi.
|
|
|
|
vuslatgelir
Member
Activity: 195
-
|
|
June 19, 2018, 05:44:16 PM |
|
neo icosu demek kazandıracak demek değil. örneğin effect ai hakkında çok fazla hype vardı ama ico sonrası sürünüyor yatırımcılara baya zarar ettirdi.
evet effect ai de büyük zararlar söz konusu, ama tabi piyasa da çok kötü halde buna da bakmak lazım
|
|
|
|
luckydag
|
|
June 19, 2018, 05:45:54 PM |
|
evet effect ai de büyük zararlar söz konusu, ama tabi piyasa da çok kötü halde buna da bakmak lazım EFX patlamaya hazır bomba gibi, boğa zamanı 3-4x yapmasına sanırım kimse şaşırmaz. Aslında bu dönemler neo tokenlarına girmek için iyi zamanlar, özellikle ico fiyatının altındaysa, boğa dönemi için alınabilir.
|
|
|
|
denetci
|
|
June 28, 2018, 08:57:33 PM |
|
evet effect ai de büyük zararlar söz konusu, ama tabi piyasa da çok kötü halde buna da bakmak lazım EFX patlamaya hazır bomba gibi, boğa zamanı 3-4x yapmasına sanırım kimse şaşırmaz. Aslında bu dönemler neo tokenlarına girmek için iyi zamanlar, özellikle ico fiyatının altındaysa, boğa dönemi için alınabilir. effect ai de bu aralar çok ciddi hareketler bekliyorum çünkü effect force betası yayınlandı. fiyata olumlu etkisinin olacağını düşünüyorum. https://youtu.be/WJyqOzRukGs, https://medium.com/@effectai/private-beta-of-the-revolutionary-micro-task-platform-effect-force-is-live-9cf732047538
|
|
|
|
mstfprcn (OP)
|
|
June 29, 2018, 08:24:26 AM |
|
Phantasma (SOUL) whitelisti icoyu kaçıranlar için şu anda switcheoda çok uygun fiyatta arkadaşlar, düşünen değerlendirebilir.
TOLL da güzel fiyatlarda. (Kalemder tavsiyesi)
|
|
|
|
DarkXen
|
|
June 29, 2018, 08:42:03 AM |
|
Neo kendini biraz fazla saldı bu dönemde, o sebeple neo adet olarak artmış olsa bile $ olarak zarar yazabilir. Bu sert hareketinde icolarından dönen neoların tıpke eth de olduğu gibi satılması olabilir.
|
|
|
|
|